Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Bred

Hm videcemo kakav ce biti test ali mi mirise na frku. Budite krajnje kriticne i sve primedbe prosledite hulio pa ce ih on vec preneti dalje. I za knjigu naravno treba da stavite primedbu i da se vidi da li odgovara progamu biologije za NAS [ a ne veterinarskog] fakulteta.

Pedja

lycos

xa xa xa ja nisam ni otvorio njegovu knjigu...jaooooo

hulio_salinas

Znate sta? Prof Biljana je rekla da ona "vrsi selekciju pitanja za ispit". Sto znaci da joj prof Djelic da predlog pitanja, a ona "propusti" pitanja koja su primerena za farmaceute. Kako to izgleda u praksi - videcemo za dva dana.

Sto se knjige tice - sve je, samo nije prilagodjena za farmaceute. Sto je mnogo mnogo je. Mi smo vec dali primedbu da iz biologije nemamo knjigu iz koje mozemo da ucimo, ali za sada nista od resenja problema. Videcemo, ako bude problema sa ispitom, moracemo da odlucnije reagujemo.

lycos

kazu da ona roze nije nista,da je nula u odnosu na djelicevu..

lane

Knjiga je stvarno stra¹na!
©to se tièe tih primedbi, sada ni¹ta ne mo¾emo da uradimo...
Jer, ispit je za dva dana!
Mada, sve za mlaðe generacije!  :wink:

hulio_salinas

Da je ona roze knjiga dobra, profesorka ne bi diktirala svoja predavanja.  :hm
Takodje, da je to dobra knjiga, profesorka ne bi prvog dana predavanja rekla - "Udzbenik iz Biologije za vasu generaciju NE POSTOJI!"

Pedja

Brate ali realno skoro sve sto je ona diktirala se nalazi u roze knjizi ,samo sto je u knjizi opsirnije.
A Djelicevu necu da komentarisem

hulio_salinas

Quote from: Pedja on 05-02-2007, 15:46:53
Brate ali realno skoro sve sto je ona diktirala se nalazi u roze knjizi ,samo sto je u knjizi opsirnije.

E pa NIJE, brate!  :K
U njenim predavanjima IMA MNOGO MNOGO stvari kojih nema u kjnizi. Pogledaj samo celijske organele, pa sve ostalo. Knjiga jedva da ima dodirnih tacaka sa predavanjima. Tj. ima, ali jako malo. Pa bolje mozes da spremis samo iz predavanja, nego samo iz knjige.

Pedja

Pa dobro ako je tako mi znaci prvo kupujemo knjige pa tek vidimo da nam uopste ne koriste tj oni nam uvaljuju da kupimo   :K

Bice  puc

hulio_salinas

Upravo tako! Zato je trebalo raspitati se pre pazarenja knjige.

jeca87

A kako je ispit za 2 dana, zar nije za 3? :)

hulio_salinas

jeca87

Aha, to je to! Isekao si me! :)):

Ma i tata me je ubedjivao danas da mi je 7-og ispit (????) pa sam se sad bas istripovala!