Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

kabum, bojim se da cu se ovaj put sloziti s tobom ali samo kad su OVE DVE zene u pitanju ...

Mada, po nastupu ovde rekao bih i da su 2 sa 2 pa ce po svoj prilici tebi trebati bodyguardovi ...

.blah. :>:  :lol3:

frckica-j

Ma to koleZa KaBoom malo tvrdi pazar.
Koje bi jo¹ mu¹ko odbilo priliku da bude sa toliko ¾ena koje samo njega gledaju? I mazuckaju tim uljem.  :hmm 
Vidi¹ da se zainteresovao, dok pita za odijelo. E vidi¹, to je tvoja taèka i mi tu neæemo mnogo da se mije¹amo,izuzev ako ba¹ ne vidimo da æe da te rastrgaju.  Tako da mo¾e¹ da dobije¹ ko¾no odijelce, a ja æu dodati lisice sa roza za¹titnom tkaninom, da ti ne ostanu masnice kad te na¹e go¹æe ve¾u.

Bredly, jel' tebi ¾ao ¹to i ti ne ple¹e¹? Ako ba¹ insistira¹, mo¾emo i za tebe napraviti podijum. Mislim, kad ste vas dvojica tako lijepo saglasni, mo¾ete se usaglasiti da obavljate i isti posao. Hoæe¹ i ti ko¾no odijelce?

mirror-girl

Kao prvo,cudi me da nisi upotrebio izraz ZENETINE kao nase KaBoomce!

Drugo,za poslugu smo pre svega DAME,pa gazdarice,a kakve smo...hm...necu da se hvalim  :kul:

A kao trece:Nikada nisam imala potrebu da nekog pretucem jer je uvek bilo more kavaljera koji su se svadjali koji bi pomogao,pa zasto pobogu ja da se mucim,ali to ne znaci da su mi ruke u dup*tu,znam dobro da opaucim,trenirala sam i ja po nesto...
Mislim da je dovoljno  :>:

A kozno odelo cete dobiti samo ako prethoidno ogulite neciju...recimo svoju...ha ha ha ha ha

Bred

ju, ju, ja ovde vise ne zalazim jer koliko ste agresivne kontam da se ne bi libile i da me silujete ...

:siza:

kolega kabum, resavaj stvar i zavodi red ovdI!

:djavo :batina :F :>: :kul:

mirror-girl

Ha,ha,ha,ha-definicija admina-pas koji laje ne ujeda-upravo se obistinilo....Sto volEm kad sam upravu.... :fancy:

frckica-j

O da, Bredly, zalazi¹! Zar se nismo dogovorili da æe¹ ili raditi za nas ili mi svugdje off-topicujemo. Pogledaj malo ugovor!
Drugo, ne bi tebi bilo lo¹e kad bismo mi rije¹ile da te silujemo. Ako bismo rije¹ile...
A ti i Kaboom, pa sad smo 2 na 2. I mi vodimo. Toliko o vama mu¹karcima...
:source:

Bred

mislio sam u velicini 2*2 ...  :lol3: :K

Ugovor? To mora da je pisalo malim slovima  :help3:  :dole: .blah.

mirrorka, mucho gracias sto si me nazvala kerom .. :face:
:kul:

frckica-j

:funny:
Dakle, ¹ta si odluèio: kuva¹ ili igra¹?

mirror-girl

Da ih silujemo...Frkili,pa zar da prljamo ruke...neka,neka... :)

bred-opet izvlcis iz konteksta..ako ti takvo misljenje imas o sebi,necu da se mesam.... :ball2:

frckica-j

Ma ko je uop¹te govorio o silovanju? Silovanje je nasilan proces bez pristanka druge strane. Mislim da nijedna od ovih odrednica ne bi bila ispo¹tovana... :K2:

KaBoom

Rage... :djavo

Ajmo sada lepo svaka preko kolena i 25 po turu. :*: Ajde, ajde, ¹ta gledate, jo¹ vam èinim uslugu, nemojte da vatam ¹ipku u ruke. :wink:

Po¹to vam je Bred otvorio kafanu, zapamtite - on je otvorio kafanu, mislim da æu ja kao postavljen na funkciju menad¾era morati da uvedem malo reda i discipline ovde. Da reorganizujemo pos'o. Bred je direktor, kao Corleone sa tompusom u ustima. Ja sam onaj zgodni tip ¹to obavlja sve poslove, sposoban deran. Takoðe radim "vaspitavanje" :batina. Frækice, treniraj da pere¹ èa¹e, evo ti pakovanje plastiènih za poèetak. Mirrorko, po¹to tebi momak kuva ruèak, onda se hvataj ve¾banja posla za ¹poretom! Ako neæe¹, kuvaricu æemo naæi lako. Onda se vata¹ ¹ipke. Ka¾e¹ da si lepa, pa ajmo. Dobiæe¹ ko¾no odelo, ali ga skida¹ tokom taèke. Oko noge vam vezujemo metalne kugle.

Ta-daaa, ¹ta ka¾ete? :K2:

frckica-j

CCC, krajnje zanimljivo. Ali kad bismo bili Alise u zemlji èuda... Gdje je sve obrnuto... :trfr:

Bred

Kabum, legendo!
:Bog
Tvoju sliku cemo staviti uramljenu u kafanu ka' sto su ljudi nekad stavljali Titovu ...

:ok: :>: :kul:

mirror-girl

frckica-j

Pa naravno da æe biti uramljena! U svakoj kafanici budu slike glavnih zvijezda koje nastupaju u toj kafani, tako æe biti i KaBoomova dok se suptilno uvija oko ¹ipke!  :b7: