Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

rekli su da cje rezultati biti u ponedeljak ... u vreme vezbi ili pre istih, nisam sigurna ... ali u ponedeljak (;

lycos

izasli su rezultati na sajtu.. pao sam..sto je i bilo za ocekivati..

Pedja

Положио сам што и није било за очекивати   :hmm

Резултати (http://pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/statistika_u_farmaciji/I_godina-smer_MF/Rezultati%20prvog%20dela%20ispita.doc)

zabica

ljudi stvar je sledeca - pricali smo sa asistentkinjom koja je u dogovoru sa profesorkom odlucila da nam omoguci da polazemo popravni pre ispita (jer bi zaista bilo nemoguce odrzati 3 sata koncentraciju na nivou).
Palo nas je oko 70tak i stvar je u tome sto mi treba da se do ponedeljka dogovorimo koji nam termini odgovaraju pa da se i oni uklope sa nama!

Pisite (razumne) predloge ovde, i molim vas obavestite sve koje poznajete a pali su kolokvijum, jer je ovo super prilika!

hvala  :cvet

Sole

e, pa to je stvarno super! konacno nesto lepo da cujem iz tog predmeta. bilo bi jos bolje da se ljudi sto pre dogovore oko termina sa prof., samo ne znam kako cemo za onaj 14., da li se konacno zna sta ce se pomerati?(ili nece)

lycos

e ,odlicno..
pa i nemamo puno vremena, 16 tog je ispit,do tada imamo ovu nedelju+dve.. 5-organska I  14-organska II  nesto izmedju tix termina...

zabica

zbog neradnog 9. aprila vezbe se pomeraju za 16. april, a ispit za 23.  :wall:
asistentkinja je rekla da bi nam onda dala taj popravni u nedelji posle uskrsa, znaci ne kaci se sa orgI, a da bude pre orgII...

za biologiju se ne zna, za sad stoji 14. sto je skroz nerealno, ali trazimo bolje resenje  :roll:

lycos

20 -analiticka 23-statistika 28-botanika
tako stoje stvari
a da bude 16 tog-umesto predavanja,recimo?

zabica

c, nema sansi. predavanje je obavezno i moraju da stignu po planu sve da ispredaju...

lycos

ne znam onda sta vise da predlozim-jedino ono sto si ti rekla..

whatever

Bojana 153

:OFF Mozda bi najidealnije bilo da sve ispite i kolokvijume zbudze istog dana da se ne cimamo na fax vise puta!  :wall: A sto onda biologiju ne stave 16og kad je trebalo da bude statistika?

lane

Quote from: zabica on 27-03-2007, 12:36:27
zbog neradnog 9. aprila vezbe se pomeraju za 16. april, a ispit za 23.  :wall:
asistentkinja je rekla da bi nam onda dala taj popravni u nedelji posle uskrsa, znaci ne kaci se sa orgI, a da bude pre orgII...

za biologiju se ne zna, za sad stoji 14. sto je skroz nerealno, ali trazimo bolje resenje  :roll:
А ипак немамо вежбе 9.?
Је л' је већ одлучено коначно или...?
То би онда значило да немамо ту слободну недељу за испите... :roll:

Maja D.

dajte ljudi bolje d imamo slobodnu nedelju i odradimo ta jedan termin!

Sole

stvarno bi bilo lepo da nemamo vezbe 9. aprila, da odemo kuci bar za Uskrs!!! ;-)