Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

samo ako te budete i tamo offtopicile  :>:

btw, eto sad je offtopic zabranjen i u kafani pa vi vidite sta cete devojke ....

:plez :K2:

frckica-j

Hm, ja sam mislila da si ti otvorio kafanicu da ne bismo offtopicile na drugim mjestima. Ako je zabranjen u kafani, èemu je svha iste?  :hmm

Nisam ja stvorena za konobaricu. Prvo bih mu¹teriji oèi iskopala ako bi me samo tak'o a sve bih sama popila i èa¹e bih odnijela kuæi. Obo¾avam lijepe èa¹e... Tako da bi ti, kao vlasnik, bio na veeeelikom belaju.
Mislim da ni moja partnerka nije ni¹ta bolja.

frckica-j

Pa svi znamo da je Afrika centar civilizacije bila negdje 3500 godine p.n.e. Drago mi je da se nalazi¹ u toj epohi, KaBoom.

Bred

:wall:

ako je zabranjeno, onda cete ovde offtopiciti, kontas?

a posto ti je vec rodjendan, mogla bi da budes fina bar danas pa nas i posluzis necim konkretnim?
:F
salim se  :>:

Bred

frckica-j

Bred

frckica-j

Mo¾e. ©ta ¾eli¹: pivce, vince, neki bojeni ili neobojeni ®AP? Hm, mada, poranio si za pr¹ut i peèenicu, ali snaæemo se. Za poèetak...
Mene intersuje ¹ta kasnije?

KaBoom

Trebala bi i meni jedna kafana, gde bi bio zabranjen ulaz ¾enkama. Dosta mi ih je vi¹e... Imam ih na faksu milion. Hoæu na miru da pijem, glasno podrigujem, prdim, ne kupam se i psujem Dr¾avu, Vlast, Cigane, Fudbal i sve redom.

Mo¾e? :wave:

Frkili, sreæan roðos. Ja æu pivo. Najveæe koje ima¹. Po moguænosti od 4 L! :K2: Ako ne, zidarac æe biti sasvim ok. Jedno 8 puta! :wink:

mirror-girl

Mogu li da uzmem rec iz usta Bredu (znam da nije higijenski,al ajd)
:OFF:

Ha ha ha  :>:

mirror-girl

Daklem,dajemo oglas za kuvara ili kuvricu-uslov-poznavanje spravljanja MADJARSKE PITE mmmmmm,obozavam jeeee
Znaci,molim zainteresovane da se jave,a za platu cemo se dogovoriti!!!

frckica-j

Hvala KaBoom. Poku¹aæu da obezbijedim malo bure od 5 litara. Nema ba¹ svugdje da se kupi, ali za tebe æu potra¾iti. Jo¹ puta 3. Hoæe li biti dovoljno?

Mirrorko, ¹ta misli¹ da anga¾ujemo ove na¹e kolege da nam budu ono ¹to se zove "naked chef"? Samo pregaèa je dozvoljena. Da li znaju da kuvaju ili ne je krajnje nebitno ako imaju dobar gluteus maximus. Koliko koleginica imamo, ima da budemo najposeæenija kafanica na Balkanu, a mo¾da i ¹ire. ©ta ka¾e¹?  :`?

frckica-j

Uh, Bredly, ¹ta si to uradio mojoj partnerki pa je i njoj poèeo da smeta off-topic.  :hmm
CCC

mirror-girl

He he he Frcko,ti uvek imas neke otkacene ideje!
Sto se mene tice,nemam nista protiv :)

mirror-girl

Ma Frcko,zezam se  :>:

Znas da vise volim OFF-topic nego 'leba da jedem :) :) :)