Sociologija

Started by Ksenija, 09-05-2006, 14:29:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jecca

ja sam spremala 3 dana....a rezultate cemo videti tek 30.juna!
Ne mogu da verujem da izgleda cita sve te gluposti.....

nasty girl

Quote from: Jecca on 11-06-2006, 16:12:28

ja sam isto spremala 3 dana, imala sam 2 rada i esej i dobila 10.... O0 O0 O0 O0

nije tako strasno kao pre.... :wink: :wink: :wink:

Jecca

E pa cestitam!!!!!!

zmajic

To mi je omiljeni ispit koji sam imala u prvoj. Ucila ga svega dva dana, i to iz skripti koje ima pola studenata. To sto ona prica kako sve skripte moze da prepozna, s.... 84% nas je dobilo 10, a ostatak je prosao losije, sa devetkama.  :Z
Nije da se nije naslo i onih sa losijim ocenama.  :`

nasty girl

pekmez

ej, ljudi je l bilo upisivanja ocena za drugu grupu?

zivanshe

Quote from: Jecca on 11-06-2006, 16:12:28

:) ma shta vam je, ne chita profesorka nishta od toga - mozda prvih n seminarskih koji su predati u toku godine. ostale radove i ispite ne chita. :)

pekmez

kako onda daje 5ice?

Ksenija

pa da 5 ako nista ne napises...

zivanshe

samo na izrichiti lichni zahtev :)

Darker

samo se vi za*ebavajte, ali ja znam za ljude koji su okinava tu soc...

Ksenija

pa sto su pali...?jesu ti pricali? :roll:

Coolgemini

moj najbolji ortak je pao sociologiju,uglavnom zbog neraspolozenja profesorke...premda je ona malo   :ohwell: ako te uhvati za zub...predmet k'o predmet je stvarno prost,samo sto to nekom ne ide bas u korist...
Eh kad bi svaki ispit bio kao sociologija,gde bi nam bio krajjjj....... :Z  :Z  :Z

pekmez

ej ljudi, je l su izasli rezultati majskog predroka, je l ima jos 5ica sem one devojke iz 1. grupe (22. maj)?

pekmez

Da li je tacno da za samofinansirajuce u 4 predmeta za uslov ne ulazi sociologija?

Za sve one koji nisu uspeli zbog raznoraznih razloga da vide da li su polozili u majskom predroku, junskom roku i tako dalje mogu pitati na salteru pa ce ih uputiti u kancelariju 1. levo u studentskoj sluzbi, ili neka pitaju direktno, tamo ce vam u kompjuteru ili fascikli naci, jer ne moze da se ceka do 28.9, jer se prijave za oktobar primaju do 25.