Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Cccc,sram te bilo  :plez!
Samo bre na krevet mislis,mislim stvarno  :wall:
:wink:

KaBoom

Ba¹ vala, odkud mi to!? :K2:

Ma to ja samo u pauzi, dok ne mislim na komp i auto. :wink:

frckica-j

Hehehehe, kad god mi treba da se nasmijem, samo proèitam kako se vas dvoje prepucavate i odmah se slatko nasmijem i vrati mi se raspolo¾enje!  :K2: :~

A ¹to se razmi¹ljanja tièe, ne razlikujemo se mi ¾ene toliko od vas mu¹karaca. I mi utro¹imo dosta vremena misleæi na "gimnastiku", samo NE PRIÈAMO toliko o tome (tj, kako ko  :wink:). Ali iz 100% provjerenog iskustva, osobe koje najvi¹e prièaju najmanje djelaju. Otprilike kao u onoj staroj: pas koji puno laje ne ujeda! Ali zato onaj ko æuti taj i muti...

mirror-girl

Quote from: frckica-j on 28-10-2008, 08:55:08
A ¹to se razmi¹ljanja tièe, ne razlikujemo se mi ¾ene toliko od vas mu¹karaca. I mi utro¹imo dosta vremena misleæi na "gimnastiku", samo NE PRIÈAMO toliko o tome (tj, kako ko  :wink:). Ali iz 100% provjerenog iskustva, osobe koje najvi¹e prièaju najmanje djelaju. Otprilike kao u onoj staroj: pas koji puno laje ne ujeda! Ali zato onaj ko æuti taj i muti...

Za ovo Frkili SVAKA CAST! Konacno glas razuma  :>:!

Bred

KaBoom

Hvala gazda Bred-e...

Hvala ¹to si mi izmamio vodu na usta!!! :*:

Aj sad mirrorka, donesi nam i ladno pivo uz to... :wink:

Jesi ti to diplomirao, pa èasti¹? :K2:

frckica-j

mirror-girl

O shefe,cestitke!!!!!
A ovo posluzenje je bas po mom ukusu!!!!!!!!
A ti KaBoomce,mozes da dobijes samo sokic  :plez

frckica-j

Ajde, ajde, mojne biti takva! Kad se veæ èasti, biæemo dobre i kolezi Boomiju æemo dati jedno pivce. Da ne ka¾e¹ da smo rospije...

mirror-girl

Bred

KaBoom

Ti si sada odgovorna osoba! Najbolje pijan u apoteku! Pa potrujes neke bake! Od sada ti sokic, a mi mali i naivni studenti cugamo i dalje... :plez

Bred

frckica-j

E pazi kad ti vjerujem! Nemoj da lagi¹ Brede! Zar te nisu dauèili da æe ti porasti nos od toga?  :nene:

mirror-girl

Pa da,sad bi bio student,a pre neki dan,a????