Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 02:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Ja stvarno ne znam u cemu je problem.
Nadam se da ce to nekad biti poslato  :roll:

Adonis_Vernalis

Jednom vec hoce... Vodic... kako to pretenciozno zvuci... Da vidim, kako ce me "voditi" kroz petogodisnje mentorstvo koje mi sledi...

pereca

Pa da, trazili su nam da napisemo "neki vodic za mentore"   :)

hulio_salinas

danas smo uzimali papirice sa podacima o mentorima...

tu se nalazi kontakt e-mail i ne znam sta jos... ja nisam stigao uzeti... sutra cu...

pipi_duga_carapa

@ stef - ok (; nema problema sto se mene tice (;
s obzirom da su nam prof matematike juce, i danas prof hemije (koja je (kaze) rekla i juce, ali pre predavanja, dok je vecina studenata bila na 'odmoru') rekla za te spiskove, verujem da su svi culi, a nadam se i usvojili (8
tako da ako se ne jave kroz oko nedelju dana, onda mozemo da im prenesemo i mi obavestenje (;

Quote from: hulio_salinastu se nalazi kontakt e-mail i ne znam sta jos... ja nisam stigao uzeti... sutra cu...
pise ono sto pise na spisku koji je izasao na netu, samo sto je iseckano za svakog studenta posebno (8 + broj telefona za studenta-mentora (8

mislim da bi brucosima trebalo da se objasni cemu zaista ti mentori treba da sluze ... s obzirom da su skoro svi u fazonu, m sta imam da im se javljam, ste ce mi ... ja koga znam njima kazem, ali ja znam malo ljudi ;p s obzirom da niko od profesora ne zna to da nam objasni, pa vecina ne zna nista ... trebalo bi nekako da nam se kaze ...

inace ... ja sam svoje obavila ... (8 javila sam se svojim mentorima ... tj pokusala sam (8
sa mentorom-studentom sam se cula, tj poslala sam joj poruku ... ali se jos nismo videle, nismo se jos tacno dogovorile ...
a danas sam isla do profesora-mentora, ali nije bio tu (8 rekose mi da je otisao ...
tako da ... => Profesore kada da Vam se javim?

Adonis_Vernalis

Ako sam ja jedini profesor na ovom forumu, i ako je poslednji pasus prethodnog posta bio upucen meni, onda me Pipi_duga_carapa moze potraziti i e-mailom, koji ce dobiti kad klikne na moj profile... :)

pipi_duga_carapa

primetila sam da jos neki brucosi nikako ne mogu da pronadju svog mentora-profesora ... u smislu da profesori nisu tada na fakultetu ... a neki su i na bolovanju (:

meni se moji mentori ne javljaju ): ja sam im se javila onako kako je bilo u mojoj mogucnosti ... mail/telefon ... kako kome ..
i sad ja cekam da mi oni predloze kada da se nadjemo, posto racunam da ipak ja treba da se upravljam prema njima ... ali se oni ne javljaju ...

Adonis_Vernalis