Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 07:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stef

A znao da cete to da me pitate.Stavicu ih kada ih pronadem ponovo, posto sam ih izgubio....  :run, sorry.

Natasa

dok se spiskovi ne pojave, ja da postavim informaciju -tj poziv Djuric Aleksandru, kome sam sticenik, koga ne mogu nikako da nadjem....moj mail i telefon koliko znam mu/im je predat

cvjetic

ja sam ocekivala da ce moj student vec da mi se javi ali nije,ja ne mogu da je kontaktiram!u pitanju je Zlatkovic Vladislava,ako je neko zna,neka je obavijesti da me kontaktira!

Coolgemini

Ne znam u cemu je fora,ali se brucoshi nikom ne javljaju,niti salju e-mail...A koliko sam upoznat svima su podeljeni nasi brojevi mobilnog :roll:

Alnus Glutinosa

Meni se javio jedan od 3 moja sticenika!  :V 

jovan

Licno, ne znam kako da shvatim ovo masovno nejavljanje nasih studentskih cheda... Hajde da i ja pozovem Milicu Cerovic, Elizabetu Milicevic i Sonju Petrovic da se jave...da ih ja ne bih trazio...

cvjetic

a onda ce da bude svega!eeeeeeeeeeee,nisu ni svjesni kakvog dobrog mentora su dobili!      P.S. cestitam! :] :] :cvet

jovan

Hvala, Cvjecko!!! Izvinjavam se za mali off...

cvjetic

ma hajde,nece nam toliko zamjeriti! :> :>

Natasa

Jedino logicno objasnjenje mi je da brucosi nisu na forumu ....da se nisu prijavili jos...

Al-Jasmina

Ili ne koriste usluge maila....
Mislim da je glupo sto i mentorima nisu dati njihovi brojevi...

stef

Meni je tesko da nabavim broj od jedne cure, a zamisli da trazim 300 i nesto brojeva? Ma neozbiljno... :K

Bred

pretpostvaljam da s eljudi ustrucavaju da kontaktiraju mentore ili jednostavno misle da im isti (mentori) ne trebaju :K
Treba neko iz organizacije ode u amfiteateatar kad su svi brucosi na okupu i da im kazu da kontaktiraju mentore cisto bar da se upoznaju

Adonis_Vernalis

Prestajem da ocekujem svoje sticenike. Neka me nadju kad im zatrebam...

hulio_salinas

Quote from: jovan on 19-10-2006, 18:43:47
Licno, ne znam kako da shvatim ovo masovno nejavljanje nasih studentskih cheda... Hajde da i ja pozovem Milicu Cerovic, Elizabetu Milicevic i Sonju Petrovic da se jave...da ih ja ne bih trazio...

poznajem Sonju Petrovic!!! zajedno idemo na vezbe...

u stvari... postoje 2 Sonje Petrovic, koje imaju cak isto i srednje slovo D.!!!    :shock

reci mi koji je broj indexa i povezacu vas... poz