Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Katarina, procitaj celu temu, rekli su ko predaje, ne nastavljajte opet istu pricu .

zabica

dok ne procitaju zahteve i ne uvaze ih moracemo po ovim pedjinim tezama da se vodimo!!!
pa ko prezivi...  :wink:

nasty girl

Quote from: Pedja on 14-12-2006, 11:42:54

To u vezi Biologije je stvarno ludilo mislim gledajte ovo:

4. Pritom iz Anatomije ne postoji knjiga tj. postojace za nedelju dana

Da li je ovo vama cudno? Evo neka kazu i stariji studenti...
Stvarno je ovo za upotrebljavanje ovog smajlica  :confused:

knjiga iz anatomije postoji....samo se ti nisi dobro raspitao....nabavi staru knjigu, fotokopiju.....a ne moras dakupujes najnovije izdanje pa ces imati vremena da spremis ispit....

hulio_salinas

Nasty
profesorka je savetovala da sacekamo novu knjigu... valjda je pripremljena za nasu generaciju... cak je rekla da (eventualni) kolokvijum nece biti pre nego sto izadje knjiga...

Darker

Whatever, pogodio si ravno u centar... Na¾alost, vi ste jedini koji ¾ele da se cimaju za ovo, jer samo vama trenutno to treba da ide u korist... dobra strana, ¹to æete izve¾bati ¾ivot unapred:-)

Pedja

Quote from: Darker on 15-12-2006, 06:19:49
dobra strana, ¹to æete izve¾bati ¾ivot unapred:-)

Mi i nemamo zivot...
Samo fakultet,ucenje,vezbe ,spavanje  .... fakultet,ucenje,vezbe ,spavanje....  :confused:

hulio_salinas

Pedja    :F
ne se*i!!! ovo je najlepsi deo zivota! samo ako znas da ga zivis!!! sta ces posle faxa? da uzivas? hehe... tesko....
brate, opusti se... sto si u grcu...

opusteno idemo do pobede>...  :K :K :K

============

Ovo su konacni (predati) zahtevi... prilog je utisak studenata o svakom predmetu, kritike, primedbe, pohvale i predlozene mere za ispravljanje gresaka...

1.   поштовање одлука о скраћењу градива из свих предмета, а сходно додељеном фонду часова
2.   поштовање одлука о спровођењу интерактивних видова наставе
3.   увођење колоквијума елиминационог карактера с обзиром да је претходно заузет став да је непотребно полагање истог градива два или више пута
4.   укинути условљавање полагања појединих испита другим испитима који се похађају у истом семестру (пример: биологија и анатомија)
5.   постављање предавања на интернет или достављање у штампаној верзији студентима прве године најмање два дана пре самог  предавања, како би студенти могли да се припреме.

ajd... da l' je ovo mnogo?

lycos

pozitivno razmisljas..medjutim,cinjenica je,da tek sto zavrsim sa jednim kolokvijumom,vec krece sledece nedelje drugi,tako da nemam ni dan pauze ako hocu ovaj drugi kvalitetno da spremim!

Pedja

Nije,sta vise mi ne trazimo nesto preko onoga sto bi po zakonu trebali da dobijemo...
Znaci mi samo trazimo da se ''Bolonja'' sprovodi pravilno tj. pod gore navedenim uslovima

===========

Quote from: lycos on 15-12-2006, 08:54:23
pozitivno razmisljas..medjutim,cinjenica je,da tek sto zavrsim sa jednim kolokvijumom,vec krece sledece nedelje drugi,tako da nemam ni dan pauze ako hocu ovaj drugi kvalitetno da spremim!
O tome ti govorim
Konstantno ucenje ubija Hulio a ako se opustis to je na sopstveni rizik

hulio_salinas

upravo to, pedja...

ponavljam: da je reforma sprovedena, uopste ne bismo otvarali ovu temu... sve bi bilo dobro...

=============

pa, momci, nedostaje vam DOOBRA organizacija...
ajd covek da vas pita: "Sta koji djavo radite na forumu SADA, kada je sutra kolokvijum?"   :K

salim se... pokusavam da vam kazem da probate da sebi napravite dobar raspored... za uzivanciju i te kako ima vremena...

lycos

ja sam se opustio prva dva meseca,ludovanje ..sad u ponedeljak krecem aktivno da ucim..i ne znam od cega da pocnem..mozes sve stici ako aktivno ucis( podrazumeva se da si poceo od PRVOG dana )

====

a za organizaciju si pravu, u svakom slucaju

zabica

u tom slucaju tema bi se zvala bolonjci zadovoljni  :lol2:

Pedja

Quote from: hulio_salinas on 15-12-2006, 09:02:12
pa, momci, nedostaje vam DOOBRA organizacija...
ajd covek da vas pita: "Sta koji djavo radite na forumu SADA, kada je sutra kolokvijum?"   :K

salim se... pokusavam da vam kazem da probate da sebi napravite dobar raspored... za uzivanciju i te kako ima vremena...

Pa brate ja sam se pomirio sa organskom,ne vredi brate...
idem sutra da izvrsim samoubistvo
A pitanje je sta vi radite na 4umu?   :>

hulio_salinas

ili 
Bolonjci pricaju profesorima da daju malo teze ispite!!!
:>

za koleginicu koja nam je napravila cudo iz matematike:   :cvet   .grins.

Pedja

Quote from: zabica on 15-12-2006, 09:06:49
u tom slucaju tema bi se zvala bolonjci zadovoljni  :lol2:

:lol: