U Podrumu Bolonje (kod srusene crkvice)

Started by Vampire 666, 12-10-2006, 04:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Coolgemini

Quotesmrda i ja smo uletele na stiklama i jos nas nisu izjurili, tako da mislim da su i sve varijante cokula prihvatljive...
A zar stvarno mislite da cete moci da izjurite?? :K..na ulazu u podrum pishe'' nije pozeljno za zene''...Hahahaha :>...a josh sa stiklicama..ici ce teze :K

Adonis_Vernalis

Quote from: zoe on 13-10-2006, 04:26:59
smrda i ja smo uletele na stiklama i jos nas nisu izjurili, tako da mislim da su i sve varijante cokula prihvatljive...

Prizor... Zoe i Smrdulence u stiklama... Ko bi ih MOGAO najuriti? Ma, aj zdravo, nije ovo za mene... dzabe se petljam... :pst

Darker

E moj Vamp, Pa kakve su vamp ¾ene nego u ¹tiklama?? Nekada be¹e da se plavojkice ¹etaju samo oko Metalaca i ljutih rokera, a ti bi sad samo da ih razapinje¹?! E moj ti, pojma ti nema¹ :K :K :K :K
Mojne buriæe sluèajno da is pipnuo!! Pa ako bude¹ dobar, dobije¹ litar krvi ¹to preostane nama od bacanja vola na ra¾anja :> :> :>

Smrda

A sta docekasmo da nas Darker brani?!?!?
Sta li ima iza toga,je liu Zoe???Pitam se Darkeru cijom krvlju ces da ga nagradis ako nas pusti da ostanemo!?!? :hm
Adonise,ja koliko vidim ovde nista nije dzabe...a vec imate i cokule,tako da....bar ste vi dobrodosli...a mi cemo u stiklama da se snadjemo!!! :>

zoe

Smrda

e ako mu ti verujes,moracu i ja.... :V
evo za D :ziveli :ziveli

nasty girl

jamu ne bih erovala da sam na vasem mestu zoe i smrdo..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Quote from: Vampire 666 on 13-10-2006, 04:42:39
mogu bilo koje cokule....Dr.Mr su naravno ulaznica za VIP zonu Srusene Crkvice...

u znaci imam ulaznicu za VIP zonu..... :Bog :Bog :Bog

Quote from: Coolgemini on 13-10-2006, 04:45:10
Quotesmrda i ja smo uletele na stiklama i jos nas nisu izjurili, tako da mislim da su i sve varijante cokula prihvatljive...
A zar stvarno mislite da cete moci da izjurite?? :K..na ulazu u podrum pishe'' nije pozeljno za zene''...Hahahaha :>...a josh sa stiklicama..ici ce teze :K

ej to je sada stvarno diskriminacija....i mi hocemo da postanemo vampirke.... :loptica :loptica :loptica :loptica

vladimir

Onda pustite Vampirka da zarije zube u va¹e vratiæe, inono3 vam krv i do sledeæe noæi æete i vi moæi to isto! :lol: :lol: :lol:
Daj ovamo pivo za dobro jutro! :PI

stef

Quote from: vladimir on 14-10-2006, 02:41:59
Onda pustite Vampirka da zarije zube u va¹e vratiæe, inono3 vam krv i do sledeæe noæi æete i vi moæi to isto! :lol: :lol: :lol:
Daj ovamo pivo za dobro jutro! :PI
Ovde pivo, a u Bolonji kafa?

Vampire 666

moze i ovde kafa...ali samo irsku sluzimo...

vladimir

@Stef:ovde mi je d¾abe pivo, Vampirko èasti, a gore kad uzmem sam kafu-vadim sebi iz d¾epa. :wink:

Coolgemini

Quotemoze i ovde kafa...ali samo irsku sluzimo...
Super...Znaci i irska je za DZ?? :K :K..Vamp,dobra ti ova rebel ekspozitura..Sad se selim kod tebe,gore u kafani osiromasih skroz :> :>

Smrda

moze i meni jedna irska ,ili da cekam pojacanje,tj. zoe i nasty?!?

Vampire 666

radi poboljsanja (mog) finansijskog stanja, cene od ponedeljka izjednacavam sa Bolonjom gore... :twisted:

Smrda

haha...nije valjda..vec skacu cene a jos nije ni proslo nedelju dana...a sta bi sa promotivnim cenama?!?mislim,zbog reklame... :wink: