Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Quote from: frckica-j on 08-10-2008, 09:41:26
Hahahaha! Pa sad, ti si mi tu ne¹to kao pèelica Maja, sa cvita na cvit. CCC, zar ti niko nije rakao da to ne valja (mislim, ne valja to tako javno iznositi, ostaæe¹ bez ijedne ¾ene). Mi ¾ene volimo da se osjeæamo kao posebne, kao jedinstvene, kao boginje za mu¹karca, a ne samo da mu slu¾imo za porod i pranje posuða. A jo¹ ti ovako javno nudi¹ svima nama da se udamo za tebe, to znaèi da za tebe nijedna nije ta posebna... CCC, pa nije ni èudo ¹to je mali Ivica bez cure...

Mene niko ne voli, kad sam tako mali i gadan... :ohwell: Sad me ni vi ne volite. A ja sam vas taman zavoleo. Niko, niko, ovaj svet ba¹ nije mesto za mene... :hm

mirror-girl

To sto te niko ne voli je tvoja zasluga  :plez

Povedi racuna o onome sto kazes,a jos vise uradis,pa ces shvatiti :)

I zasto si stavio ovog ruznog klovna!? Vrati  mi Bobaaaa!!!Najjaci je!

Enea

Quote from: Bred on 07-10-2008, 06:31:55
Kolega cestitam i ja ali mojne da opstis i sa mnom, bar ne na taj nacin ...

.blah. :lol3: :luda: O0

:siza: :siza: :siza:

dva puta smirnoff, molim.

maYes

Quote from: mirror-girl on 08-10-2008, 14:52:27
To sto te niko ne voli je tvoja zasluga  :plez

Povedi racuna o onome sto kazes,a jos vise uradis,pa ces shvatiti :)

I zasto si stavio ovog ruznog klovna!? Vrati  mi Bobaaaa!!!Najjaci je!

dobar je joker...na diraj mi ga.. :)
ali jeste bob carski! bas onako...odgovara boomovoj licnosti. surovoj, nemilosrdnoj...  :puca2:

mirror-girl

KaBoom

Onaj avatar sa Bobom nekako menja rezoluciju na ovom sajtu, koliko goda da ga uveæam i smanjim, pa izgleda onako... Kockasto.

A D¾oker je ba¹ onako nemilosrdan... :K2:

"How about a magic trick?"
[pulls out a pencil and sticks it upright into the table]
" I'm gonna make this pencil... disappear."
[Gamble's thug walks over to kill The Joker, who pushes his face into the pencil and kills him]
"Ta-daa! It's... magical." :>:

maYes

njegov deformitet je bila njegova car!! haha
ali joker na ovoj fotki nije strasan....

I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.  :bljak:

Bred

Gotooovoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cepi za sve, na moj konto :?:

:smekerica: :~ :~ :~ :~ :igra: :igra: :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

maYes

hahahahhahah  :K2:
jedan gin-tonic za mene, hfalaaa  :a

mirror-girl

Jel to Bred zvrsio sa ispitima??

Ja bih sok od breskve,kiselu i ako imate indijski orah,kad vec ide na Bredov racun!
Imamo li i poslugu ili sve moram ja...???
Nema mi je druga koleginica...

frckica-j

Ma Kovrd¾a je tu! I am back!!!  :source:

BRAVO BREDLY!!!! Svaka èast!!!!  :jub:  :jub:  :jub: , po na¹ki! Od mene: :love: i zamisli veliku crvenu jabuku (kad veæ nema meðu smajlijima). A za neki poklon æemo da vidimo. ©ta ti treba?

Piæe sti¾e! A ti, partnerko, iznevjeri me!!! Pa zar i ti pije¹ sokiæe?  a005 A ne, ne, ne mo¾e to tako! Toga nema danas! Ostalo piæe sti¾e! Za mene, èa¹a nekog dobrog vica za zivce...

Eh, Boomi, ¹ta æemo mi sa tobom, tako malim i gadnim?  :K2: Otkud ti to da te ne volimo? Pa vidi¹ koliko te MaYes brani? A ja sam ti sve to napisala zato ¹to si mi drag pa da preveniram neke probleme u buduænosti. Ne pazi¹ ¹ta radi¹, pa bi mogao da ostane¹ sam i nevoljen,a ovako ako me poslu¹a¹ to se neæe desiti.  :ok: Da popravi¹ malo pona¹anje, pa æe te sve voljeti. :wink: Sem moje partnerke, naravno. A avatari su ti dobri. D¾oker je car, a i pro¹li je bio carski...  :trfr:

mirror-girl

Quote from: frckica-j on 11-10-2008, 04:38:15

Piæe sti¾e! A ti, partnerko, iznevjeri me!!! Pa zar i ti pije¹ sokiæe?  a005 A ne, ne, ne mo¾e to tako! Toga nema danas!

Ne pijem alkohol,ali dobro,daj crno vino!
Quote from: frckica-j on 11-10-2008, 04:38:15

Eh, Boomi, ¹ta æemo mi sa tobom, tako malim i gadnim?  :K2: Otkud ti to da te  Da popravi¹ malo pona¹anje, pa æe te sve voljeti. :wink: Sem moje partnerke, naravno.
Ha ha ha,ova tvoja partnerka neka bas gadna  :>:

Bred

Enea

Enea

ALE ALE  :igra: :igra: :igra:

:~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~

:pljes: :pljes: :pljes: :pljes: :pljes: :pljes:

Uno Mojito, porfavor =)

B-R-A-V-O!!