Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Ja radim sam. :wink: Oæe¹ prvo nasamo da vidi¹ ¹ta mogu, pa tek onda da me pusti¹ u opticaj ako valjam, tj ako ti odgovara?

MaYes, sad sam tek skonto da ovaj tvoj nadimak znaèi ustvari "ma da". Sam sam to skontao. Kao, ja ti prièam ne¹to i ti ka¾e¹ - ma da... Otkaèi¹ me... Uvek mi to radi¹. :ohwell: To èini malog Ivicu tu¾nim.

Za¹to ne zaposlite i ovu malu da vam pere èa¹e ili ne¹to?  :>:

Enea

Je li ovo novi gazda Marko?
Produzeni espreso, bez mleka u maloj sholji, ili da ga nazovem zglobni espreso?  :smekerica: Ko zna, zna.. Zju, sto ne povlachite vodu za sobom?

maYes

ah ne ne...majda mnogo voli malog ivicu, i ne bi mogla samo tako da ga otkaci. ona to radi za njegovo dobro, da bi mogao na miru da uci za ispite...boli, ali je ispravno!  :kul:

frckica-j

Hahahaha! KaBoom, Majda nam je dekorater, zadu¾ena za imid¾ koji æe da se sviða ¾enskoj populaciji koja æe da doðe i gleda tvoje i Bredove egzibicije. A ako Majda ka¾e da si dobar, vjerujem joj na rijeè. Poslodavac mora da vjeruje èlanovima svog tima, ne mora sve sam da proba (¹ta ako mi se ne bi svidjelo?).

Ne Enea, oðe su gazdarice moja kovrd¾ava malenkost i Mirrorka, koja se ne¹to zagubila u poslednje vrijeme. Opravdano, ali sve pada na moja nejaka pleæa. Nisi rekla da li ¾eli¹ toèeno mlijeko ili ono ¹to doðe upakovano u malu plastiku. I da li hoæe¹ toplo ili hladno.

Enea

bez mleka.
zglobna je ona kada je na brzinu sunesh, a u lokal si ushla zato shto ti se rasho.  :K2:

KaBoom

Quote from: frckica-j on 02-10-2008, 07:53:25
Ne Enea, oðe su gazdarice moja kovrd¾ava malenkost i Mirrorka, koja se ne¹to zagubila u poslednje vrijeme. Opravdano, ali sve pada na moja nejaka pleæa.

Zato ovde fali mu¹karac da bude gazda, da mo¾e da ponese èitav teret ovog sveta na svojim pleæima. Hoæe one 8. mart, ravnopravnost polova, da voze u GSP-u i sl... E pa da vidite da nije lako. Aj sad lepo da se vratimo kako je bilo sve do 1920. Nemate pravo glasa. :K2:

maYes

ja sam uvek otvorena za kompromise, i u tom duhu, a kada ovo kazem, mislim da govorim u ime celog zenskog roda: prepustamo vam velikodusno gsp!!!!!
pa onda recite da nemamo dusu!!!  :K2:

KaBoom

®ene u saobraæaju? Znamo kako to izgleda, èest izuzecima... I jo¹ im daju da teraju autobus! Ej! Autobus pun ljudi! Pa ¾eni ne bih dao da gura kolica, ako je u njima mu¹ka beba! :>:

maYes

ne dati da guraju kolica??
hm...
da li ja to osetim tracak kaboomove traume iz detinjstva?
to bi mnogo objasnilo...
jel bilo..leti leti boom boom??  :~

KaBoom

Ne... Nije bilo leti leti boom boom. Ali moj afinitet prema alkoholu se mo¾e pripisati ranom detinjstvu. Kad nisam mogao da zaspim uvek su mi davali malo vinjaka ili rakijice i oèas posla sam pajkio. :wink:

frckica-j

:116: :siza:

Bravo MaYes, tek sad sam ja skontala neke stvari vezano za na¹eg malog Ivicu, kako ga ti zove¹ (a ja ti vjerujem na rijeè). Vidimo da je mladi Boomi imao boom djetinjstvo, pa je zato ovakav. Vjerovatno je morao da bespogovorno slu¹a mamu, pa sad misli ostalim ¾enama nametati svoj stav. Neæe moæi,  :nene: . ©to se GSPa tièe, samo vi zadr¾ite taj posao kao i poslove taksista i privatnih vozaèa, kad veæ volite da budete ¹oferi i slu¹ate kad vam ¾ena zapovjedi gdje da je odvezete. Uostalom, nama su uvijek potrebni mu¹karci da trèkaju za nama i nose nam kese kad idemo u ¹oping. Kad budemo i¹le po namje¹taj za kafanu, unajmiæemo Ivicu. Taman da zapne, i to ponese na svojim jakim pleæima. Snaga za to i slu¾i: da bi je pamet upregnula i iskoristila za svoje poslove.

Enea, hvala za informaciju. Jo¹ sam nova u ovom poslu, pa moram puno da uèim. Za ispravku, ¹ta æe¹ popiti? Kuæa èasti.

maYes

Snaga za to i slu¾i: da bi je pamet upregnula i iskoristila za svoje poslove.

:116:
bhavoooooo  :love:

pa nek se posle oni hvale kako su jaci pol. hihihihi
i da...ne zovem ja njega ivica. sam se tako prozvao. svidja mu se :D

mirror-girl

ALOHAAA!!!
Vratila sam se :)
Dzaba ste se radovali dok me nije bilo  :~
To sto sam se zagubila,duga je prica,inace,sad ovih dana prilagodjavanje na novi stan,fax itd...Sta da kazem osim da nisam otisla na organsku hemiju jer nisam znala da cemo prvog dana odmah imati predavanja i danas dooobro zakasnila na vezbe iz mate...krenulo me...al dobro ,ne zalim se,nije toliki bauk za sad :)
Daklem,mogu li ja dobiti da popijem nesto...neki sok...gusti od jabuke...ha ha ha ha
A sad da vidimo knjige poslovanja da vidim promet,kako stojimo Frkili,ima li neke zarade :) :)

frckica-j

Jeeeee, partnerko, vratila si se!!! A veæ sam poèela da oèajavam bez tebe!  a005 Ali sad si tu, i daj da drmnemo ti i ja po jednu ljutu!  :ziveli Eh, sad se veæ mo¾e disati. A to za ka¹njenje i sve ostalo, polako... Sve æe doæi na svoje. Kad se uhoda¹, vidjeæe¹ kako sve fino ide... No sikiriki... ©to se posla tièe, stalni gosti. boomiju æemo morati da smanjimo platu. Popi po' kafane...

A Majdiæ, nisam znala da se Boomi prozvao malim Ivicom...  :116: :siza: Ako on sam sebe tako zove, onda stvarno ne znam kako da ga mi zovemo drugaèije...   :lol3:

KaBoom

Boom je polo¾io analitiku lekova i pola gnozije!!! :streber:
Piæe za celu kafanu na moj raèun! :wink: