Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vladimir

Sta, ne ides na Cecin koncert? >:D
  :> :> :>

Bred

Ide, ja ga castim kartom :> :> :>

Bred

Posto ima zainteresanata a sve je mrzelo da otvaraju temu (lencuge jedne) ja sam odvojio 1 min vremena u mom ionako pretrpanom rasporedu pa sam to uradio umesto vas :>
Elem, cujem da se karte za koncert mogu kupiti i na OMV pumpama?

Darker

Ne, mislio sam da to veèe prikoljem neku devicu i da joj ispijem krv iz vene porte...Ono... >:D >:D >:D >:D >:D :> :> :> :> :> :>
Mislim, kad veæ spam-ujemo temu...

Darker

buhahahahahhahahahahahahahahahahahahah!!!!!! :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>Pa da, samo æe kamiond¾ije doæi na cert :D :D :D :D :D

Bred

Sad je redosled poruke malo zbrckan ali sta je tu je ebiga

Darker

vladimir

Да смо живи и здрави... :>

lijepa bosanka

Quote from: Darker on 19-05-2006, 11:40:51
buhahahahahhahahahahahahahahahahahahah!!!!!! :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>Pa da, samo æe kamiond¾ije doæi na cert :D :D :D :D :D

Auuuu ....darker,a od uvijek sam ¾eljela da vozim kamion!!!!!!

Ne valja biti toliko iskljuèiv.......

vladimir

Gledao sam jedan film, "Konvoj" u kome i jedna zena vozi kamion! :)
Vrh je!!! :> :> :>
Moramo nekako Darkera da nagovorimo da dodje na koncert.Admin ce mu kupiti kartu, a ne ide da mi pidemo utiske sa koncerta-ispascemo pristrasni... >:D

Darker

Ma, no frx, samo mi vi naðite tu ¾rtvenu devicu i no problemo... Da prigu¹im svoj koljaèki nagon, koji bi neminovno divljao na toj predivnoj manifestaciji, na tom prazniku muzike...
Potpisujem da bih bez ikakvih problema oti¹ao na bilo koji koncert bilo kog narodnjaka i proveo se neviðeno uz 4-5 litara jeèmenog fermenta, samo bih na performansu "Srpske majke" morao da odradim neki 11.septembar... Jbg, mora da je neki psihièki poremeæaj, ali jedini put kada mi je bila sme¹na, tj. kada nisam imao samoubilaèko-depresivni nagon za povraæanjem, je kada sam gledao onog Ceca-freak-a na Pinku, pa kada sam ga posle video u èitaonici kako èita Kurir sa "njom" na naslovnoj... :> :> :> :>

lijepa bosanka

joooooooj!!!!! Darker.......smara¹,bre,takvim stavom......
Ali ipak te gotivim.....hahahahhahhahahaha moraæe¹ sa svojim dragim koleginicama na koncert....Neæe¹ se izvuæi!!!!!!

E Vladimir,èuji Darkera...sve kao ti i ja nacionalisti.....a on stalno neko klanje spominje!!!!!! Zamisli!!!!!! xexexe

vladimir

Даркер, Србине!!!! :> :> :>

Darker

Zvezda, Srbija, nikad Srbija i Ravna Gora( da ne ka¾em Jugoslavija)!!!!!! :> :> :> :> :>

vladimir

Равна Гора победити мора!!! O0