Mondijal 2006.

Started by Bred, 22-05-2006, 12:51:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ko ce postati svetski prvak?

Nemacka
Brazil
Italija
Spanija
Engleska
Argentina
Neko drugi

Vampire 666

Sve je lepo ako predmet omrzavanja momka nije predmet obozavanja devojke(Kezman etc.)... >:( >:( >:(

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 09-06-2006, 18:18:30
Sve je lepo ako predmet omrzavanja momka nije predmet obozavanja devojke(Kezman etc.)... >:( >:( >:(

Ajde, ajde, iskoristi to u pametne svrhe ( gledajte zajedno Plave, kad Ke¾man da gol-proslavljajte... :wink:-Nasty, car si!!!  8)  )!

Vampire 666

Nju nece zanimati sto je on DAO, vec sto je ON dao!!! No odosmo  :OFF...

Ja tipujem na Poljake uz dosta golova ponovo...

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 09-06-2006, 18:27:29
Nju nece zanimati sto je on DAO, vec sto je ON dao!!! No odosmo :OFF...

Ma neko ON DA, a ti to iskoristi da zajedno proslavite... :wink: :wink: :wink:

Mislim da æe biti dosadna tekma Poljska : Ekvador. :confused:

lijepa bosanka

Eh sad sam posjetila ovu temu........Mnogo mi je zao Dusana...bas je sve ispalo bezveze...i bez razloga....ma novinari su gadovi!!! :embarrased:
Pocelo je...pocelo... :~
Praticu....Plave(lavove)....Brazil....Argentinu....Italy....pa mozda i bude neko od njih najjaci!!!! :lol: :lol:

Vampire 666

Stavi na tu listu i Nemacku i neces se razocarati...

lijepa bosanka

E hvala....a cijeli dan govorim da imam neki osjecaj da bi Njemacka mogla da iznenadi....
Ne zamjerite......cim pomislim na Italijane....izgubim se totalno....uh...

Vampire 666

Ocigledno da kad se kaze fudbal muski deo populacije pomisli na sport, a zenski iskljuchivo na sportistu(i to ne na njegove sportske kvalitete)...Niko me ne moze ubediti u suprotno...

Daklem:
Engleska - Paragvaj 15:00
Trinidad I Tobago - Shvedska 18:00
Argentina - Obala Slonovache 21:00

Ova treca je bitna za nash tim...a i bez obzira na to trebalo bi biti najzanimljivija.

cvjetic

Quote from: Vampire 666 on 09-06-2006, 22:37:32
Ocigledno da kad se kaze fudbal muski deo populacije pomisli na sport, a zenski iskljuchivo na sportistu(i to ne na njegove sportske kvalitete)...Niko me ne moze ubediti u suprotno....    e tu se ne slazem!smatram da se jako dobro razumijem u sport!ali ako hoces da se ubjedjujes,ajde!

Alnus Glutinosa

Ocigledno da kad se kaze fudbal muski deo populacije pomisli na sport, a zenski iskljuchivo na sportistu(i to ne na njegove sportske kvalitete)...Niko me ne moze ubediti u suprotno...

Odgovorno tvrdim da ne govoris istinu!! U vecini slucajeva jeste tako, ali ipak ne mozes da generalizujes!!!  :L

Vampire 666

Naravno da nisam mislio generalno, uvek postoji procenat koji tu ne potpada, ali sam ja pod utiskom reakcije moje devojke u nemogucnosti da shvatim gde su te druge.
A Sad Sumiranje Jucherasnjeg Dana:

[/img]

AP Fudbalska reprezentacija Ekvadora pobedila je Poljsku rezultatom 2:0, u drugom meèu grupe A Svetskog prvenstva.

Na Veltins Areni u Gelzenkirhenu golove za tim iz Ju¾ne Amerike postigli su Karlos Tenoirio u 24. i Agustin Delgado u 80. minutu. Ekvador se tako izjednaèio sa selekcijom Nemaèke na vrhu tabele, po¹to su oba tima ostvarila pobede u prvom kolu.

U sledeæem kolu Ekvador igra sa Kostarikom, a Nemaèka sa Poljskom.

Poljaci su i ovo svetsko prvenstvo poèeli onako kako su zavr¹ili prethodno – te¹kim razoèarenjem za desetine hiljada svojih zemljaka u Veltins Areni. Iako je ceo stadion bio okiæen belo-crvenim zastavama i odjekivao od pesme njihovih navijaèa, poljski tim je u dobrom delu utakmice izgledao potpuno bezvoljno, a probudili su se tek u drugom poluvremenu.

Poljaci su zaista dobro odigrali samo u poslednjih desetak minuta, kada je na semaforu veæ stajalo 0:2, ali tada nisu imali sreæe da pogode protivnièku mre¾u.

Reuters Prvi gol najbolje doèarava situaciju na terenu. Engleska veza je proradila – Ulises de la Krus je odlièno izveo aut, Agustin Delgado prebacuje glavom sa prve stative ka ivici peterca, gde je Karlos Tenorio lako nadvisio odbrambenog igraèa i smestio loptu iza Boruca.

Usledila je dominacija Ekvadora, koja nije rezultirala novim pogotkom do poluvremena, a Delgado je propustio najbolju ¹ansu. Poljaci su se tek u svlaèionici osvestili, a Pavel Janas je odustao od besmislene defanzivne taktike, prebaciv¹i Eusebiju¹a Smolareka u napad.

