Miss SCG

Started by Darker, 03-07-2006, 02:46:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

danijela

Dakle apsolutno se slazem da one kandidatkinje treba da sto vise cute, cisto da im ostane nesto malo dostojanstva posle onog izbora!
A da je bilo svakakvih bilo ih je. I nema vece blamaze nego kad su odgovarale na pitanja vezana za Nikolu Teslu! Bas se pitam sta bi Tesla rekao o kandidatkinjama da je ziv.

Nagflar_the_Sinner

Da,da,da npr.: "Nikola Tesla je izmislio magnetno polje...".

Quote from: Skarlet on 03-07-2006, 20:39:23
Mene najvise kod misica i manekenki nervira kad ih pitaju koja im je omiljena knjiga... Poslednjih godina sve kazu-Alhemicar. Potpuno su mi ogadile Koelja. Valjda im je to bilo najlakse da procitaju, pa da zvuci pametno kada o tome pricaju...
Sada je omiljena knjiga Davincijev Kod.
DA je izbor za miss bio za mesec dana, verovatno bi im omiljena knjiga bila: Supermen.!!!
:))

spojila sam poruke

zoe

A mozda one i nisu citale Koelja nego im neko prepricao o cemu se radi (npr. Vesna Jugovic), a one nisu bas sve shvatile! :K

willie the scot

na izboru u juznoj africi,na pitanje "ko je osoba kojoj se najvise divite" odgovarale su nelson mandela...how laim is that....zasto lepo ne kazu mother theresa ili papa...kao sto inace govore na izborima na americkom srednjem zapadu...iha!...my name is candy,and i want to be a sweetheart when i grow up...

lijepa bosanka

ma sve su mi neke prosjecne....nisam nesto odusevljena....a mnogo smijesno mi je bilo kada su ih pitali o N.Tesli,a one mucenice sve to lijepo naucile....ala su nam pametne.... Ja sam malo gledala....ali ne znam ko je miss?odakle je? :`

willie the scot

ma neki gabor...ako necega imamo da se predstavimo to su lijepe zene,a ni to ne znamo da izaberemo...predlazem za sledeci izbor:biramo mis farmacije i saljemo na miss yu,garant bude izabrana u prve tri na miss world...

zoe

Kako je divan ovaj Willie! Sem ako opet nije mislio na asistentkinje i profesorke! :wink:

lijepa bosanka

Ohoho.....pa ti bas volis svoje koleginice ...lijepo od tebe.... :>
Ali negdje sam procitala da si izjavio da su ti dobre i profesorke i asistentkinje, :P  mislim da one imaju previse godina.....
od koleginica tu cete moci birati samo brucoskinje....sto vama(predpostavljam) nece biti nikakav problem.... :)

pekmez

Quote from: Marina on 03-07-2006, 11:25:17
Svake godine pomislim da goru ne mogu izabrati. I svaki put me iznenade. Prvih pet... sem one blago napumpane plavusice, koja mislim da je prva pratilja, sve ostale onako nekako bas bez veze, da ne kazem ruzne. Ali zato njihova elokvencija i znanje o Nikoli Tesli... cudo jedno

nekako mi se svidela 2. pratilja, pomalo je specifična i onako napumpana seksualnom energijom.  :)

Quote from: Marina on 03-07-2006, 11:36:22
yeah right... prijavila me mama/drugarica/nastavnica, a ja nisam ni znala? To se ne desava u stvarom svetu.

da nije za to ne bi došla.

spojila sam poruke

willie the scot

ja mislio da su lepe devojke hladne na komplimente...ali ovo za koleginice je ziva istina...sto se tice asistentkinja i profanki,to je efekat zabranjenog voca...mmmmmmmmmmmmmmmm forbidden fruit...d`oh...

pekmez

Quote from: Nagflar_the_Sinner on 03-07-2006, 20:55:31
Da,da,da npr.: "Nikola Tesla je izmislio magnetno polje...".

ahahahhahahahhahahahahha

lijepa bosanka

Eh.....to zbranjeno voce!!!!!!!!! Pa mozda to i nije tako......mozda samo treba biti malo uporan!!!! :lol2: :lol2:
Normalno lijepe djevojke....ne mogu biti hladne na komplimente....a posebno ne,ako ti komplimenti dolaze od kolega!!!! :*

Al-Jasmina

Na B92 je Tv Manijak lepo objasnio what stinks
na izboru MISS SCG (?!)
jesu napacene, nema sta
a Tesla se prevrce u grobu,
a mi crkavamo od smeha...

a sta li ce im dobacivati, ako neku prepoznaju na ulici?
Sigurna sam da nece biti nista laskavo
ima da budu  :embarrased: >:(

:confused:

sandric

Ja mislim da se na ulici niko ne bi okrenuo za njima-toliko su prosecne i stvarno bi bilo gubljenje vremena posvecivati im paznju :lol2:....Za te devojke izbor za miss je jedini nacin da izadju iz anonimnosti jer intelektualna strana njihovog bica je toliko nisko ispoljena da im  je  mogucnost zavrsavanja faxa i doprinos na toj osnovi stvarno poslednja stvar na umu :`

Maslacak

Neeemoj tako...sve one zavrse fakultet! Menadzment u sportu...menadzment u....hmm... :K Ma meni one nikako i ne mogu izgledati pametne, kad ih onako poredaju sa onim izvestacenim osmesima, pa im postavljaju pitanja koja one vec znaju da ce ih pitati, i odgovaraju tako napamet...mozda tamo i ima pokoja pametna devojka, ali prosto ne moze doci do izrazaja...hehe...ma ipak neeee  :twisted:

Tesla izmislio magnetno polje...leeegeeenda!  :~ :lol2:

A zar ne znate da je jedna nasa koleginica sa trece godine, ne znam joj ime, bila na nekom izboru za mis, i osvojila neku titulu princeze, ne znam ti ni ja... Ali nije ovaj "pravi" mis, nego nesto sto je bilo na Pinku, biranje kraljice ili tako nesto. Ja to nisam gledala, rekle mi drugarice u poverenju dok je ona prolazila hodnikom... :>

Necu da je komentarisem, mozda je na forumu, ili je na forumu neko ko nju zna..  :embarrased: