Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

whatever

Bred, a da li se ta lista odnosi na pregledanje, ili je to cisto formalno, ciji potpis na kraju dobijes? Pretpostavljam da se ranije odnosilo na usmeni...

hulio_salinas

Pa mislim da se odnosi na pregledanje. Pa ne bi dzabe stampali tolike liste da je cisto formalno.  :wink:

biwi

JA sam kod Tatjane, i mislim da se nisam usrecio puno, ali sta je tu je....

jeca87

Tatjana je najrigoroznija! Gleda sitnice, vodite racuna!

whatever

Quote from: hulio_salinas on 29-01-2007, 10:07:13
Pa mislim da se odnosi na pregledanje. Pa ne bi dzabe stampali tolike liste da je cisto formalno.  :wink:

Hehe, pa sto je najgore mislim da bi, na Fizici su istaknuti svi ti spiskovi (u sustini onih koji su prijavili ispit) iako je samo jedan ispitivac :)

hulio_salinas

Whatever, na fizici je samo jedan ispitivac, zato i nema (pre)raspodele. Na neorganskoj imas 3 ispitivaca, pa se mora znati ko je gde. Ali ajde da zanemarimo sve to - zasto bi izbacili spiskove studenata u 3 grupe (odnosno ispod 3 profesora)?  :roll:

rotkvica

pa logicno je da izbace spiskove da bi se znalo ko sve polaze ispit - cisto da vidimo da nam se nisu negde zagubile prijave (mislim sto se fizike tice). a za neorgansku je sve jasno...

Bred

Pedja

Popravni sam dobro uradio,i sto je najjaca stvar,Gordana Popovic mi je uzela rad i ladno pocela da mi pregleda i kaze mi,kolega ja mislim da je tacno  :shock
Znaci zena me iz dana u dan odusevljava  :Bog

hulio_salinas

Popravni kolokvijum je bio maximalno korektan kao i sve ostalo sto "dolazi" sa ovog instituta. Padoh zadatke, pa nisam nesto posebno gledao onaj teorijski deo. Ali koliko sam video - bilo je "slicnih" pitanja kao na "maticnom" kolokvijumu.

mina_v

Odstampala sam predavanja za ispit sa neta, i pala na dupe :shock :shock
Mama mia, ovo je neverovatno spremiti do pon. jos + boilogiju :help:

Pedja

Quote from: mina_v on 30-01-2007, 11:32:33
Odstampala sam predavanja za ispit sa neta, i pala na dupe :shock :shock
Mama mia, ovo je neverovatno spremiti do pon. jos + boilogiju :help:

Mission imposible 4  :luda

kyu_1987

jel ima nesto sto ne treba da se uci za ispit sa ovih predavanja sa interneta?

mina_v

Je l` bio neko na konsultacijama?
Pomazite ljudi, mora da su rekli sta ne treba :help:

vesica

da rekli su da ne treba dobijanje sem kod Na leblan i solvejev, H2SO4, HNO3, rastvaranje Au u carskoj vodi,  rude ne trebaju. Samo rastvorljivost i jedinjenja.

Da li neko ima pitanja sa predavanja u elektronskoj formi posto mi  fale neka(iz Tatjaninih predavanja)?