Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: Bred on 15-02-2007, 09:14:00
A gde pise da vam je bilo ko obavezan da vam domor? ljudi, vi ste studenti i to experimentalci i zato ne ocekujte neke posebne olaksice. Sami sebi odredjujete odmor. :wink: :) 

Bred, kada se donosio novi studijski program, DOGOVORENO je da ce studenti imati nedelju dana pauze posle SVAKOG ROKA. Ali... Kao i sve ostalo, NESTO je krenulo u pogresnom smeru!   :wall:

whatever

Ako pogledate ovaj microsite Statistike u farmaciji za nas program videcete da imamo vezbe prve nedelje, moze da se preuzme prezentacija. Elem, mislim da je to svakako i slucaj sa analitickom, a ako pogledate i prezentaciju Botanike, videcete datume vezbi gde se isto spominju datumi u prvoj nedelji. So, don't get your houps up, vezbacemo mi i u prvoj nedelji  :(

lane

Whatever, nemoguæe!
Pa oni stvarno nisu normalni!!!  :namcor

whatever

Dakle, iz botanike sigurno, stoji: Vežbe počinju u četvrtak, 22. februara 2007. godine

Za pripremu prve vežbe koristiti udžbenik „Botanka farmaceutika“, od 7 do 36 strane (od biljne ćelije zaključno sa pokoričnim tkivima).
Doneti:               
*Priručnik za vežbe iz botanike
*Skalpel ili žilet
*Platnenu maramicu

Je l' oni to ozbiljno?!

Ima i raspored vezbi: http://www.pharmacy.bg.ac.yu/botanika/prva.html (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/botanika/prva.html)

pipi_duga_carapa

ne mogu da verujem ... divno (8

Maja D.

Ovo je za neverovati...

I samo ako smem da pitam, postoji li ne¹to ¹to se zove odmor ili se od nas svih oèekuje da, u najboljem sluèaju, 9-10 meseci konstantno uèimo???

lane

Ja stvarno nemam reèi!!! :namcor
Ali najvi¹e me odu¹evljava ono 'poneti skalpel ili ¾ilet'!!!
To im ba¹ i nije dobra ideja... Onda  neæemo biti samo besni, veæ i naoru¾ani!!!  :K

pipi_duga_carapa

Quote from: lane on 15-02-2007, 16:40:10
Ja stvarno nemam reèi!!! :namcor
Ali najvi¹e me odu¹evljava ono 'poneti skalpel ili ¾ilet'!!!
To im ba¹ i nije dobra ideja... Onda  neæemo biti samo besni, veæ i naoru¾ani!!!  :K
hehehehehe ((; dobra si (;

Bred

skalpel il zilet ce vam trebati da pravite preseke biljnih tkiva
:wink:

hulio_salinas

Nemojte da panicite. Cool down. Ne mozemo nista postici ako treskamo glavom u zid.  :wall:   :>

pipi_duga_carapa

m ko panici (8 mi se samo radujemo sto cemo imati vezbe od prve nedelje (:

hulio_salinas

whatever

Hehehe, samo da vas dodatno obradujem, kada se vec radujemo, da se radujemo na veliko, izasao je raspored vezbi iz Analiticke i one traju 4h 50 min, a oni posebno srecni ce imati to zadovoljstvo da vezbaju subotom  :lol3: LOL je zbog toga sto ja nisam jedan od tih  :T

lane

E, a gde su ti spiskovi?
Ja na sajtu fakulteta iz analitièke vidim samo predavanja, a ne raspored ve¾bi...
A takoðe ne znam ni gde pi¹e za botaniku... :stid:

whatever

Ne, ne, ovo je izaslo na oglasnoj tabli Instituta.