Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

pipi vs hulio "ima neka tajna veza " :) salim se,naravno..:)

hulio_salinas

Bred

lycos

ok cika bred :)

hulio sta je rekla profa iz boisa,da li i tu treba mantil ili ne?

spojila sam poruke

zoe

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas***Pipi... je l' ima¹ ne¹to protiv mene???
vidis li ti onaj smajli na kraju mog odgovora poste citata tvog? roll (; ~ u mojim postovima obratiti paznju na smajlije - imaju veliku ulogu (; posto ne mogu na ekran da prenesem svoj glas, tj interpretaciju (8 mislim niko od nas ne moze - ali ja trpam gomilu smajlija zbog toga (8 lol
a da, inace ti sve moje postove shvatas pogresno roll ): i nisi primetio da sam se CAK par puta slozila sa tobom (8 primetio si samo kada nisam ;p

a da ... inace setih se na biosu da sam u jednom trenutku pogledala po amfiteatru i primetila da retko ko je pisao, vecina je gledala u plafon (8 mislim da su svi na pocetku pisali, ali su vremenom poceli da odustaju (8

p.s. sada sam na svim temama odgovorila huliu na samoj temi - ali ako se u buduce tako nesto bude desavalo (a nadam se da nece) necu nastavljati na samoj temi (8

*promene su vezane za greske tokom kucanja*

pipi_duga_carapa

Quote from: pekmezPustite Pipi na miru, devojka/decko je sasvim u redu.
oops jao hvala OOPS oops ...

prestajem sa off topic-om (8

Bred

btw koji je kolega danas ustao na predavanjima i pitao profesorku da objavi na netu predavanja? interesuje me da li je na forumu i cestitam na hrabrosti :wink:

hulio_salinas

ne znam ko je bila ta legenda... nisam obratio paznju... ali sam cuo njen odgovor...

ali nesto mi nije tu jasno:
Zasto postavlja predavanja koja su vec postavljena? Doduse od prosle godine, ali to je to...   :roll:

pereca

Treba da postavi ovogodisnja predavanja, a da skine stara.
Predavanja treba da budu novijeg datuma.

hulio_salinas

ok... hvala ***Jecka...

znas li mozda kada ce se to desiti?

============================

danas je prof Biljana izbacila grupicu studenata sa predavanja zbog ometanja istog... nemam komentar...

ovo je samo obavestenje...

zoe

Quote from: Bred on 17-10-2006, 07:22:20
btw koji je kolega danas ustao na predavanjima i pitao profesorku da objavi na netu predavanja? interesuje me da li je na forumu i cestitam na hrabrosti :wink:
зашто је за тако нешто потребна храброст????

Морам у  :OFF а ви сеците ако буде неопходно...
На трећој години професори су вољни да нам дају предавања у дигиталном облику, али не могу их стављати на интернет због ауторских права (не њихових, већ оних људи чију литературу користе да би нама презентовали слајдове). Зато их остављају у РЦу, и хвала им.
Не разумем се много у све ове ствари, али не знам колико је паметно upload-овати предавања добијена на дисковима...? :hm Бред, имаш реч...

Bred

Quotedanas je prof Biljana izbacila grupicu studenata sa predavanja zbog ometanja istog... nemam komentar...

ovo je samo obavestenje...
I dalje ne razumem taj stav-sto manje studenata na predavanju, to bolje. I takvo ponasanje definitivno nije u duhu Bolonje.

hulio_salinas

Quote from: Bred on 19-10-2006, 02:16:55
I dalje ne razumem taj stav-sto manje studenata na predavanju, to bolje. I takvo ponasanje definitivno nije u duhu Bolonje.

Bolonja kuca na vrata!!!

ovaj: Inspektori Bolonje kucaju na vrata....

:K :K :K

salim se malo...

lycos

sve vise ljudi ne dolazi na predavanja..vezano za sve predmete