ko je za da se ukine naslov c.z. najvece sportsko drustvo u nas

Started by farmaceut10, 22-06-2006, 19:49:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

farmaceut10

Molim sve koji se slazu sa mnom da je pomenuti naslov nebuloza da se potpise ovde i kad skupimo 100 potpisa nebuloza biva ukinuta
Do tada nebulozu trpimo i bojkotujemo istu

nasty girl

ja stvarno ne znam sta se desava sa tobom farmaceutu10...jel imas neki problem?? jel mozemo nekako da ti pomognemo?

pa kada si vec rekao da neces da posecujes tu temu...onda nemoj....

i prekini da prozivas ljude.... :F :F :F :F :F :F :F :L :L :L :L :L :L :L :L

yeca

opusti se ortak...
pa ne mo¾e¹ da promeni¹ sve ¹to ti smeta...  :`

trinity

pazi s obzirom da navijam za PARTIZAN trebalo bi da sam za, jer CZ mrzi najvise na svetu
Ali ukidanje teme nije resenje svako ima pravo da kaze sta misli i oseca
Sto se ti nisi prvi setio da zadas takvu temu
Za druge se navija Partizan se voli

Darker

Quote from: farmaceut10 on 22-06-2006, 19:49:40
Molim sve koji se slazu sa mnom da je pomenuti naslov nebuloza da se potpise ovde i kad skupimo 100 potpisa nebuloza biva ukinuta
Do tada nebulozu trpimo i bojkotujemo istu
ahahahahahahahahahah, buhahahahahahahhahahahaah, hiihihihihihihihihihiihihihihihi :> :> :> :> :> :> :>

Bred

Cekaj, ti se ne slazes sa tim sto jerec najvece upotrebljeno u nazivu teme? To se da ispravite ako  je to problem

Darker

farmaceut10

Ako sam ja dobro razumeo vec nas je sest:Nasty,Jeca,Trinity,Darker i Bred i ja
E Nasty polako sve je ovo zezanje e da i glupa ti je slika ta sa medom a svidju mi se ti tvoji smajliji i taj crveni sto si mi spremila
a ti Jeco da skines to sa oka a ti Trinity moj zivot je kratak da bih mrzeo bilo koga
Brede ubo si ga ko prstom u ....
Darker opet je nebuloza iako ukines najvece pazi opet zvuci seljacki "u nas''

farmaceut10

E Nasty tvoje slike su ubedljivo najbolje bez konkurencije sto si slala iz one druge rubrike
Gde si nasla onu svaka ti cast

trinity

pa zasto onda siris mrznju po ovom dobrom forumu
Ja mrzim cz i to ne krijem ali ne kritikujem ljude koji svj klub smatraju za najbolji

P.S. Brede kako ide ono za double posting

nasty girl

ja sam totalno zbunjena...koji sajliji ja te ne razumem....

farmaceut10

ma ovaj sto me kao bije po dupetu i ovaj sto me boksuje
Nije sajliji nego sMajliji
Tebe je bas lako zbuniti

Vampire 666

Quote from: farmaceut10 on 23-06-2006, 17:37:20
ma ovaj sto me kao bije po dupetu i ovaj sto me boksuje
Nije sajliji nego sMajliji
Tebe je bas lako zbuniti
...kod tebe se nema shta zbuniti...

vladimir

Quote from: farmaceut10 on 23-06-2006, 13:20:36
Ako sam ja dobro razumeo vec nas je sest:Nasty,Jeca,Trinity,Darker i Bred i ja
E Nasty polako sve je ovo zezanje e da i glupa ti je slika ta sa medom a svidju mi se ti tvoji smajliji i taj crveni sto si mi spremila
a ti Jeco da skines to sa oka a ti Trinity moj zivot je kratak da bih mrzeo bilo koga
Brede ubo si ga ko prstom u ....
Darker opet je nebuloza iako ukines najvece pazi opet zvuci seljacki "u nas''

MAtori, ni ja ne volim Zvezdu, ali jo¹ manje volim takve kao ¹to si ti-smaraèe koji se kriju iza nick-a, pljuju po svima redom, a na faksu i van njega se ne vide niti ih iko zna ili æe ih se seæati. :roll:
Nisam za to da se nabilo koji naèin preimenuje ime teme, onda ne bismo imali razlog za kontraargumente. :wink:
A verujem da ni ostali èlanovi koje si nabrojao, bez obzira na temu, nisu da se ona preimenuje.Jer postoji ne¹to ¹to se zove tolerabcija i uzajamno po¹tovanje, a ti si odavno pogazio granice datih pojmova.Uostalom, tvoje zalaganje na forumu i tvoji stavovi dovoljno govore o tebi. :ohwell:

yeca

ja podr¾avam vladimira!!
nemoj da preteruje¹... ti se ba¹ razlikuje¹ od svih aktivnih na forumu.. nema potrebe
ne navijam ni ja za zvezdu ali pusti ljubitelje iste neka joj se raduju...
samo prestani da poseæuje¹ tu temu i veæ æe ti biti lak¹e   :run