Usledili su napadi igraèa u belim dresovima, ali je odbrana Ekvadora funkcionisala odlièno, osujeæujuæi najopasnije napade sve do samog fini¹a. A tada, deset minuta pre kraja, Ekvadorci odraðuju sjajnu akciju na prvu, Kaviedes izbegava ofsajd zamku i nesebièno dodaje Delgadu za lagano ubacivanje u mre¾u. Delgado je tako proslavio èetvrtu godi¹njicu svog i ekvadorskog prvog gola na svetskim ¹ampionatima.

I tek tad, u samoj zavr¹nici meèa, Poljaci pronalaze put kroz ekvadorsku odbranu, ali ih tada izdaje sreæa. Ireneu¹ Jelen je pogodio preèku, a Pavel Brozek stativu. Poljaci æe sada mesto u drugoj fazi tra¾iti u utakmicama sa Nemaèkom i Kostarikom.

Nemaèka - Kostarika 4:2

Nemci su na minhenskoj Alianc Areni bili bolji od selekcije Kostarike rezultatom 4:2.

Fudbalska reprezentacija Nemaèke pobedom je otvorila osamnaesto Svetsko prvenstvo. Nemci su na minhenskoj Alianc Areni bili bolji od selekcije Kostarike rezultatom 4:2. Po dva gola u prvom meèu ¹ampionata postigao je Miroslav Klose, drugi na listi strelaca na prethodnom Mundijalu, i veteran Paolo Vonèop, a po jedan Filip Lam i Torsten Frings. U drugom meèu grupe A, od 21 èas u Gelzenkirhenu, Poljska igra sa Ekvadorom.

“Panceri“ su veæ od prvog minuta poèeli furiozno...Smenjivali su se napadi domaæih pred preterano upla¹enim Kostarikancima i totalna ofanziva isplatila se veæ u 6.minutu.

Lam je prihvatio jednu loptu na levoj strani i posle solo prodora (niko od Kostarikanaca nije iza¹ao u blok) fantastiènim udarcem u same desne ra¹lje otvorio je protokol sa strelcima na 18.Mundijalu.

Iako u narednih 7-8 minuta nisu pre¹li centar fudbaleri Kostarike su posle prvog ozbiljnijeg napada do¹li do izjednaèenja.

Neuspelu ofsajd zamku poslednje linije Nemaèke kaznio je Vonèop prizemnim udarcem ispod  Lemana.

Medjutim, no¹eni sjajnim navijanjem domaæi se brzo „podi¾u“ i posle dobre akcije i asistencije Bastiana ©vajn¹tajgera, Klose je imao lak zadatak da sa nekoliko metara plasiral loptu u praznu mre¾u.

Do kraja poluvremena nije bilo mnogo uzbudjenja, a dekipa Kostarike uspela je da uspostavi kakvu takvu terensku ravnote¾u.

Seriju golova u drugom poluvremenu otvorio je ponovo Klose koji je prvo glavom poku¹ao da ugrozi golmana Porasa (uglavnom nesiguran i slab na otvaranju). Ipak, ovaj ¹ut golman Kostarike je odbranio, ali je Klose brzo odbitak zakucao u mre¾u.

Igrao se 61.minut, a ponovo su gosti iz „nièim izazvanog napada“ do¹li do gola... Ponovo je slabo reagovala poslednja linija Nemaèke ( iako je snimak pokazao da je asistencija Solisa ka Vonèopu do¹la kasno kada je centarfor Kostarike bio u ofsajdu) ali je nekada¹nji napadaè vi¹e evropskih klubova vrlo spretno reagovao ispred Lemana i iznad njegove glave smanjio na 3:2.

Konaèan rezultat i svaku rezultatsku neizvesnost (ako je i bilo) okonèao je Torsten Frings topovskim udarcem sa 30 metara. Ponovo je kasnila odbrana Kostarike sa blokom, a slabo je reagovao i golman Poras koji je posmatrao „putovanje“ lopte ka njegovoj mre¾i i na kraju paradom je samo ulep¹ao èetvrti gol Nemaca.

nasty girl

Quote from: vladimir on 09-06-2006, 18:22:08
Quote from: Vampire 666 on 09-06-2006, 18:18:30

Ajde, ajde, iskoristi to u pametne svrhe ( gledajte zajedno Plave, kad Ke¾man da gol-proslavljajte... :wink:-Nasty, car si!!! 8) )!

:wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8)

e tu se i ja ne slazem sa tobom...ima toliko devojaka koje prate fudbal i to ih zanima,a ne obracaju paznju toliko na sportiste(kao ja.. :wink:) :roll: :roll:

Vampire 666

Masha

Pa Vladimire mislim da nisi bio u pravu kada si rekao da ce utakmica Evador-Poljska biti smor! Meni bar nije bila, ali ne zbog kvalitinog fudbala, vec zbog pobede Ekvadora! A i Vampir 666 nam nije bio u pravu kada je tipovao na Poljsku tako da ako se kladio  :'( . I moram da dodam da se ne slazem sa konstatacijom da sve devojke prate sport zbog zgodnih sportista! Bicu neskromna i uzecu sebe za primer! Ja bih pratila sport cak i da sportisti, vecinom nisu zgodni, ali ovako mi je odlicno-duplo uzivam!
P.S. I da, ja sam, mozda, redak primer devojke koja je kupila album svetskog prvenstva, i isla par puta kod Mokve da menja duplikate!  :~

Vampire 666

Svaka ti chast!!! Tri Bambija za tebe!!! :> :>