Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

hm, ne znam, u pravu ste i vi i ja, jos cu malo razmislit' ...   :wink: :K2:

mirror-girl

Razmisli dobro,tek si izasao iz klupe,bice vremena da zalis za studentskim danima,pijankama,zurkama,zezanjima,kolokvijumima,ispitima i bubacenjima....Sad uzivaj,moze ti se!! :wink:

Bred

frckica-j

Quote from: mirror-girl on 03-11-2008, 07:31:22
Razmisli dobro,tek si izasao iz klupe,bice vremena da zalis za studentskim danima,pijankama,zurkama,zezanjima,kolokvijumima,ispitima i bubacenjima....Sad uzivaj,moze ti se!! :wink:

A najbolje od svega je to ¹to kad radi¹ mo¾e¹ isto tako da ide¹ na pijanke, ¾urke, zezancije i ne grize te savjest ako nisi nauèio onoliko koliko si planirao za taj dan.  :ziveli  A bojim se da je na¹ posao takav da nikad ne prestane¹ da uèi¹. Razlika u studentskom i radnièkom ¾ivotu je ¹to za rad prima¹ platu za razliku od uèenja, koju mo¾e¹ sasvim lijepo da spiska¹ na provod, ¾urke i sve ostalo, za ¹ta ranije nisi mogao. Tako da : U®IVAJ BREDE!!! Blago ti se! Hoæemo i mi...  a005

Bred

kovrdzo, sve je to tacno ali stazerska plata je mizerna. vise bih imao da radim u trafiKi ...  :wall: :dole: :face:

KaBoom

Quote from: Bred on 04-11-2008, 09:52:49
kovrdzo, sve je to tacno ali stazerska plata je mizerna. vise bih imao da radim u trafiKi ...  :wall: :dole: :face:

Ili u kafani... Kod Kovrd¾e & mirrorke. :wink: :K2:

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 04-11-2008, 13:52:54
Quote from: Bred on 04-11-2008, 09:52:49

Ili u kafani... Kod Kovrd¾e & mirrorke. :wink: :K2:

Tako je KaBoom,vidis kako kapiras.I posle neka neko kaze da nismo dobri poslodavci!! :wink:
E ode vasa gazdarica  da buba fiz,blago vama ljudi,vi ste svi pri kraju,a ja...imam da gulim jos duuuugooooo... :wall: :wink:

frckica-j

Nismo pri kraju.  a005
Sve to stoji Brede, ali u svakom sluèaju su veæe od stipendija. I plus konaèno uèi¹ ne¹to ¹to mo¾e¹ da primjenjuje¹. Ali gledaj na to pozitivno: nakon toga slijedi stalni posao, a onda i plate. Ne znam kako je kod vas, ali kod nas farmaceuti imaju prilièno dobre plate.
A uvijek mo¾e¹ da doðe¹ da radi¹ za nas! Ovaj KaBoom se ne¹to ulijenio! Na posao, robe!!!  :*:  :K2:

mirror-girl

Frkili mnoooogooo si bliza kraju od mene,tako da mozes biti happy :)
Pa ja jos nisam imala ni prvi pravi kolokvijum...A i ne zuri mi se nesto  :>:

Bred

mirror-girl

E lako je tebi da kazes! Mene ce organska i fizika da sahrane! A Stanu da i ne pominjem sa njenim "stavovima" i "definicijama",omrznuh matis zbog nje,a i nisam jedina kako mi se cini :(

frckica-j

Hajde, hajde, mojne tako! Trebalo je da vidi¹ moju profanku mm! Igrali smo vje¹anja, iks-oks i ostalo na njenim predavanjima jer je uspjeh bio ako je prati¹ 5 minuta da ne zaspe¹! Ali je asistentica zato bila zmaj! Jedna od 2 najbolje asistentice! Savr¹eno znanje, super obja¹njavanje i nije bila kreten!

KaBoom

Quote from: frckica-j on 05-11-2008, 07:22:41
A uvijek mo¾e¹ da doðe¹ da radi¹ za nas! Ovaj KaBoom se ne¹to ulijenio! Na posao, robe!!!  :*:  :K2:

Da draga. Ja se isprièavam... :K2:

Nja-nja-nja-nja-njaaaaa-nja, mirror girl! Mi zavr¹avamooo, a ti si jo¹ daleko, daleko... :plez

Ma gde zavr¹avamo... Æeraæemo se mi jo¹... :ohwell:

mirror-girl

e KaBoomce...Vec sam pocela da se pitam,sta cu ja na ovom faxu uopste... :wall: Volela bih taj posao da radim,ali neke stvare me prosto ubijaju u pojam.... a005

frckica-j

Evo, mis mo tu da ti ulijemo volju za radom! :~ Ne znam, ja sam razmi¹ljala o monogo èemu, na kraju uzela presjek skupova medicine i hemije, i potpuno se prona¹la! Poludila bih da sam na medicini od silnog bubaèenja, a hemija bi mi vjerovatno brzo dosadila. Prvi put kad sam napravila rastvor i rekli mi da je dobro je trenutak koji vjerovatno nikad neæu zaboraviti. Sitnica, ali meni bitna! Zato, glavu gore! Rano je za posustajanje! Zar je to Lara Kroft????