Mondijal 2006.

Started by Bred, 22-05-2006, 12:51:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko ce postati svetski prvak?

Nemacka
Brazil
Italija
Spanija
Engleska
Argentina
Neko drugi

zoe

Браво за Португал! Але але але але :~

lijepa bosanka

Quote from: zoe on 01-07-2006, 18:36:56
Браво за Португал! Але але але але :~

:] :] :~ :~

Sara

Svaka cast za golmana Portugala!!!

Vampire 666

e bas mi je drago za Francuze! evropska polufinala...extra! :K

willie the scot

zidan,....tata za sve ostale...sta reci :Bog...uzgred prognozirao sam 2-1 za francuze,izgleda da brazilci nisu sposobni da daju gol...sprdnja.

Masha

Ja sam bas zadovoljna sto su Francuzi pobedili. I slazem se da je Zidan tata za sve njih  :~

lijepa bosanka

®ao mi je Brazila!!!!!! :( Ali nije mi ni krivo ¹to je Francuska pobijedila!!!! :wink: Nekako sam bila neopredeljena.... :confused:
Drago mi ¹to su ispali Englezi,jo¹ da ©vabe ispanu.....i onda smo se rije¹ili tih "ru¾nih"..... :K

AquArius

Vampire 666

Nemci su vrh...osvojice oni prvenstvo...

nasty girl

Bas mi je drago da su FRANCUZI POBEDILI... :~ :~ :~ :Bog :Bog :Bog

moj favorit je francuska... :~ :~

vladimir

Juce sam po prvi put u zivotu u toku utakmice menjao simpatije prema timovima:prvo sam navijao za Portugalce, ali su me Englezi odusevili kako su se borili.U drugoj sam navijao za Brazil, ali je Zizu stvarno igrao kao da mu je poslednje u zivotu!!!Extra je fudbaler, nema pogovora! :Bog :Bog :Bog

Darker

Ok, svi moji favoriti su ispali, toloko o mom razumevanju u fuzbal... :K :K :PI :PI Nego, ko æe da odere u finalu? Ja ka¾em Nemaèka, iako oseæam Francuze, ali po¹to sve ¹to sam do sada oseæao palo u vodu idem zdravom logikom :> :> :>

willie the scot

nemacka-francuska 1-2.

pereca

Quote from: Darker on 03-07-2006, 01:13:53
Ok, svi moji favoriti su ispali, toloko o mom razumevanju u fuzbal... :K :K :PI :PI Nego, ko æe da odere u finalu? Ja ka¾em Nemaèka, iako oseæam Francuze, ali po¹to sve ¹to sam do sada oseæao palo u vodu idem zdravom logikom :> :> :>

Francuska i Zidan za oprostaj  :~

trinity

Ljudi polako jos nije proslo polufinale
Nece ni nemcima ni francuzima da bude lako da dodju do finala
uostalom videcemo veceras i sutra...
Vidimo se oko 23h...