Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

EEE..sad sam se setila sta sam htela!!!
Dakle,ako hocete da saznate nesto o sebi,odgovorite na ova pitanjca pa cu vam reci (danas sam cula ovo na faxu-uopste nije lose)!
1.Omiljena domaca zivotinja?
2.Omiljena divlja zivotinja?
3.Da li biste voleli da zivite u kuci ili u stanu?
4.Ukratko opisite kako bi ta kuca-stan izledala?
5.Pored kuce imate jezero koje je samo vase.Kakve bi boje ono bilo?
6.Da li biste voleli oko jezera plazu ili stene?
7.Neko drag vam pokloni vazu.Ona se slomi.Sta cete uraditi?
8.Zamislite da idete putem.Da li vidite pocetak i kraj ili smao jedno od ta dva ili ne vidite  ista?
9.Na tom putu vas stalno prati jedan covek sa kojim ne mozete da ostvarite nikakav kontakt jer stalno ide iza vas?Da li cete stati i cekati ga ili jenostavno nastaviti da idete napred?

Odgovorite pa cemo videti :)
Zanimljivo je!

KaBoom

Aj da prebijem led! :K2:

Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:57
1.Omiljena domaca zivotinja?
Svinja
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:572.Omiljena divlja zivotinja?
Kornjaèa
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:573.Da li biste voleli da zivite u kuci ili u stanu?
Kuæa
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:574.Ukratko opisite kako bi ta kuca-stan izledala?
Mala kuæa, na sprat, ali ne preterana, sa lepo sreðenom okuænicom, travnjakom, pokoje drvce...
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:575.Pored kuce imate jezero koje je samo vase.Kakve bi boje ono bilo?
Plavo
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:576.Da li biste voleli oko jezera plazu ili stene?
Lapo, lapo...
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:577.Neko drag vam pokloni vazu.Ona se slomi.Sta cete uraditi?
Ni¹ta. Manje brisanja pra¹ine.
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:578.Zamislite da idete putem.Da li vidite pocetak i kraj ili smao jedno od ta dva ili ne vidite  ista?
Ne vidimo ista.
Quote from: mirror-girl on 13-10-2008, 15:05:579.Na tom putu vas stalno prati jedan covek sa kojim ne mozete da ostvarite nikakav kontakt jer stalno ide iza vas?Da li cete stati i cekati ga ili jenostavno nastaviti da idete napred?
Prvo æu ga kulirati, ali ako bude uporan staæu i pitaæu ga koji mu je ku*ac.

Ta-daaa. Jesam polo¾io? :K2:

mirror-girl

Naravno KaBoomce,moja ocekivanja za tebe su u potpunosti ostvarena!  :K2:

Dakle,karakteristike tvoje domace zivotinje su i tvoje karakteristike ( Ko bi rekao),a karakteristike divlje su one koje ce najverovatnije imati tvoja zivotna saputnica.
Opisi kuce i jezera ukazuju da si osoba koja moze mnogo da voli ili da ne voli uopste-kako ti dune.
Slomljena vaza ukazuje na tvoj odnos prema braku,dakle ako bi doslo do nekog problema,ne bi se trudio da nesto ispravis-zalepis,prosto bi presao preko svega i zavrsio tu pricu ne razmisljajuci o posledicama-opet se obistinjuje-jadna tvoja zena...  :wink:
Taj put kojim hodas je tvoj odnos prema zivotu uopste-ti si posao negde,ne znas ni gde,ni kad,jednostavno nemas neki poseban cilj,ides dan za danom pa na sta naletis to je.
A poslednja stavka ukazuje na tvoj odnos prema smrti-nemas strah od nje,ne razmisljas uopste o tome da te moze jednog dana stici,cak je nekad i izazivas,ali generalno spadas u hrabre osobe-eto da ne bude da sam te samo ocrnila...
E sad da li si polozio...Pa sam vidi :)
Sto se mene tice,ti si zanimljiv slucaj za neku naucnu studiju :)
Moz na tebi i neku kintu da zaradimo...Nije losa ideja!!!!
:>:

KaBoom

Weee, polo¾io!!! :K2: Ali kako se ovo poklopilo sa citatom u mom potpisu...

