Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

ha ha ha ha...Frkili,simpatican izvestaj... :>:
Daj da proslavimo moj come back! :ziveli
Sto se tice "malog" Ivice...hm...bolje da ne komentrisem ako hocu jos da zivim  :K2:

P.S.Cestitam KaBoomce,pice,AL NA TVOJ RACUN! :wink:

KaBoom

Na moj raèun! Igram besplatno dva dana oko ¹ipke! Smete da op¹tite sa mnom besplatno! Samo nek sam ja ovu muku skinuo s vrata! :K2:

Bred

Kolega cestitam i ja ali mojne da opstis i sa mnom, bar ne na taj nacin ...

.blah. :lol3: :luda: O0

KaBoom

Ma mislio sam na ¾enetine, ne brini koleza. :wink:

Za tebe - ¹ta god pije¹. :PI:

frckica-j

Opet ti ¾enetine! CCC, vi mu¹kiæi majeni se bojite nas ¾ena! A i treba kad nas tako zovete!  :F :batina Èestitam na 1,5 polo¾enom ispitu, a to ¹to si se besplatno uvijeo oko ¹ipke, sam si kriv, kad loèe¹ k'o smuk. A i po¹to si sad èastio sve, ostaæe¹ bez pola plate, bojim se. A ti se lijepo potrudi da dobije¹ dobar bak¹i¹.

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 06-10-2008, 15:19:13
Igram besplatno dva dana oko ¹ipke! Smete da op¹tite sa mnom besplatno!

Neka,nesto ne bih.:K2:..sa potcinjenima iskljucivo poslovni kontakti! Daklem,NA POSAO! Imas vrlo zahtevne sefice!!! :>:

KaBoom

Rrrr, le-prrr, ¹efice su ki bonbonice. Dobre, lepe, okrugle, rumene ko jabuka! :wink:

mirror-girl

Ha ha aha ha ha ha...promasio si sto se tice okrugle i rumene...Tanke i preplanule  :plez...a ovo dobre i lepe moze!!! :K2:
:wink:

KaBoom

Sparu¹ene i nakvarcane? Di æe to izroditi 5-oro dece??? Bez jedno 70 kila ni ne prièam... Kako ¾ena od 40-50 kila da kopa kukuruz ceo dan i raða decu? Pa ne mo¾e to tako... Neæe moæi ni volan traktora da okrene za pun krug. :plez

mirror-girl

E ti si lik...Srecom,shvatam tvoj smisao za humor pa ne primam k srcu :plez
Ne kvarcuje ti se gazdarica,ja ionako imam tamniji ten,dovoljno mi je bilo celo leto przenja na suncu.veruj mi...A sto je covek sa recimo 56kg sparusen,jos ako je visok 173?! Ne kapiram,prosvetli me....mora da ti imas jedno 100 kila :>:

Uzgred,petoro dece...ipak ne bih....troje je dovoljno,da se oduzim otadzbini!!!

KaBoom

Quote from: mirror-girl on 08-10-2008, 03:04:01
Ne kvarcuje ti se gazdarica,ja ionako imam tamniji ten,dovoljno mi je bilo celo leto przenja na suncu.veruj mi...

Ciganka? :plez

A sto je covek sa recimo 56kg sparusen,jos ako je visok 173?! Ne kapiram,prosvetli me....mora da ti imas jedno 100 kila :>:

Æuti, ne znam di æu sa sobom... Ka¾em ti, imam jedno 130 kg i visok sam preko 2 m... Kad ulazim u diskoteku ja pregledam obezbeðenje... :K2:

Uzgred,petoro dece...ipak ne bih....troje je dovoljno,da se oduzim otadzbini!!!

Aj naðemo se na 4 komada i gotovo! :wink:

frckica-j

Hahahaha! Eh, KaBoomi, za mene si totalno proma¹io! Nisam ni niska ni mr¹ava (¹mrc!) a ni nakvarcana. Zapravo, prilièno sam svjetle puti, tako da apsolutno svake godine izgorim, ma koliko se pazila. Najèudije je ¹to sam brineta. Kad se popnem na ¹tiklu vidim cijeli grad, iz ptièje perspektive naravno (¹to mi je dodatni motiv da se ne penjem na iste i ne muèim svoje nogice).  :wink: Tako, da ti je bolje da poslu¹a¹ ovu Amazonku!  :batina Penji se i odradi taj posao. Ako bude¹ dobar, mo¾da ti i ja udjelim malo bak¹i¹a... :a

KaBoom

To frckice! Ti si ¾ena i po, tebe æu onda da ¾enim! Ova jadna mirrorka jedva nakupila 50 kila, garant je neka fancy riba, di æe to iæi na njivu, mu¾ æe biti sreæan ako opere i njegov deo prljavih sudova... :plez Ali ti si, razume¹, taman za mene! Ja ovako velik i te¾ak, ti si ¾ena na mestu i biæe nam najdobro! O¹ da rodi¹ petoro dece? :K2:

Dok se maYes seti, odo ja u ¾enidbu! :>:

frckica-j

Hahahaha! Pa sad, ti si mi tu ne¹to kao pèelica Maja, sa cvita na cvit. CCC, zar ti niko nije rakao da to ne valja (mislim, ne valja to tako javno iznositi, ostaæe¹ bez ijedne ¾ene). Mi ¾ene volimo da se osjeæamo kao posebne, kao jedinstvene, kao boginje za mu¹karca, a ne samo da mu slu¾imo za porod i pranje posuða. A jo¹ ti ovako javno nudi¹ svima nama da se udamo za tebe, to znaèi da za tebe nijedna nije ta posebna... CCC, pa nije ni èudo ¹to je mali Ivica bez cure...

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 08-10-2008, 08:32:19
Ova jadna mirrorka  :K2:
Za ovo ces naebati! Kad ti kazem,ko se zameri tipicnom Blizancu,ugasio ga je....
I koja bre ciganka...ccc...ebo te zivot!
Nisam ja kriva zbog genetike,prirodno kvarcovana(danas me na faxu saletali,kao-koji salon koristis za solarijum,na sta se samo nasmejem,nikad ne bih isla u solarijum...pa smorila bih se,sta ce mi :K2:),uzgred opet je genetika umesala prste pa imam brz metabolizam i pojedem vola a ne odrazava se,a i nisam za jedno zensko niska 173 je po meni ok i nisam fensi u tom smislu na koji ti ukazujes,ne pratim te modne trendove pa da sve licimo jedne na drugu,boli me uvo,imam svoj stil,a koliko moje iskustvo govori,jako lepo je prihvaceno od okoline,a opet i da nije bas bi me bilo briga)
I ne planiram da radim na njivi,tako da sam savrseno zadovoljna sobom,radicu ono za sta se skolujem,nadam se.
I za mene mnogi kazu da-palim pa ispalim,meni je to malo cudno,ali ako je zaista istina,onda bolje ne davati dodatni komentar!
:wall: