Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Quote from: KaBoom on 16-10-2008, 17:20:29
Obrijo sam noge, al zapu¹io kadu. :ohwell:

Nema¹ pojma kakve nogice imam, mmmm, ne zna¹ ¹ta propu¹ta¹... A sve ti je tu, na samo par klikova. Po¹alje¹ sliku meni, ja tebi i svi sreæni. :K2:

Hahahahahahahahahaha! E to bih voljela da vidim! Momak 2 sa 2 u miniæu, obrijanih nogu i na ¹tiklama!  :siza: :116: Ako si bar upola smije¹an kao Kurt Rasel u "Tango i Ke¹" mo¾da ti i promijenim radno mjesto!

Quote from: maYes on 17-10-2008, 04:58:27
joj boomi....pa ti dobi moju sliku, a ja tvoje nozice ne... ccc....
tako mi i treba kad te vatam pijanog!  :indi:

Vidim ja, vas dvoje to ozbiljno!  :smekerica: Da rezervi¹em ja kafanicu za neke dogaðaje? Ono tipa, ona u bijeloj vjenèanici, on u bijelom odijelu, ¹ampanjac, torta, prstenje i tako to?  :smekerica:

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 16-10-2008, 17:20:29
Obrijo sam noge, al zapu¹io kadu. :ohwell:

Nema¹ pojma kakve nogice imam, mmmm, ne zna¹ ¹ta propu¹ta¹... A sve ti je tu, na samo par klikova. Po¹alje¹ sliku meni, ja tebi i svi sreæni. :K2:

E propustala sam ja mnoge prilike i ne kajem se jer uvek naidje nova :)
Inace,ne bi voleo da ta tvoja slika dospe u moje zle rucice,ne znas ti sta sve meni moze pasti na pamet :)   :djavo

KaBoom

@frckica: Ma pusti je, muva drugog meni pred oèima... Totalno sam razoèaran... Vidi¹ kako sam tu¾an? :ohwell: I da je zadnja ¾ena na ovom svetu i da smo sami na pustom ostrvu ne bih je ni ¹tapom tako. Lepo povuèemo liniju, moja koliba - tvoja koliba i æao. Ne bih je ni gledao dok se sunèa. Ni¹ta... :K2:

@mirrorka: Ja sam nova prilika, nisi me jo¹ upoznala. :wink: Bolje nemoj te tvoje ruèice da budu zle, inaèe prstiæi u fioku i krc, krc, krc. :wink: Sem ako tvoj komentar nije u pozitivnom smislu. Ipak, momak plivaè, 2x2, obrijane nogice, gluteusi na izvolte... :K2:

maYes

linija: moja koliba - tvoja koliba. ne lazi. na pustom ostrvu ima samo jedna koliba, i znam da bi ti bio u njoj, a mene stavio napolje da cuvam strazu  :shock2:
eh, pa boomi, i ja trazim nove prilike, sta da ti kazem.... ti si mi tu rezerva. ako sa 40 jos budem sama i ocajna, tebe zovem. nemas frke.  :K2:

frckica-j

Tako je Majdiæ! Kad on mo¾e svima redom da nudi brak, pored tebe ¾ive, mo¾e¹ i ti da naðe¹ druge! I treba da naðe¹ druge!!!

@Boomi: ne reèe ti meni jesi li bolja maca od Kurt Rasela ili ne! Dakle, jesi li? Mojne se izvlaèi¹!!!

maYes

hvala na podrsci! mi zene treba da se drzim zajedno .....  :love:
jeste bolja maca...pitomiji mnogo od rasela...sve ce ucini...i zaprsku da napravi, i nogice ti opere...ma mica maca kakve nema  :K2:

KaBoom

@mayes:

1) Veæ imam koleginicu koja mi je obeæala da sam njen, ako se ne uda do 35... Tako da, ako se ona ne uda do 35 i ja ne o¾enim - ima¹ ¹anse. Mada u toj dobi ja neæu babu, oæu ne¹to mlaðe, ne¹to divlje! :K2:

2)Ne znam ja za tog va¹eg Krt Rasela. Ja sam ja. WYSIWYG (what you see is what you get)! I taèka! :wink:

Pusica moje dame. Eto, kad popijem majkice oma vas sve volem! Ma kaki volem, najvolem! (di je onaj smajli cmok? A evo ga) :jub:

@fræka: Ba¹ mi i ne dr¾i¹ stranu, a u te pola¾em najveæe nade.. Kako to sad? Di je pravda? :shock2:

frckica-j

Kako ne zna¹ za Kurta Rasela u miniæu i na ¹tiklama???!!!??? Pa kakvo si ti mu¹ko da nisi gledao "Tango i Ke¹"? Stalone i Rasel u glavnoj ulozi... cccc

A ja sam ¾ena pa moram da se solidari¹em sa ¾enama. Ti zovi Breda da se solidari¹e sa tobom.

I mi volemo tebe kad popijemo. (Dodu¹e, um nam je tad pomraèen...)  :jub:

KaBoom

Sad sam se trezvene glave setio! Hahahaha, kakav lik. :K2:

Znaèi volite me samo kad popijete? Ccc! A dobro. Bar ne¹to. Bar me neko ponekad voli... :ohwell:

maYes

Quote from: KaBoom on 19-10-2008, 11:14:23
Sad sam se trezvene glave setio! Hahahaha, kakav lik. :K2:

Znaèi volite me samo kad popijete? Ccc! A dobro. Bar ne¹to. Bar me neko ponekad voli... :ohwell:

svakom se posreci nekada... :)
alkohol je cudo, kako zblizava ljude. sta bi ti bez njega, realno?  :K2:

mirror-girl

Auuu,pa ja se u zivotu nisam napila...zapravo nisam ni popilo toliko da bih imala priliku...
Alkohol me zaista ne privlaci jer ja kad izadjem poludim iskljucivo od muzike tako da mi nista dodatno nije neophodno...
KaBoomce,ma nacicemo neku sa farmacije da te usvoji.... :)

KaBoom

E mirrorka... I ti oæe¹ da vodi¹ kafanu! Pusti tro bre profesionalcima, koji su tamo mladost izgubili! :K2: I popij vi¹e ne¹to, ne zna¹ ¹ta propu¹ta¹!!! :wink: :>:

frckica-j

Zna¹ li ti da je ona mene rekla napiti? Ozbiljno! A ni ne cuga!!! E da mi je to da vidim...

maYes

hahahahhahah
ju! kako je zla :)
ma ima mi svi jednom lepo da se okupimo, i ponapijamo :D :D :D

mirror-girl

A u tome je fora.Ne pijes,a svi oko tebe popadaju,a ti ih posle podjebavas posto su totalno ispali ludaci...Pa se svi posle uz sokice i rasol smejete  :ziveli