Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 09:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

m nije pola odgovora i pitanja rekla ...
ali dobro ... uskoro ce utorak (8

Quote from: hulio_salinasnovina je da se i oni testovi vaze iako je rekla da nam se to ne ocenjuje i sluzi samo da bismo se spremili...
jesam li ti ja lepo rekla ;p

Quote from: BredMolim perecu da kad dobije tekst tog kolokvijuma sa sve tacnim odgovorima da postavi to ovde na forumu da sve kolege studenti i profesori vide kakva su pitanja , a jos gore, i odgovori trazeni od studenata. Ja sam zgranut. Bas sam ljudski ismejao kada sam cuo kakava su pitanja i odgovori postavljeni.
i ja sam se zaprepastila kada sam cula neka pitanja ... to je zavisilo od grupe ... moja grupa je bila normalna ...

Quote from: jeca87ali ja ba¹ i nemam informaciju da su ljudi sjajno uradili... naprotiv...
videcemo u utorak (;

Bred

Ono sto je kod profesorke taskodje problem jeste velika varijacija u tezini pitanja izmedju grupa sto na Istoriji to i na Uvodu.

pereca

Komisija za pracenje reforme jos uvek nije dobila primerke kolokvijuma.
Cim ih dobijemo, reagovacemo.
Ja sam na sastanku Komisije iznela primedbu da je bilo dvosmislenih pitanja/odgovora i slozili smo se da se profesorki skrene paznja.
Uskoro ce biti sprovedena i anketa za svaki predmet, ucestvovace svi studenti, pa cemo i tu imati precizne rezultate.

hulio_salinas

e odlicna vam je ideja za anketu   :hm

ali nemojte da bude samo ideja...  :/   
realizujte to...

pereca

Ne brini.
U toku zimskog semestra imacete dve ankete.
Na vama je samo da ih NAJISKRENIJE popunite.

hulio_salinas

Je l' dosao neko od starijih studenata do predavanja iz Uvoda?

Bilo bi dobro kada bismo dobili predavanja unapred. Mogli bismo da dodjemo sa sve textom i tako lakse pratimo predavanja. Samo dopise nesto sto profesorka doda sa strane i svima je lakse.

Sta mozete da uradite povodom toga? @Jelena (Pereco), mozda si ti najbolja za ovaj potez?

pereca

Posto se ovaj predmet po prvi put predaje u ovoj godini, kompletna predavanja jos uvek ne postoje.
Ali smo zamolili profesore sa prve godine da izbacuju na sajtu predavanja unapred.
Znam da mnogi to nisu ucinili i mi smo ponovo reagovali. Sutra je sednica NNV, trebalo bi da se definisu neke svari oko Komisije za pracenje reforme nakon cega bismo mogli imati vece rezultate.

Nazalost, stariji studenti ne mogu da vam pomognu po ovom pitanju, jer oni nisu slusali ovaj predmet.

lycos

ma predmet je xaos,sta ce nam to uopste..kolokvijum nije nista bio bolji

hulio_salinas

Quote from: lycos on 29-10-2006, 04:59:11
ma predmet je xaos,sta ce nam to uopste..kolokvijum nije nista bio bolji

stariji studenti kazu da je mnogo bolje sada imati predstavu o tome sta je farmacija i sta mi uopste radimo na fakultetu, nego tamo u trecoj, cetvrtoj godini da ucimo iz etike ovo sto mi sada ucimo...

realno, uvod u svaku nauku je opasan smor, ali ti pruzi sve odgovore vezane za taj predmet...

:hm

Bred

ali to sto vi ucite na uvodu je promil onoga sto je stvarna duznost i obaveza farmaceuta DANAS . Cilj tog predmeta netreba da zameni istoriju farmacije vec da vas upozna sa osnovama rada u apoteci, industriji, marketingu...tako bar ja zamisljam. ne treba da vam ogadi i smau pomisao na farmaciju odmah na pocetku ....

hulio_salinas

Quote from: Bred on 30-10-2006, 09:23:36
ali to sto vi ucite na uvodu je promil onoga sto je stvarna duznost i obaveza farmaceuta DANAS . Cilj tog predmeta netreba da zameni istoriju farmacije vec da vas upozna sa osnovama rada u apoteci, industriji, marketingu...tako bar ja zamisljam. ne treba da vam ogadi i smau pomisao na farmaciju odmah na pocetku ....

tako je... i ne treba da bude vise od promila... i ne treba da zameni istoriju farmacije... dovoljno je ovako... barem znamo sta nas od prilike ceka u budusnosti...

malo nam je smor, ali takav je predmet... ne moze se nista protiv toga... imamo ga do 20 novembra, sto nije daleko, tako da... u sustini to je to...

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinasBilo bi dobro kada bismo dobili predavanja unapred. Mogli bismo da dodjemo sa sve textom i tako lakse pratimo predavanja. Samo dopise nesto sto profesorka doda sa strane i svima je lakse.
p ne znam da li nam je iz ovog predmeta toliko to neophodno, s obzirom da na slajdovima sve pise ... ne treba nesto bas da se dopisuje ...
to nam je mnogo potrebnije za neke druge predmete ...

hulio_salinas

@Pipi

pa ne znam da li je lakse prepisivati sat i po vremena reci sa slajdova, ili isto gledati iz vec napisanog... ako budes dobila slajdove, ti ih se odrekni i daj meni... ti i dalje prepisuj, posto je tako tebi lakse...

mislim ne znam stvarno u cemu je problem... pa valjda je to za dobrobit svih... svima bi bilol lakse kada ne bismo hvatali beleske na ovom casu!!!

Bred

Rezultati kolokvijuma iz uvoda u farmaciju (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/uvod_u_farmaciju/Rezultati%20studenata%2006%20-%20UF.pdf)[/color][/size]

hulio_salinas

sledeci kolokvijum je u utorak 07.10.06.

imamo gradivo koje smo radili zimedju 2 kolokvijuma i nesto od onoga sto smo imali na prvom... naravno, to nesto je nepozntao, tako da je u sustini sve...

to nije tako strasno, ali ima jos nesto..

to je novost za nas brucose:

nece biti test pitanja sa zaokruzivanjem, vec postavljeno pitanje, pa ti pisi sta znas...

8)