Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Ovo su kafanske prièe ili ¾enski kutak? Be¾im ja odavde... :D Prava kafana bi trebala da ima goli¹ave slike And¾eline... :wink:

mirror-girl

Aman KaBoomce,pa ovo je nasa kafana...Sta li si ti ocekivao... :>:

KaBoom

mirror-girl

Poslasticarnica...A gde ti vidis ovde kolace...
Ako hoces striptiz bar,eto,otvori ga pa uzivaj  :>:

KaBoom

Pa vi sve ste mi slatke ko kolaèi! :K2: Pojo bi vas ko od meda da ste saèinjene!

Daj pivo! Ne mogu da uèim mafakin gnoziju!!! Vatrom izgoreli i poliketidi i terpenoidi, a pogotovo alkaloidi!!! :djavo

mirror-girl

Meni su bili najgori heterozidi... :>:
Ali mene boli uvo za knjigu do sledece nedelje...
Samo ti uci,nemoj mnogo da jedes slatko,moze biti opasno  :smekerica:
:wink:
Pivo ne moze,samo sokic od zove  :>:

frckica-j

Hehehe! ®ali¹ se na gnoziju. Saèekaj farmaceutsku!  :trfr:

Ne ide¹ ti nigdje KaBoom, d¾aba prijeti¹. Ne ide¹ iz dva razloga. Prvi je praktiène prirode, a to je ugovor za one man show koji si potpisao. Pa nisam ja valjda d¾aba kupovala ono odijelo? Zna¹ li ti koliko ko¹taju predmeti od ko¾e u dana¹nje vrijeme porasta prava ¾ivotinja?  :*: A drugo, veæ si i sam rekao da bi nas pojeo, pa ti to doðe jo¹ veæi razlog da ne ode¹. Prosto, ne bi mogao tek tako da ode¹ od nas. Uostalom, gdje mo¾e¹ da naðe¹ neke cure kao nas dvije vlasnice i dekoraterku? Nigdje.  :nene:

Uostalom, Mirrorka je jo¹ bolja od Anðe. Lijepa, pametna a opasna. Gdje æe¹ bolje od toga?  :K2:

Ne valja ti pivo KaBoom! Tu ima hmelja, a ako otvori¹ knjigu vidjeæe¹ da on djeluje pomalo sedativno. Tako da mo¾e¹ da dobije¹ neki analeptik za buðenje. Kafu ili èaj. I PÈELINJI med! :K2:

mirror-girl

Hvala Frkili na komplimentima  :wink:

Gde si ti do sad...Opao nam posao od kad tebe nema...ja bas sad moram da idem,ali zato kafanu ostavljam u dobrim rukama  :jub:

frckica-j

EH, moja partnerko! Te¾ak je ¾ivot nas umjetnika!  :shock2:  Rok nam je pomjeren dobrih 7 do 10 dana prije nego ¹to je iko raèunao, pa sam totalno popi*dila i bubam po cijeli dan! :bokmal: Jo¹ moj "omiljeni" predmet-mikrobiologiju! Ludim otprilike!  :wacko:
A sinoæ kad sam htjela malo da doðem, ne¹to mi je ¹tekalo. Prvo nisam mogla nikako da upadnem a onda nikako da mi po¹alje post ili otvori zathevane teme! E tu sam tek poludila!  :namcor

Ali sad sam tu da zavedem red i neposlu¹ne zaposlene dovedem u stanje pokornosti!  :batina  :*:  :source:

KaBoom

O pokori nas velika frckice! :)

Davno be¹e farmaceutska, veæ se i ne seæam ¹ta sam uèio iz nje! Ja sam apsolvenat! :wink:

E upravo zato mi daj pivo mirrorka, po¹to sam neurozan od silne nauke. Treba mi humulon!!! :K2: I naravno da si ostavila kafanu u dobrim rukama, æu se brinem za nju ki da je moja vlastita. Ali pijem na raèun kuæe. :wink:

Vidim ja da sam zaglavio ovde sa vama. Odelo ste na¹li, ugovor falsifikovale, ako sada odem jo¹ æe mi doæi neki crnac 2x2 po imenu Mrvica na stan da mi lomi noge. Ko zna kakva leða imate... ®ene jedne obiène... :plez

mirror-girl

Zene obicne...Rec OBICAN ne postoji u mom recniku  :plez

Apsolvent,jel...eee blago tebi...pih,sta mene sve ceka...aj se menjamo!!!

