Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Pa to je lepa vest. Dobili ste jos jedan ceo rok  :~

lycos

o xvala bogu konacno lepa vest!!
to ce nam dosta znaciti!

jeca87

Lepo, lepo...
Pa boga mu poljubim, Hulio, odmori malo od medicinijade... Odmah si krenuo u akciju...

Salim se, svaka cast!

zabica

jeco morao je neko, inace nista od ovoga sto se desilo!  :cvet

inace, sada kada smo dobili ovaj ustupak treba i da se oduzimo - pa makar to bilo i disciplinom. budimo ljudi.

hulio_salinas

Hehehe. Ma nisam sam krenuo u akciju. Svi smo! Zabica, Ana, Bivo.

Ali pre svih, ovo su nam omogucile prof Vesna Kuntic, prof Milena Jelikic-Stankov, prof Gordana Popovic, prof Mira Cakar i prof Tatijana Jovanovic. Njima treba zahvaliti za ovo! Hvala i ostalim profesorima koji su podrzali ovu ideju!

Ovo su odlicne vesti. Odusevljeni smo!

lycos

dakle,opet Institut za neorgansku dolazi do izrazaja! svaka poxvala!

Bojana 153

I jaba daba doo!!!  :V
Hvala puno predstavnicima i prof. na zalaganju!!!  :pljes:

vesica

Mozda je vise smaracina ali sta se desava sa fizikom i disciplinskom posto se vise nista ne prica o tome?

Maja D.

hulio_salinas

Mislim da je danas formirana nova disciplinska komisija. "Stvar" se nalazi kod prof Vesne Kuntic, prodekana za nastavu, i bice poslata novoj komisiji.

Na Vecu prve godine je ovo pomenuto. Neki od profesora (Kuntic, Stankov, Popovic, Jovanovic, Cakar,...) su predlozili da se oprosti studentima, jer je prvi put, jer nam je tesko... Ali prof Ljubo Ristovski je trazio najstroziju kaznu. Pomenuo je da je pocinjen kriminal i da se krivci moraju strogo kazniti.

Sacekajmo da vidimo sta ce biti. Optimista sam!  :wink:  :wave:

Sole

kriminal? ma da!
ljudi, navijam za vas i profesore koji brinu o nama i nekako mi se cini da ce sve proci super! ;-)

vesica

A rekao je da ce kao traziti najblazu kaznu. Voleo bih da se to sto pre odluci da se zna na cemu se. Inace, da li samofinansirajuci treba za prelazak na budzet da ispune pomenut uslov od N predmeta ili moraju svi da se poloze?

pereca

Quote from: vesica on 10-05-2007, 07:06:29
Inace, da li samofinansirajuci treba za prelazak na budzet da ispune pomenut uslov od N predmeta ili moraju svi da se poloze?

E mozda u tom grmu lezi zec  :hmm
kao daju uslovan upis, ali nema budzeta.
ne mora da znaci, ali nije zgoreg proveriti to na vreme.

lycos

danas sam citao u novinama da ce uslov za prelazak samofin. na budzet biti 40 poena !   no,kao sto hulio rece, sve zavisi od faxa do faxa..sacekajmo,videcemo sta ce biti..

Pedja

Јел може неко да каже отприлике када ће бити та одлука?  :ball2: