Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 14:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zemunac

jel moze mi da polazemo u novembru il' ne??

marer_86

zao mi je ali ne mozemo!  :( :(

Vampire 666

pa ko je sve to stopirao? stana je bila za koliko se ja secam....

marer_86

profesorka stana je bila saglasna da nam izadje u susret, ali prodekanka je trebala dati dozvolu. rekla je da nemamo nikakvu  pravnu osnovu za to tj. da nemamo ama bas nikakav dobar razlog da trazimo ispit da se polaze u novembru! brucosi rade to po novom zakonu pa je spominjala da nakon odslusaog bloka mogu da izadju na ispit..... :( :(

ares

Kako se uci teorija iz matematike posto meni kao brucosu izgleda totalno nemoguca.Bubate li sta vec?

Vampire 666

Veruj da je moguce...Ma kako izgledalo nije uopste tesko kad krenes ozbiljno da ucis...Bolje uci sa razumevanjem, zato sto se neka pitanja teorijski oslanjaju na druga...

Bred

Ono sto nije  u redu vezano za predstojeci ispit iz matematike jeste to da ce studenti sat vremena nakon rezultata koli=okvijuma odmah morati na ispit. Kao da nisu i dovoljno prestravljeni i optereceni pa treba da se stresaju i na ovaj nacin. :F

Coolgemini

QuoteKako se uci teorija iz matematike posto meni kao brucosu izgleda totalno nemoguca.Bubate li sta vec?
Moguca je...itekako :K...vishe se uci sa razumevanjem,mada ima stvari koje prosto moraju da se nabubaju napamet :roll:

milutin

koliko vas je palo drugi kolokvijum?

marer_86

OBAVESTENJE
SAMO ZA STUDENTE DRUGE GODINE kojima je ostala matematika kao ispit iz prve
termin polaganja matematike u januarskom-februarskom ispitnom roku
pismeni deo je: 1.2.2007.
usmeni deo je: 19.2.2007. (nije 6. i 7.)

p.s. trebalo bi da se potvrdi usmeni ispit na institutu

TanjA

Kako ide to sa potvrdjivanjem? Jel ima neki rok od-do kad mora da se potvrdi, kako, sta...?
Na institutu, koliko mi se cini, i dalje pise da je usmeni 6. i 7.... 
  :ohwell:

marer_86

trebas da odes na institut da se samo potpises da hoces 19. da izadjes na usmeni ispit!

milutin

mislim da je usmeni nalkasnije 12-tog..(ko ne polaze fiziku)

TanjA

Moze i 19-og... stavila sam svoje ime na spisak...

Svaka cast za ucenje sa razumevanjem!!!
Usmeni iz matematike je nesto najnerazumljivije (i najbespotrebnije) sto sam do sada pokusala da naucim...

Rokenrol

Evo danas na institutu pise,usmeni je 13.02. za one koji nisu potpisali,a za one koji su potpisali za 19ti,njima je usmeni 19.02. Danas je jedna cura htjela takodje da izadje na usmeni 19og,ali joj Stana nije dala,kaze,taj termin je popunjen.Pa eto da znate.Ko je potpisao,taj je 19og,a ko nije , taj je 13og.
Ej ljudi jel ima neko spisak pitanja iz matematike,po starom,njih 68,koliko li vec,da izbaci ovde???Treba mi spisak!!!Please!!!!