Opsta i neorganska hemija

Started by marer_86, 09-05-2006, 07:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

yeca

Quote from: Maza15 on 09-06-2006, 06:16:50
Jel ce biti,mozda,rezultati iz hemije stavljeni na net,extra me mrzi da idem na fax....:-) :)

Kad sam ja polagala (pre tri godine) stavljali su rezultate na net ali par dana posto su ih izbacili na faksu... sto mu dodje isto kao sto Vampire kaze - 2017.g. :)

Vampire 666

Nisu danas objavili ni broj ostvarenih poena...

Maza15

TanjA

Khm khm paaa eto tako posto sam pronasla svoje ime na spisku srecnika koji su okinuli ovaj put, imam razloga da se plasim tog septembra..... Cula sam da je septembarski rok uglavnom najtezi, pod parolom "ko vas shisha, imali ste celo leto da naucite"??
Mada vidim nekima je bilo lakse u septembru.....?
pricajte iskustva, pomagajte  :'(  :(

Maza15

Daj ne plasi ljude,to su isto rekli i za aprilski,izgleda da svaki rok ima svoju mracnu pricu.... :shock

TanjA

Ne plasim ljude...
Htela bih da cujem sto vise misljenja.....

Darker

Ma nema tu pravila nikakvih, samo pamet u glavu i pu¹kice u d¾ep! :twisted: :twisted:

Jecca

Ljudi ja sam polagala  pre par dana,pitala je neke gluposti i nije postavila nijedno normalno pitanje.Mada sve u svemu nije strasno i ako nesto ne znas.A i Tatjana je tog dana davala samo 8 i 9,i pitala samo greske s kolokvijuma....SRECNO NA USMENOM!!!!!!

Ksenija

ja sam juce polagala kod Tatjane...dobila sam 9
Znaci na pismenom nisam imala ni jednu gresku u teoriji  i pogresila sam samo pola jednog zadatka (naravno nije mi dala ni jedan bod za taj zadatak)
tako da nije imala sta da me pita od gresaka..pisala sam koncept o bakar-sulfatu..usla i pitala me uglavnom prelazne elemente..i uzduz i popreko...

Ima neki osmeh i trudi se da bude ljubazna...al mene je to jos vise uplasilo kad sam usla i videla joj osmeh od 32 zuba :) :lol: :twisted:...zato sam gledala svuda samo ne u njen osmeh... :roll:
nije strasno...al je jako bitno kako se ti postavis,bez stava"Ja sve znam i potpuno sam sigurna u sebe" nema nista..i kad te pita nesto treba se razvezes pa pricas i sto te pitala i sto nije...ti treba da vodis konverzaciju u smeru u kom tebi odgovara(ka onome sta znas),da ne bi dobila podpitanja zvana sitna crevca..

Darker

Lako je tebi sa super pismenim... To je generalno na ovom faxu, cela ocena ti zavisi od pismenog, ma kako da si nauèio usmeni.... >:D

yeca

Ksenija

Quote from: Darker on 14-06-2006, 18:43:07
Lako je tebi sa super pismenim... To je generalno na ovom faxu, cela ocena ti zavisi od pismenog, ma kako da si nauèio usmeni.... >:D

pazi,dve devojke koje su samnom polagale su obe imale maximum na pismenom,obe su dobile manje ocene od mene,jedna 8 jedna 7...
meni je skinula celih 5 za zadatak...pa sam dobila 9..kazem ti bas me je pitala...i njih je al kazu da nisu znale sve..
ma njima to kako dodje...

Darker

Quote from: Ksenija on 15-06-2006, 05:12:41
Quote from: Darker on 14-06-2006, 18:43:07
Lako je tebi sa super pismenim... To je generalno na ovom faxu, cela ocena ti zavisi od pismenog, ma kako da si nau�io usmeni.... >:D

pazi,dve devojke koje su samnom polagale su obe imale maximum na pismenom,obe su dobile manje ocene od mene,jedna 8 jedna 7...
meni je skinula celih 5 za zadatak...pa sam dobila 9..kazem ti bas me je pitala...i njih je al kazu da nisu znale sve..
ma njima to kako dodje...
Ne, nego, ako si loše uradio pismeni-na***o si svakako, a ako nisi, onda mogu da te za***vaju ali i ne moraju :wink:

pekmez

ja sam mislio da sam ovu poruku napisao, ali svejedno> u koliko sati je 6.9. pismeni iz hemije?

i sta je trebalo da se uci za 1. i 3. kolokvijum i da li za konacni ispit treba jos nesto i gde se na internetu nalazi neorganska hemija - predavanja - koliko sam cuo?

nasty girl

za prvi kolokvijum se uci opsta hemija, hidroliza, puferi i tako te stvarcice....za drugi kolokvijum se uce elementi,a za treci se uce prelazni elementi...

kada budem isla na fax videcu u koliko je sati...

evo ti link http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/opsta_i_neorganska_hemija/predavanja/
username je student,a password je farmacija

:loptica :loptica :loptica :loptica :loptica