Konacni spiskovi mentora za brucose!!

Started by Bred, 11-10-2006, 07:03:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vesica

Moj student-mentor je Bjelica Vesna sa kojom sam pokusao da stupim u kontakt mail-om, ali bezuspesno. Ako neko od vas zna kako da dodjem do nje, neka me obavesti ovim putem.

stef

Vesica pogledaj pm, poslao sam ti broj.

pipi_duga_carapa

e sad sam se iznervirala ;p
svi se tu nesto zalite na nas, a mi nemamo pojma sta treba da radimo ;p a ja se kao jos trudim da budem u toku sa desavanjima na fakultetu (koliko je to moguce) ...
ja sam razumela da ce spiskovi biti okaceni i na faxu i da cete nam dati brojeve telefona mentora-studenta, a da cete nam reci kada da dodjemo kod mentora-profesora, tj kada su Oni slobodni ...
i tako sam prenela ljudima sa kojima se druzim (srecom pa ih nema puno u slucaju da sam sve pogresno razumela;p)
dakle ... nemaju svi ljudi net da vam se jave na mail, zato ste i rekli da cete nam dati brojeve telefona, to je u radu ... ali ja nemam pojma nista vise od toga i sve cekam neka dodatna obavestenja, a vi tu krenuli da se zalite na nas ...
sto se mene licno tice - ja sam svom mentoru-studentu poslala mail, pre par dana, ona mi ne odgovara ... pretpostavljam da ne koristi mnogo net, s obzirom i da je dala mail provajdera ... a i pitah u nekom od prethodnih postova ko je, da li je znate koja je godina, niko mi ne odgovara ... i kako ja sad nju da pronadjem???
a za prof-mentora je bilo price da dodjemo, pa da ne dodjemo, pa sam onda mislila da kada mozemo da dodjemo - da cemo biti obavesteni ...
meni nije problem da ja nadjem svoje mentore, da se potrudim da ih pronadjem i upoznam, ali ne znam kako i kada ...
i nije mi problem da ako zelite ako treba da se prenese brucosima sve u vezi sa mentorima, da zamolim profesora da mi posle predavanja da bubicu i kazem svima sta treba da rade, tj kada i kako da se jave i kome i u kom vremenskom periodu ... ako se neko ne javi - znaci da ga to ne interesuje - nije mu potrebno ...
bah ...

mullala

Nemoj da se ljutis pipi :)
I mi smo se zbunili koliko i vi... Svima nam je ovo novo, a racunaj da su ostale godine krenule na fax tek ove nedelje, a krecu na vezbe od sledece (znaci tek sad se aktiviraju studentske obaveze) a apsolventima i dalje traje ispitni rok (znaci, tek kad zavrse slobodni su za ostale aktivnosti).
Samo bez ljutnje, doci ce sve na svoje mesto.
Pozz...

lycos

ja sam svoju upoznao,fina je..4 godina..

jovan

Hulio, broj indexa "moje" Petrovic Sonje je 219/06. Hvala...

hulio_salinas

aj videcu sutra na kolokvijumu, pa cu ti javiti...

poz

whatever

Ne bih da budem zanovetalo, ali meni se cini da ce ovo biti jedna od onih stvari tipa: "mnogo hteli, mnogo zapoceli...". Ako profesori ne znaju koja je tacno njihova funkcija kao mentora svojim sticenicima (a to je rekla i prof. Popovic) koja je poenta ovih spiskova i na'vatavanja mentora/sticenika. Vidim da ima profesora koji su i vise nego voljni da se posvete tom zadatku, ali jasno da je besmisleno ako nije receno sta oni treba da rade i kakav kontakt treba da ostvare sa svojim "sticenicima". Dakle, zasto bih npr. ja otisao da trazim svoju mentorku?! Da bismo procaskali...?!  :roll:

Znaci, nije ovo nikakav zlonameran komentar, samo ne izgleda previse lepo kad svi nesto rade, a niko tacno ne zna sta radi  :wink:

pipi_duga_carapa

Quote from: mullalaNemoj da se ljutis pipi :D
I mi smo se zbunili koliko i vi... Svima nam je ovo novo, a racunaj da su ostale godine krenule na fax tek ove nedelje, a krecu na vezbe od sledece (znaci tek sad se aktiviraju studentske obaveze) a apsolventima i dalje traje ispitni rok (znaci, tek kad zavrse slobodni su za ostale aktivnosti).
Samo bez ljutnje, doci ce sve na svoje mesto.
Pozz...
m daleko od toga da sam se ja na nekoga naljutila (((; taman posla (;
nego sam se "iznervirala" jer ste svi poceli da se zalite na nas kako vam se ne javljamo, a mi nista nemamo pojma, kao ni vi ;p hihihi ... kako to zvuci ... heh ...
ne bunim se ja sto se meni moj mentor-student ne javlja, kapiram ja da je poceo fax i svi imamo obaveze, javice mi se jednom valjda? (:
to sam sebe navela kao primer zasto se brucosi ne javljaju (;
ne bunim se ja nizasta smo izlazem situaciju iz mog ugla (8
poz ((;

mullala

Aleee, tek sad sam se setila sta ti je to iz potpisa, pipi :>
Nego, ja sad imam drugi problem. Mail adresa koju sam ostavila kao kontakt (i koju ostavljam svuda, i sa kojom se svuda registrujem) je zbog glupavih nepredvidjenih okolnosti ukinuta.
Ako su mi se moji sticenici slucajno javili u prethodna dva-tri dana, zao mi je... :a
I dalje sam u fazi prebacivanja svega na gmail, tj. to ce biti regulisano danas popodne... valjda :)
Pozz

hulio_salinas

ljudi, danas nam je prf Stana rekla da u sredu i cetvrtak treba da se javimo na saltere kako bismo saznali ko nam je profesor-mentor...

izgleda da je to prvi korak ka realizaciji zamisljenog...

pipi_duga_carapa

Quote from: mullalaAleee, tek sad sam se setila sta ti je to iz potpisa, pipi
hihi (((;

Quote from: mullalaAko su mi se moji sticenici slucajno javili u prethodna dva-tri dana, zao mi je...
verujem da ce razumeti (8 uostalom ako je ukinuta ta adresa zar njima nece stici mail da ta adresa ne postoji? (; (btw ne znam ko su tvoji sticenici pricam ovako uopsteno (8 )

Quote from: hulio_salinasljudi, danas nam je prf Stana rekla da u sredu i cetvrtak treba da se javimo na saltere kako bismo saznali ko nam je profesor-mentor...
p zamolili su je da nam prenese (;

stef

Pipi, Hulio verujem u vas.Zato vam sada dajem zadatak da prenesete svojim vrsnjacima, da se jave mentorima (studenti).Spiskovi su izasli, tako da nemaju opravdanja.Mozete koristiti komunikaciju od usta do usta (ili uva kome slade), ili da se svima obratite za vreme pauze.Ali sacekajte ipak malo, mislim da ce svaki brucos dobiti papiric sa brojevima tel svog mentora. U stvari, vi se pripremite psihicki za taj zadatak, a ja cu vam reci kada da krenete u akciju. :> Veliki pozdrav.

pereca

Nadam se da su profesori mentori dobili Vodic za profesore mentore. Prodekan za nastavu je trebao to vec da ucini.
Ne verujem da ce postojati univerzalni profesori mentori, jer na kraju krajeva, svako od nas je posebna i jedinstvena licnost. Od toga ce u velikoj meri zavisiti i njegove mentorske sposobnosti.
Ja verujem da o mentorstvu manje znam od mnogih nasih profesora, jer sam u inostranstvo isla svega nekoliko puta, pa se nisam bas mnogo susretala sa ovim. Onoliko koliko znam pomoci cu da ova stvar uspe. I nadam se da ce svako uraditi isto.

Profesorku Stanu smo mi studenti zamolili da vas obavesti na predavanju o daljem toku oko mentorsva. To ste trebali da cujete mnogo ranije i mi smo mislili da jeste, ali...  :roll:
Tako da vas je ona obavestila kako god.. bitno je da je to uradila.

Ako neko ne uspeva da kontaktira svog mentora, neka mi se obrati na pm pa cu probati ja da ga nadjem.
Ako ni tada ne uspe, dodelicemo drugog mentora jer ima jos zainteresovanih kolega.

stef

Danas sam proveravao, nije to jos stiglo profanima.Ne znam sto...