KaBoom

Nemoj dvaput govoriti. Zna¹ da mi je ponekad i ¾ao ¹to nisam obnovio godinu? :) Nema ove jeseni sastajanja sa kolegama i koleginicama ispred faksa uz jutarnju cigaretu, a magla se spustila, jesen je... Pa smeh, do¾ivljaji od leta, preplanule koleginice, dogovaranje za pijanke i ¾urke... Pa ve¾be, smrad u labolatoriji kad nekom ne¹to zagori. Nedostajaæe mi to...

Pljas, budi se Ivane. Ni¹ta, idemo dalje.

mirror-girl

Pa sad ti je kao zao,ali dok si bio pocetnik,pa prva,druga,treca...tad si sigurno jedva cekao da zavrsis...ma o cemu ja pricam kad nisam jos ni krocila na fax...ustvari lazem,jesam :>:
Ali kad pomislim sta cu sve morati da preturim preko glave i kakve gluposti da ucim... :bljak:
ali jbg,takav je zivot  :wink:

Aaaajjj se menjamoooooo :fancy:

KaBoom

Èek, ti si tek ove godine upisala? Jo¹ nisi ni krenula sa studijama?

Auh, al je tebi dobrooo... Kad se setim leta pre studija... Jbte, al prolete ovih 5 godina!!!

Veruj mi, ne ¾eli¹ sa mnom da se menja¹. :wink: Ja sam tako mali i gadan i niko me ne voliii... :roll:

mirror-girl

Dobro jutro Kolumbo!
Eto vidis ja sam brucos...ccc,gde li su tebi oci... :>:
Zato sam ja tako u tra-la-la fazonu,kad jos nisam okusila sta znaci zagrejati stolicu-zapravo jesam,ali bas retko jer sam se celog zivota pa i za prijemni malo mucila...ili mi je sve bilo suvise lako,pa me mrzelo da bubacim,ili je bilo zaebano pa sam isla na logiku,ali sam stvarno dobro prolazila iako moja srednja nije laka,ali eto bila sam mozak-ponekad :)
Sta znam,nisam ja bubacki tip,vise jurim razumevanje,odvajanje bitnog od manje bitnog volim i predmete i profe kod kojih nije vazno SAMO da znas gradivo vec i nacin na koji ces da odgovaras i snalazenje u raznim situacijama.Tu mi proradi moj crv i kad razvezem,niko me ne zaustavi pa profa i zaboravi sta me je prvo pitao,a to je meni tako slatko :)
Ali...farmacija je vrlo egzaktna nauka,tako da mnogi meni korisni fazoni nece imati uspeha,tako da moram da se uzmem u pamet i pocnem vise da se trudim...
Niko mi nije verovo koliko malo ucim,sve stignem i dobro prodjem kod profa i na pismenim.Najvise volim kad cujem da se svi zale na neki predmet,ja dobijem neki elan i sredim ga za cas,ali zato se cesto desava da user*em na necemu sto je vecini prostis...Ono sto me zanima,u stanju sam da ucim cele noci bez problema,ali kad nesto ne volEm,ni puskom nema sanse...U srednjoj sam najvise volela genetiku i to i najvise ucila i biohemiju...mrzela fiziku i to pojma nemam jer mi je razredna bila fizicarka pa smo imali prodju i naravno svi drustveni predmeti-k'o od sale-to je moj teren,ali zato neorganska hemija :bljak:,ove ostale ok,ali ona...Ne volim "suve"hemije,samo formule,jednacine,ako nema povezanosti sa ljudskim organizmom.Zato bih bila nikakav hemicar,ali solidan farmaceut...ili se samo nadam :>: :>: :>:
Eto otvorih dusu, sad znas s kim imas posla :)