Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

@ Bred - p naravno (; svi treba da se naviknemo ... (; (i mi smo mislili da necemo morati na faxu da idemo na predavanja ... (: )

... cak je mozda bilo i manje ?:

bila je dobra kada je danas rekla ~ ne znam da li smem ovo da nam kazem, jer u fazonu sta god da vam kazem posle me izgrde (: (rekla nam je kada imamo 'novogodisnji raspust')

lycos

trebalo bi da pocenm da dolazim na opstu,ne znam ni dokle smo stigli

Pedja

lycos

hulio_salinas

ne zezaj se... sedi i uci... znas li koliko ima sitnica... uzmi knjigu i celu je prodji... za pocetak...   :>

lycos

Pedja

S reci na dela   :loptica

lycos

hulio_salinas

:police:

bas me
zanima
sta ce
pisati u
sledecoj
poruci
...
momci,
nemojte
vise
ovakve
postove

Pedja

Utisci sa kolokvijuma:

1. Malo losija organizacija,odnosno jedno pola sata kasnjenja ali verovatno opravdano
2. Bilo je previse pitanja iz hidrolize i skoro uopste nije bilo teorije iz knjige...  :T

sve u svemu ja nisam blistao na ovom kolokvijumu  :roll:

hulio_salinas

Danas smo imali kolokvijum!
Ne znam kakvi su utisci drugih...
Licno: mislim da su bili maximalno korektni sa pitanjima! Sve sto smo imali, radili smo i na predavanjima i na vezbama... Mislim sve sto smo vezbali, imali smo...
Ko je dobro pratio kada su profesorke pricale na sta da obratimo paznju, danas je dobro prosao... Sve sto su rekle, to je i doslo... Bila je cak trecina pitanja od ukupnog broja, bas u onoj formi u kakvoj su nam rekli... RESPECT!
Cak su i za vreme kolokvijuma davali informacije o nekim pitanjima i slobodno su studenti mogli da se konsultuju sa profesorkama... Sasvim normalno su se ponasale i bile su maximalno korektne...
Prof Gordana je cak rekla da ce nas pustiti da radimo i duze od 2 sata ako nam je potrebno... Ne znam da li je odrzala rec, jer sam malo pre kraja izasao... Ali ne vidim razlog za ne ispunjenje...
Cucemo ostale kolege... Ali mislim da je realno da je kolokvijum bio bez dvosmislenih pitanja...

Phenomenon

Totalno korektno. Jedini predmet koji je u potpunosti prihvatio Bolonju na nasem faxu. Ispostovali su sve maximalno.

Respect!

nasty girl

sto se tice neorganske isto tako je i nama bilo...

hulio_salinas

II kolokvijum iz neorganske hemije ce biti 13.01.2007.

Popravni (prvi) kolokvijum ce biti u toj nedelji pre drugog kolokvijuma...
Veoma bitna stvar: posto se kolokvijum sastojao iz zadataka i pitanja, onaj ko je polozio jedno a ne i drugo, na popravnom kolokvijumu ce imati samo to sto nije polozio! Prkaticno: ako je neko polozio zadatke, ne mora ponovo da ih radi na popravnom kolokvijumu. Tako je i sa teorijom.

Pedja

Quote from: hulio_salinas on 11-12-2006, 13:31:13
II kolokvijum iz neorganske hemije ce biti 13.01.2007.

Popravni (prvi) kolokvijum ce biti u toj nedelji pre drugog kolokvijuma...
Veoma bitna stvar: posto se kolokvijum sastojao iz zadataka i pitanja, onaj ko je polozio jedno a ne i drugo, na popravnom kolokvijumu ce imati samo to sto nije polozio! Prkaticno: ako je neko polozio zadatke, ne mora ponovo da ih radi na popravnom kolokvijumu. Tako je i sa teorijom.
Sve vise i vise  kapiram koliki su kraljevi iz ovog predmeta    :Bog