Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

Quote from: lane on 28-01-2007, 19:22:29
Koliko sam ja èula, upisi ocena u indeks su u sredu, ali je vreme razlièito za svaku grupu.
Kako su meni preneli, moja grupa ima od 14.30-15.00.
Rotkvice, ti bolje pitaj nekog iz svoje grupe...
A ¹to se tièe kupovine knjige, nama su na ve¾bama rekli da mo¾e da se kupi u utorak-sredu (èini mi se posle 12h, ali nisam sigurna), a najbolje je da se uzme onda kada ti upisuju ocenu... :wink:
lane da li ja podpadam pod tvoju grupu?

whatever, u pravu si! izvinjavam se sto sam tako regovala, nego se nerviram sto  moram svaki dan da se cimam a trbalo bih da ucim... :roll:
a njima stvarno svaka cast, koraktni su do kraja, a i profesorka je totalni lik! :wink:

Bred

navikavajte se i na cimanje :roll:

lane

Quote from: zabica on 29-01-2007, 10:43:02
lane da li ja podpadam pod tvoju grupu?
®abice, mislim da ne... :roll:
Pro¹li put smo bile zajedno na ve¾bama jer sam ja do¹la u va¹u grupu (moja je inaèe bila sredom od 19h).
Probaj da naðe¹ nekog iz svoje grupe, pa pitaj...

hulio_salinas

Ljudi, bilo je studiranja i pre nas, bice studiranja i posle nas. Nemojte da ste na kraj' srca!
U sredu su rezultati, tako da odradite sve u istom dahu.  :)

Whatever je lepo rekao:
"Kada se uzme u obzir koliko su bili korektni prema nama, mislim da biste trebali manje da zanovetate, nije vam Vracar na kraj sveta!"

Ako neko napravi neku gresku ili nam ucini nesto nazao, u stanju smo da zaboravimo sve sto nam je lepo uradio i u stanju smo da mu odrubimo glavu! Nemojte da smo takvi!

:wink:

jeca87

Zabice, nasa grupa upisuje od pola tri u sredu, tako mi je asistentkinja rekla!

lane

Pa, Hulio, nemoj tako...
I ¾abica i ja smo se pokajale i izvinile za ono ¹to smo rekle... :wink:
Za njih stvarno mogu da ka¾em samo sve najbolje.  :cvet :cvet :cvet

Jeco, i ja isto imam u sredu u pola tri - izgleda da su spojili grupe...

Pedja

I ja imam u pola 3  :hmm

lane

I ti ima¹ u pola tri?
Pa ili su spojili vi¹e grupa ili svi imaju tada...
Ja jo¹ nisam èula da neko ima u neko drugo vreme.
Ne znam... :roll:
Nije ni bitno...

Phenomenon

ja imam u pola 4

zabica

znaci ljudi ispit je 17og!

jel moze neko da napise sta sve trebaa?

i da vas konsultujem - hocete kupovati novu knjigu? :hmm

lane

Za prvo tvoje pitanje ne mogu da ti pomognem, a ¹to se tièe drugog - ja sam veæ kupila knjigu...
Prvo, zato ¹to nemam fotokopiran drugi deo stare knjige, a i ovako ¾elim da je imam - za uspomenu!  :luda

cvetulence

ja sam danas pitala profesorku za ispit, i ona je rekla da treba da  potvrdimo izlazak na ispit u institutu za fiziologiju! Samo oni koji hoæe da pola¾u, jer samo dvoje je palo kolokvijum!!! I rekla je da neæe biti ba¹ tako lako!!!!

jeca87

A do kad to treba da se potvrdi? I je l postoji jos neko mesto gde moze da se kupi knjiga? Npr. na nasem faxu...

Phenomenon

Quote from: cvetulence on 31-01-2007, 18:45:23
ja sam danas pitala profesorku za ispit, i ona je rekla da treba da  potvrdimo izlazak na ispit u institutu za fiziologiju! Samo oni koji hoæe da pola¾u, jer samo dvoje je palo kolokvijum!!! I rekla je da neæe biti ba¹ tako lako!!!!

Pa sta sad da potvrdjujem?! Kako? Jel taj institut na nasem faxu? Kome da se obratim, sta da uradim? Da li treba nesto da se ponese, neka adminisrativna glupost? F1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1

hulio_salinas

Institut za fiziologiju je na nasem fakultetu, odeljak B, treci sprat, soba 304, pored Biologije.
Verovatno hoce da provere koliko testova da stampaju?  :K  :wall: