Literatura - Prva godina (Bolonjski program)

Started by hulio_salinas, 05-10-2006, 21:08:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Al-Jasmina

Lycos,
u Volhardu se mozes zagubiti ako krenes po principu da ti je to udzbenik pa stranu po stranu..
neces imati vremena!!
Ta glomazna literatura je tu da pojasni detaljnije mehanizme
i neke odnose medju jedinjenjima
koja radis na predavanju

Bred

A cene praktikuma su haos! Praktikum iz botanike 450din a iz oinh 600din?! Da li su oni normalni?

Vampire 666

oinh 600 dinara!!!!???   pljacka...prosle godine je bio jeftiniji, a sumnjam da su stampali nove...

Al-Jasmina

Od mog upisa faksa pa na ovamo,
cene su kao simfonija
totalni kreshendo...
Permanentan i nezaustavljiv rast!

Bred

570din*320studenata=182400din. mislite o tome :wink:

hulio_salinas

Quote from: Bred on 11-10-2006, 10:27:49
570din*320studenata=182400din. mislite o tome :wink:

dodaj na to sve knjige i sve prakikume...

no comment...

darusaz

Иначе колегинице и колеге бруцоши, пошто су вам нови, некоришћени, практикуми обавезни убрзо ћете схватити да су они најчешће много скупљи него уџбеници за спремање испита.  :V

lycos

ono,kao ,jedna knjiga 8 eura,dranje..znaci dranje

marer_86

inflacija shinko u svakom pogledu.....docekase vas i nove cene ispita izvinite na  :OFF

Al-Jasmina

Imajmo IPAK pomalo na umu da ni te udzbenike nije lako stampati,
te da je pitanje ko sta tu finansira ili ne finansira...
+generalni troskovi faksa...struja, grejanje...
veliki smo mi :)

Coolgemini

Praktikumi su uzasno skupi... :roll:...Prosle godine su samo praktikumi iz kvali i kvanti hem. analize kostali oko 1100 dinara...A najgore od svega je to sto cene mogu da se izmisljaju jer su studenti obavezni da ih kupuju..Videcete kolege i sami kad vam pocnu vezbe na drugoj..Za sve vezbe ce vam trebati praktikumi...

Sto se tice Volharda,knjiga je stvarno izvanredna i fenomenalna i zaista je vredi imati.Mada ne preporucujem dublje ulazenje u njegovo stivo jer mozete dobiti upalu mozga :K...Dobro ce vam doci kao pomagalo prilikom spremanja ispita jer sve sto vam nije jasno mozete tamo pronaci..pogotovo mehanizme organskih reakcija..Ona je vise enciklopedijski koncipirana,nego udzbenicki,te zbog toga nemojte previse ulaziti u njen sadrzaj...Predavanja i skripte koje postoje ce vam biti sasvim dovoljni za spremanje ispita,ukoliko se nesto ne promeni u planu programa.

hulio_salinas

kako se zove Potparovickina knjiga tacno (ako je ima...)? (mislim da je neko spomenuo...valjda darusaz)... je l' to neka knjiga roze korica? posto nam je to nudila na casu,ali ne znam gde to moze da se pazari...

uzeo sam Djelicevu, koja je vezana za genetiku... dajte neki predlog za sta da pazarimo za citologiju i tako te stvari...

tnx..

nasty girl

sto se tice knjige iz biologije to je ta roza knjiga od prof. Biljane Potparevic i mislim da se zove biologija sa osnovama genetike ili tako nesto...nisam sigurna... :stid: :stid: :stid: :stid:

sandric

ta knjiga je jako dobra,ali najbolje ti je da hvatas beleske na predavanjima a da knjigu konsultujes...ma biologija je lak ispit

Bred

Nekom jeste lak, nekom nije, to je relativno. Knjigu verovatno mozes kupiti na Institutu za biologiju