Quote from: mirror-girl on 14-10-2008, 15:55:10
Taj put kojim hodas je tvoj odnos prema zivotu uopste-ti si posao negde,ne znas ni gde,ni kad,jednostavno nemas neki poseban cilj,ides dan za danom pa na sta naletis to je.

"Do I look like a guy with a plan? I'm a dog chasing cars, I wouldn't know what to do if I caught it! You see, I just..., do..., things!"

Elem, nadam se da na ove stvari gleda¹ kao na igru, da ih ne shvata¹ smrtno ozbiljno... A? :indi:

Eto tako, nije dovoljno ¹to se obna¾ujem na podijumu, jo¹ æete me izrabljivati na psihièkom nivou! ®enetine... :djavo

mirror-girl

Jeste ovo jedna vrsta igre ali ovo nije iz arhive nekog sajta sa zezancijama vec iz arhive sudske psihologije...Duga je prica...
Uglavnom,prilicno dobar test!
Znaci ti si prase! :)
Meni je resenje za prva dva da sam pas,a moj drgi lane...Vrlo dobro :) :)

Evo ja ti nudim posao konobarice,lepo bi se snasao uz posao sripera-dva u jednom :)

frckica-j

Hahahahaha! Pored vas dvoje nije mi potreban D¾im Keri ili bilo koji drugi komièar!!  :K2:
A Kaboomi nam je poliglota! Vidi, vidi, ko bi rekao?  :hm Malo njemaèi, malo engleski, ¹ta jo¹ ¹preha¹? Eto, zbog toga smo te unaprijedili i u konobare, sad vi¹e ne igra¹ samo, nego kako zna¹ jezik, tako mo¾e¹ i da tra¾i¹ pare...

KaBoom

Ustvari ne znam njemaèki, ali znam ruski. ©ta æe¹, kad si nacionalna sitnica, onda zna¹ vi¹e jezika hteo, ne hteo. Koliko jezika - toliko osoba vredi¹. Ja za sada 4. A planiram u bliskoj buduænosti da krenem na Francuski...

Mirrorka, ti si pas a tvoj dragi lane? :lol: Pa dobro, ko nosi pantalone u toj vezi??? Lane... AHAHAHAHAHAHAHAHA! Izvini, ali smejem se na pomisao da sam ja lane... :lol:

frckica-j

Hahahaha! ©ta æe¹ KaBomm, i ja znam puno jezika: srpski, bo¹njaèki, hrvatski, crnogorski, gdje æe¹ vi¹e?

A ti lane.... LOL  :116:

mirror-girl

Moja dragi je lane,a ja neki dzukac :)-dobermanka grrrrrr....
Pantalone nosimo oboje,a on nesto cesce!

KaBoom

Mirrorka, jel nosa¹ i miniæ? :tlab:

Lane moje ovih daaanaaaa... :K2:

mirror-girl

KaBoom,pa naravno,za SVE postoji PRILIKA  :plez

KaBoom

Super. Aj ¹ibni mi sliku u miniæu na PePe... Neæu nikom pokazati. Za uzvrat æu ti poslati sliku mene u miniæu. Neprocenjivo. :wink:

mirror-girl

Ha,ha,ha,NEMA SANSE!!!
A taj tvoj minic sa dlakavim nogama-ne hvala  :plez

KaBoom

Obrijo sam noge, al zapu¹io kadu. :ohwell:

Nema¹ pojma kakve nogice imam, mmmm, ne zna¹ ¹ta propu¹ta¹... A sve ti je tu, na samo par klikova. Po¹alje¹ sliku meni, ja tebi i svi sreæni. :K2:

maYes

joj boomi....pa ti dobi moju sliku, a ja tvoje nozice ne... ccc....
tako mi i treba kad te vatam pijanog!  :indi: