Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Ne ,ovde su se kaBoom i Bred udruzili...dajem ostavku ( za sad) posto ne smem nista ni da recem,jel tako Brede???

frckica-j

CCC NE MO®E© ME OSTAVITI!!!!  :42:
Kako sad ja sama da izaðem na kraj sa njima dvojicom!?!
Samo da znate, ne dam se ja!!!  :box

mirror-girl

Pa sta cu kad me upozoravaju na pp sto sam nevaljala...neka,neka,VRATICU SE JAAA :djavo

frckica-j

Sram ih bilo! Koji god bio od njih dvojice! Vidi¹, ja nisam dobila takvu porukicu...
She'll be back! :puca2:

KaBoom

You naughty frckice! :>:

Brede, ne valja ovo! Znamo i sami da im kugla oko noge neæe zatvoriti usta, niti skloniti prste sa tastature. A znamo kakve su ¾enetine alapaèice, konstantno æe da melju i melju... Tak da, vatajte se posla, inaèe æemo vam zapu¹iti usta èarapama koje nosimo 2-3 dana ili prstiæe u fioku pa krc, krc, krc...

Ajmo da zapevamo jednu u ovoj kafani, ¹ta ste se izdepreminirirali ili izdepremisirali, ne znam kako se pravilno pi¹e. DJ, spin that shit! Izvukla si cigluuuu, iz temelja ljuuuubavi na¹e, taran-D©! :ziveli

mirror-girl

Ccc,provali ti KaBoomceta...dobro,dobro...

maYes

ovde neke krize teske...
zenski vs muskih :)

mirror-girl

Vratila se GAZDARICA!
Aj sad neka pisne neko  :batina :batina

salim se  :>:...ili ne...  :fancy:

maYes

hahahha
kad zena lupi sakom o sto, muske gace se trrrrresuuu  :run

mirror-girl

Nego sta! Mora da se zna ko prosi,a ko vodu nosi  :K2: :K2:

Bred

drugi put se ujedam za jezik ...  :pst

kolega,reaguj :!

:smekerica: :>:

KaBoom

Ajde ¾eno, manje prièe i donesi mi jedno pivo. ©ta ste se tu raskotkodakale? :P :D

Bred

tako, samo ostro :?:

.blah.  :PI:

moram sam da se samoposluzim ...  :ziveli

kolega, sta pijes?

maYes

KaBoom

Pivo. Ali hoæu da mi ga donese jedna od ove tri: ogledalka, frækolino ili majonezka. One "vodu" nose... :wink:

Ustvari, ako budem za njima èekao ostaæu ¾edan. E, idem ja do grada na pivo sa drugar'com, pi¹emo se kad se vratim. Da budete dobre dok me nema... :wave: