Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 12:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Da, a pravo ti sto su pobegli glavom bez obzira ima da vam sede na grbaci kada budu imali neki problem. Neka, neka sve se to vrati :wink:

hulio_salinas

Danas su predstvanici bas dosta ispitivani. Pa kako cemo ovo? Pa kako cemo ono? Nije bas svejedno. Naravno da je ogromna vecina i dalje neaktivna i samo se cuju dovici:
"Nemati sanse!"
"Nemojte se zaludjivati!"
"Ma koja bre reforma?"
itd... ali sta ces... moras da guras dalje i da ne obracas paznju na neverne Tome...  :wink:

Pedja

Bred

Hulio, bice ti potrebni saveti starijuh studenata iz studenske organizacije tako da budi u kontaktu sa njima. :wink:

hulio_salinas

U kontaktu sam. Trenutno je frka oko kongresa. Cekam u redu. Valjda je sledeca nedelja: nasa nedelja.

lycos

good luck!drzim vam fige!

Phenomenon

Nekima je stvarno nemoguce objasniti da ostanu u amfiteatru j***nih 15 minuta zbog njihovog dobra.
A kasnije ce se zaliti sto nemaju uslov, kako im je tesko sto se organska ne polaze iz delova i sl.

stef

Njihova najveca mana je sto kolokvijumi nisu oslobadajuci, da jesu bili bi na konju.Treba da se borite za to! Mi sami nismo uspeli...

hulio_salinas

***stef to nam je osnovni argument... takodje, da nastava (obim gradiva) nije reformisana... obim gradiva je isti, a fond casova manji iz svih predmeta...   :roll:

lycos

da zaxteva_pocepati ispite,i uslov..i to je to..eventualno skolarine..to kako xocete

hulio_salinas

skolarine? to tesko... koliko znam: i starije kolege su se zalile na skolarinu pa je proslo bez ikakvog poboljsanja... ima cak i posebna tema o cenama na faxu...

uslov: tesko
cepanje gradiva: probacemo...

pa valjda mogu nesto...   :roll:

lycos

my opinion_bez uslova,nema nam spasa..ajde barem to cepkanje..ti samo nastavi da izvestavas.. pozz :) :)

hulio_salinas

my opinion: bez cepkanja gradiva, nema nam spasa...

da je gradivo pocepano, mislim da ne bismo uopste pokretali ovu pricu... sacekacemo razvoj situacije... uradicemo sta je moguce...

Smrda

pipi_duga_carapa

ako me je nesto nerviralo u ss to je bilo upravo ovo sto se i sada desilo, tj ono u ponedeljak ... kada su svi krenuli da idu ...
i onda posle ti isti ljudi dodju i zale se zasto je nesto tako i tako uradjeno na kraju ... grrrrrrrrrrr ...

ehm ... a zar nije i Sava izabran?

imam ja jedno pitanje ... posto se svi profesori hvataju za taj statut fakulteta u kome pise da su predavanja obavezna mene zanima da li neko zna da li je u tom statutu definisano i kako bolonja, tj nastava treba da funkcionise kako da se predaje i ocenjuje ... ? ili je to ostavljeno na izbor profesoru? (ako je to moguce) ... jer ako postoji nesto u statutu mozemo i mi da se pozovemo na njega ;p