Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Nije u tome fora! Nema¹ ti pojma klinko. Da te èika Boom nauèi. Lepo se odvali¹, pada¹, napravi¹ razne gluposti. Onda se sutra pola toga ne seæa¹, pa ti preprièavaju i smeje¹ se sam sebi kakav si kreten ispao! :K2: To je alkoholizam! :wink:

Ajde ¾enetine, nije valjda da ste ostale bez teksta? Vi uvek imate o èemu da divanite, a ne¹to ste mi slabo aktivne zadnje vreme... :plez

mirror-girl

Pa mozda sam ja "klinka" ali ne volim da ispadnem budala.Ali da se razumemo:nije uvek trezan pametan i pijan ludak-individualno je sve.
Ja samo nemam pretenzije ka alkoholu,recimo,na nagovor jace polovine dobro sam navrnula tekilu veceras,on doneo celu flasu sa sve onim crvicem,ali nista,niti sam se napila,NITI PLANIRAM- i ja bas sebe takvu volim,kao i on  :ljubav:

KaBoom

Mladost - ludost. Naivna vremena... :K2:

Eh da je meni napiti se od 4 fla¹e piva kao nekad... To su bila vremena!

mirror-girl

Sa verovatno moras da navrnes puno bure :)

KaBoom

mirror-girl

maYes

ma laze bre boom, sad da ispadne "faca"... takvi su standardi muskosti u njegovom plemenu...
ja ga svojim ocima letos videla mrrrtvog pijanog, a tek sto je liznuo jednu casu piva  :K2:

Bred

Da nam se kolega Kabum nije ozenio kada zove u kafanu?
:?
:K2:

frckica-j

Jao, nemre¹ bilivit!!! ©EF PROMIJENIA AVATAR!!!
E hvala Bogu! Svaki put su me oèi zaboljele od onog tvog biv¹eg avatara!!!
A ovaj je ne¹to puno romanitèan. Hm, ¹efe, ima¹ li ti ¹ta za prijaviti?  :smekerica: Taman si zavr¹io faks, a sad ti i neka curica tamo ple¹ete na mjeseèini, mnogo romantièno... Da kitim ja kafanu? Koje cvijeæe bira¹? Sa ili bez balona?

Bred

znao sam da ce ti se svideti (avatar) ...  :love: :K2:

frckica-j

Zaboravih: piæe od ¹efice za sve!!! Danas imam razlog da slavim: bart mi je punoljetan!!! Sjeæam se kad sam ga gledala kroz staklo u porodili¹tu, a danas slavimo njegovo punoljetstvo!  :ziveli

maYes

ohohoho ....pa to je divno, frcko... bas lepo!!!
evo castim i ja tebe jedno pice!!!  :K2: :K2: :K2:
a stvarno, bred, lepa slicica...romanticna dusa ovaj nas bred :)

KaBoom

Bred, nekako ti je gejasta ta slièica. Vi¹e bi pristajalo da ga meti neka ¾enetina! :plez :K2:

Kolega KaBoom se ne ¾eni i dobro æe razmisliti da li je vredno gubiti ¾ivot slu¹ajuæi neku alapaèu, samo zarad èistih gaæa i toplog ruèka... :>: Bolje da se posveti nauci, pa da dobro zaraðujem i da mogu sebi platiti ¾enu. :wink:

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 22-10-2008, 15:53:06
dobro æe razmisliti da li je vredno gubiti ¾ivot slu¹ajuæi neku alapaèu

Bolje da se posveti nauci, pa da dobro zaraðujem i da mogu sebi platiti ¾enu. :wink:
E bem ti takvog naucnika! :>:

Jaoj KaBoomce,setices se ti mene za neku godinu,kad budes masirao ledja nekoj cici i u isto vreme pazio da ti ne zagori rucak i jurio sitnu decu po kuci-u prevodu-PAPUCARSTVO ti ne gine!
Daj boze da gresim-a to je retkost...
Ti sto se najvise duvaju da su macho na kraju spadnu na krpu i varjacu,opet kazem,nadaj se da gresim,ali... :shock2:
:wink: :K2:

KaBoom

Mirrorka, ako ti bude¹ "ta". Neæe mi ni te¹ko pasti da budem papuèar. Mo¾e tako? :wink: