Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Hehehe Pa Sad ©efe, zavisi ¹ta podrazumijeva¹ po nevaljalim. Ima tu mnoooogo moguænosti...  :wink:

iwanna 87

Pa,verovatno misli na divlji sex u u wc-u kafica,uskakanje u kavez igracicama i lokanje dok jetra ne kaze off... Srecan svima NG i Hristos se Rodi,sa zakasnjenjem! :)

frckica-j

Aha, znaèi samo to... Ja sam mislila na sva¹ta ne¹to!!! hahahah  :wink:
Hvala Ivana, hvala!!!

Jao ljudi, ne gledam VB i ostala slièna sra*** tako da sam tek danas pogledala Keru¹in nastup za VB!!!  :wall: Èuh pjesmu za doèek, sreæa pusti¹e je samo jednom.  :pljes: A za nastup...Voljela bih da ka¾em da nisam iznenaðena, znajuæi ¹ta sve radi, ali bila sam... SATANIZAM!?! I to mnogi su mi rekli kako joj je bio extra nastup!!! O majko!  a005  :bljak:

iwanna 87

Znam... Sva je fuj! A u sptu,pljunuti Dart VEjder..  :lol: :lol:

frckica-j

Hahahaha E vidi¹, nije mi palo to na pamet! hahahah Naj¾e¹æa scena iz Ratova zvijezda i pogotovo u ovoj sinhronizaciji: pogledati ovdje. (http://www.youtube.com/watch?v=lNqS4IWrZRY)
Ja je ni ranije nisam gotivila ma nimalo, ali ovo mi ba¹ preli èa¹u...  :batina Najgore od svega je ¹to klinci iz kom¹iluka prièaju kako je divna, sjajna, bajna i sve ostalo... Divan uzor, nema ¹ta!  :bljak:

iwanna 87

Axaxaxaxxa!   :kul: Divan uzor,diivannn! :)) Jao,pa sad ce svima biti krmici kucni ljubimci! :))

frckica-j

Jao da, baèih oko kad su moji gledali neko veèe AmiG show. Nakon 5 min kad ne dobih osip,ni pored najbolje volje da se ismijem nisam uspjela da ostanem du¾e. ®alosno.  :bljak:  Taman sam upala u trenutku kad joj onaj neki lik donese poklon. Molila sam se svim bogovima jo¹ od starogrèkih da se pokaki ili bar popi¹ki u njeno krilo, ali ne ispuni¹e mi ¾elju!  a005 a005 a005

iwanna 87

Axaxaxaxax!! I ja sam mislila da ce zapisati! :)) Ali sto je petla odrala i turila ga na glavu,to nikako da razumem... :wacko:

frckica-j

iwanna 87

Axaxxaxaxxaxaxaxaxa.. Amin! Valjda hoce da privuce kokoske uz se,pa se kocoperi tim perjem! :))

frckica-j

Vidi¹, vidi¹, nije mi to palo na pamet...  :hm

Nego ljudi, da se manemo Keru¹e. Nije zaslu¾ila da toliko razglabamo o njoj!  :nene:

Danas sam bila na akademiji u povodu Svetog Save u svojoj Gimnaziji (inaèe u BL postoji samo jedna gimnazija koja se zove samo Gimnazija). Nisam bila tamo od kako sam zavr¹ila. Do¹la, kao da su vijekovi pro¹li. Mnogi moji profesori su oti¹li u penziju, mnogo toga se promijenilo (ne¹to nabolje, ne¹to nagore), uglavnom, spucala me neka nostalgija.  a005  :)):  Kad ste bili zadnji put u va¹im srednjim ¹kolama??? Sjeæate li se tog vremena?