Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Brede,potpuno si upravu! Metlu u sake,ajde  :K2:
:wink:

maYes

Quote from: Bred on 18-09-2008, 15:00:17
zamirisa kafana iz koje su, inace, i bubasvabe pobegle zbog nehigijenskih uslova zivota i rada ...  :run

:siza:

shvaticu ovo kao ne-ironiju  :K2:
pa naravno. zene uvek cine svet lepsim. zato i jesmo lepsi pol.  :~ :~

Bred

nije ironija, bar ne  tebi upucena vec ovim dvema lencugama koje su aljkavije od bilo kog muskarca , ccc ...
Kafana im lici na svinjac ...
.blah. :bljak: :K2: :>: :jub:

mirror-girl

Lencuga...aljkavica...A da malo ja tebi delim komplimente,a?

Ti si jedan neradnik,koji samo trazi platu,drzi se za flasu i zanoveta.Rekoh nesto,METLU U SAKE da ne radi ta ista metla po zadnjici!!!

:wink: :jub:

Bred

ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahaha.

To je vasa kafana, ja sam ulozio KAPITAL u nju te je izvolite same sredjivat' ...

CCC.

Nadjes im mesto, otvoris kafanu, ulozis u inventar a one bi jos i da im radis ...

:wall:

ccc
:nene:

:lol3: :lol3: :124:

mirror-girl

Koji KAPITAL,keve ti!?
Evo vraticu ti sve samo da se osamostalimo,ne volim sefove...

Bred

e pa jbg, sef/ove ces uvek imati ...

Get used to it :?:

:>: :kul:

KaBoom

Ne voli¹ ¹efove ili ne voli¹ da slu¹a¹ ¹ta ti se ka¾e (da uradi¹)? Ne znam ja kako æe¹ se ti udati devojko... Mu¾ mora da se slu¹a! :K2:

Ajde dajte da pijemo ne¹to u ovoj kafani! :ziveli I ukljuèi TV na fudbal.

E imam ideju za va¹u kafanu, kako da je uredimo, a da bude prava ona na¹a kafanèuga. Ovako, stolovi su kockasti sa kariranim stonjacima, sve smrdi na dim i sve je zadimljeno, mo¾ ga no¾em seæi. Zimi se ne lo¾i. Nema klime. Èa¹e one od 2 dl, onako kao burence ¹to imaju oblik. Pivo - zidarac. Kad neko uðe i naruèi malo pivo - osramoti¹ ga pred masom. Ljudi sede u socijalnim odelima, pu¹e Drinu, piju tursku kafu, konjak i èa¹u obiène vode, èesmu¹e. Mani se ti onih voda iz fla¹e, ko zna ¹ta tamo sipaju... I èitaju sportsku prognozu, popunjavaju listiæ za kladionicu. Kad uðe¹, bace pogled iznad novina i mrko te pogledaju. Javi¹ se, a oni samo "mani me se sada. Ne sada dok pijem kafu i èitam novine"! Pevaljka neka masna riba u miniæu, koji æe da pukne svakog trena, a ipak nije puko veæ godinama koliko tamo radi. Ima roze majièicu iznad pupka, mada je debela, te joj salce viri na sve strane. Roze ru¾, crveni nokti, obojena plavu¹a (ma kaki prirodna), ima preko 50 godina. Ispod pazuha je znojava, noge ne brije. Te¹ka æirilica udara na zvuènike. Glas odzvanja u glavi i sutradan... Konobarica je redovno nadrndana. Nabacila je dekolte, da provocira mu¹ke. Pu¹i Moravu i pije veliko pivo. Oèijuka sa mu¹karcima i psuje ko koèija¹. Èa¹e malo samo plakne, da se gostima ne bi penilo od deterd¾enta kad sipaju ne¹to. Na crtu piju samo stare mu¹terije. Slike nekih tipova su po zidovima, ali vi¹e se ne prepoznaju... Na podu bele ploèice. Na zidu lamperija. Zadnji put kreèeno, jo¹ je Tito bio ¾iv. U WC bolje nemojte ulaziti...

Eto, to je onako okvirno, jo¹ æu se pozabaviti dizajnom u detalje. Jel vam se sviða? Imate ¹ta da dodate? E sad, vidimo da tu nema mu¹kih konobara ni pevaèa, niti izvoðaèa bilo koje vrste, ja sam mislio da ova Kovrd¾a bude pevaljka, po¹to je onako malo veæa, a ova grlata ogledalkasa o¹trom jezièinom da bude konobarica. Onako, kad te odje*e da ti u¹i zavrne! :wink:

Predla¾em da Bred i ja budemo lokalne pijandure. :K2:

mirror-girl

:funny: :funny: :funny:

Ha ha ha ha,pa ti podhitno da se bacis u ugostiteljstvo,mislim da zivu musteriju ne bi imao :) :)

Jeli bre,ja konobarica? Ne pusim,ne pijem alkohol,niti kafu,(volim fudbal :) ),dekolte za pijandure-ni za zivu glavu,pedantna sam,jedino sto mogu da radim je da zavrcem usi..eto pored silnih musakraca,ja cu biti izbacivc,nemam dimenzije za to,ali znam znanje :K2:

Dao si mi kaBoomce dosta inspiracije,ali moram da isparim,bezim u grad...Ali zato smisli josa nesto ako ti dodje inspiration,mozda nesto stvarno i uvedemo u ovu nasu kafanicu...
:jub:

maYes

hahha KaBoom, sjaaajno.
obicno mi padne mrak na oci kad vidim tvoje komentare, jer imaju 3km, ali ovo je vredelo iscitati do kraja :siza:

frckica-j

CCC, ostavim vas malo same i nastane èisti haos! Pa djeèice, trebalo je da budete dobri, ali po¹to niste, evo mene da zavedem red! :batina

Zanimljiv ti je bio ovaj komentar KaBoom! Veæ smo stekli utisak o tebi kao o osobi koja ba¹ voli da se macka, a ovakva kafana koju predla¾e¹ se definitivno uklapa o sliku o tebi. Taèno se vidi da takve bircuzice poznaje¹ u du¹u! Ali malo si se za**bao. Oko konjaka! Ccc, mu¹ko si, ali izgleda da se ja bolje razumijem u alkohol od tebe. Konjak je za¹tiæeno ime za poseban vinski destilat koji se pravi samo na tlu Francuske i koji spada u ekskluzivna piæa, èak i najlo¹ija klasa. Konjak zahtjeva posebne naèine èuvanja, serviranja i ispijanja. Postoje kopije svugdje na svijetu ali se one nazivaju vinjacima, npr. Rubinov vinjak.
Po¹to reèe da si tako visok i ako stvarno trenira¹ vaterpolo, onda æe na¹e mu¹terije, prete¾no koleginice, imati ¹ta i da vide! Zato, ti¹ina!!! Penji se na stejd¾ i dok ne vidim taèku da mi se dopada nema odmora!  :*:

A sa mnom je bolje ne kaèiti se!  :box Ja sam ti prava amazonka, kao ¹to si mogao da primjeti¹! A ima me i ovako i onako (samo ne ondje gdje bi ba¹ trebalo  a005) tako da mogu sa vama dvometra¹ima da i ovako i onako izaðem na kraj!
Jedan od praktiènih razloga za¹to perem kosu èetvrtkom je taj ¹to mi treba jako puno da je osu¹im, pa ako bih je prala petkom ili subotom nikad se ne bih sredila za grad plus bih se gadno prehladila jer kose imam za 5 glava. Ako nekom treba pelcer, pogotovo vama momcima koji brzo æelavite, javite se!

Bredly, ccc, znaèi neæe¹ da kuva¹, neæe¹ da ple¹e¹, e onda ili konobari¹i ili budi sudopera. Vidi¹ kako sam dobra prema tebi. To je zato ¹to si nam otvorio ovu kafanicu, pa ti dajem da izabere¹ posao! :a

mirror-girl

A neee Frkilice,nema emotivnosti! Ako covek zeli da bude uspesan u poslu,mora da iskljuci emocije,zato meni kazu da cesto imam santu leda umesto srca... :wall:
Ako smo rekli kuvarica,onda mora biti kuvarica,ako je go-go plesacica,mora da vata sipku!!

Ako hoce kod mene da zarade neki dinar moraju da crknu,tezak je zivot nas umetnika :)...
Moramo nas dve kao gazdarice da podelimo neke poslove da nas ne izrade ovi muski...
Sto se tice onog opisa kafanice-sinoc sam se slatko ismejala,ti pevaljka u minicu,a ja nadrndana konobarica alkos...Lepo...
:wall: :>:

Joj KABomce,Frkili se naostrila,ne bih ja nju cackala,inace  :gnjec:
Ja imam suptilmnije metode,naprimer da te ubacim u pecnicu i napravimo pecenje a la KaBOOOM...
:K2:

frckica-j

Hahaha! Jedina moja sliènost sa pjevaljkama je to ¹to smo pravi "slavuji". Dodu¹e, tu me ¹iju. Ipak ne bih mogla ba¹ toliko da zavijam. A tek da pjevam pojedine nebuloze...

Hehehe, sad sam se sjetila neèega! Bredly mo¾e da bude i èistaèica i go-go plesaljka. Pa i metle i d¾ogeri imaju ¹ipku! Taman! Kako se toga nisam ranije sjetila... Ovako, u¹tedimo na platama!

mirror-girl

E lopuzica si :) :) :)
:>:
Predlog prihvacen-OD SRCA!

frckica-j