Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pedja

Quote from: lycos on 19-12-2006, 11:21:54
greska..sve su to ljudi permutovali..od 80,41 je prosao..pa sedeo sam na 2 metra od nje

Jel ti to ozbiljno?

hulio_salinas

Lycos
E to je vec mnogo!  :hm

Cutim... da ne cuje zlo   :1   :>

whatever

Znam da nije lako pregledati 250 radova u kratkom roku ali vise volim kada kao iz Neorganske najave za kasnije pa bude ranije, nego pomeranje, danas se gomila kolega preko ulaza gotovo trcecim korakom zapucivala ka Organskoj samo da bi nasla praznu oglasnu tablu  :)

Koliko ja cuh, mada svako izvlaci neke svoje brojke, palo je otprilike pola, polozilo isto toliko, nevazecih valjda nije bilo  :>

zabica

novo je da ce rezultati biti u petak prepodne, i da je oko 100 ljudi palo!  :shock to je juce rekla...

lane

I ja sam èula da æe biti u petak pre podne (oko 10 - 10.30) i navodno je rekla da se tada svi koji su pali jave u njen kabinet...
(Kako æe nas 100 da stane tamo u isto vreme, nemam pojma...)

Pedja

Nas 100 :>  ,bice nas vise 100 %

lane

Quote from: Pedja on 21-12-2006, 08:39:00
Nas 100 :>  ,bice nas vise 100 %

Pa sigurno hoæe, u pravu si... Ajde da preformuli¹em: MINIMUM 100!

lycos

e i ko je sad pustio pricu za dolazak u njen kabinet ...

zabica

koo god da je pusto ispade da moramo svi da odemo na konsultacije! mislim da je malo nerealno...

hulio_salinas

Ljudi, ne moze niko da nas natera da idemo!!!  :]  :hm
Idi ako hoces da vidis gde si pogresio... Ja necu... Pao (ili polozio uz Bozju pomoc)...  :roll:

===========

Sto se tice negativnih poena:
Sanja (iz organizacije) je bila do instituta Organske hemije da ih priupita za negativne poene. Rekli su joj sledece:
Ti negativni poeni nisu pravi engativni poeni, kao sto smo imali na prijemnom. Nisam ni ja bas najbolje razumeo, ali probajte vi... Dakle... Ona pitanja na zaokruzivaje su imala pola tacnih odgovora i pola netacnih.
Svaki zaokruzen tacan odgovor nosi jedan poen.
Svaki nezaokruzen pogresan donosi po jos jedan poen!
E sad...
Ako smo pogresno zaokruzili neki - gubimo jedan poen.
Ako nismo zaokruzili neki tacan - gubimo poen.

Dakle... Ako smo sve pogresili za to pitanje imamo nula (0) poena, a ne minus nesto poena. Dakle, to nisu pravi negativni poeni, nego samo nacin bodovanja!
Kapirate? Ja sada (ipak) kapiram...

===========

Ne znam kako je sa ostalim ljudima, ali HULIO JE PAO!!!  :K hehehe... jbga... Proverio sam test i stvarno sam napravio greske... Jeste da sam se nadao da cu proci  :roll:, ali sta sad... Idemo dalje... Tu je popravni...   8)

Koliko sam video nije bilo nekih negativnih poena... Tako da je sve ok onda...

kyu_1987

Da li ce objavjivati rezultate na netu

hulio_salinas

Ne verujem... Cim to niko nije ni pitao, ni pominjao... ne verujem...

lycos

i lycos je pao..bas sam se ubedacio..

hulio_salinas

ma daaaaj matori sta ti je?
Ja sam se u prvom trenutku smorio, ubedacio, iskocio iz koze i sve to... ALI... IDEMO DALJE!!! KEEP WALKING - JOHNNIE WALKER

Moramo osetiti ukus neuspeha da bismo znali sta nas ceka ako ne pokazujemo maximum... I treba da tresnemo sad (na pocetku) da nam ne bi bilo nista strano... IDEMO U NOVE RADNE POBEDE!!!  Glavu gore....

lycos

sine hvala ti..kralj si...bice ok..