Fizika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:45:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pekmez

mislio sam na potpis za overu semestra, ocenu jo¹ nisam dobio

Jecca

Samo toliko.....a to je najtezi deo posla...Cekaj, jel se kod davanja konacne ocene gleda srednja ocena ili ne?Cula sam da vise gledaju ovaj drugi deo

cvjetic

kad sam ja polagala(a ima tri godine od tad),gledali su srednju ocjenu,a cula sam da se nije nista promijenilo!nas su pitali samo ako nismo zadovoljnji ocjenom,i ako si na jednom dobio 10 a na drugom 6,i ne prave razliku izmedju kolokvijuma!

Ksenija

ma ja sam cula da retko pitaju...prvo te pita da li si zadovljan ocenom?ako nisi tek onda...a ko nije ...pisi i bezimmmm

Jecca

ja sam cula da su prosle godine onima koji su dobili npr 9 na prvom i 6 na drugom kolokvijumu upisivali 6 u indeks ako nisu hteli da odgovaraju...

Vampire 666

ma nek pishu sta hoce samo da bude bar 6 i bez usmenog...

nasty girl

ja sam cula da pitaju uslovne, one koji imaju razlicite ocene npr 7 i 6...a ove ostale dal su zadovoljni ocenom...i to je to... :K

e ljudi ajde ako neko bude na faxu...neka vidi kada je fizika po grupama i objavi na netu... :`? :`? :`?

Bred

E kod nas je bilo da ko je dobio 9 na prvom a 6 na drugom, oni su davali 8 bez odgovaranja (?!) eto kako se kriterijumi razlikuju od generacije do generacije i koliko je ocena irelevantna

marer_86

izasli su rasporedi za polaganje iz fizike na institutu!!!!
nego ja sam cuo da taj usmeni nije uopste obavezna stvar!!! Bilo sta da dobijes (ako nisi uslovni) ne moras da odgovras!! Svi su mi rekli da je sve to na dobrovoljnoj bazi!!! A i bas ce oni da se maltretiraju i bakcu sa studentima pa da te mole da odgovaras, nego uzimaju onu manju!!!
tako recimo ja znam!!!!! evo jos jedn evarijante :)

Citat od: Ksenija - Maj 31, 2006, 05:37:56 pm
Quoteradis po 2 mg iz svakog semestra (ne tri) i ne radis italic (kosa) pitanja i  radis oba zadatka (iz oba semestra)

ksenije jesi 100 % sigurna u ovo??? Unapred ti hvala

@Marer 86: ne dupliraj postove :wink:

TanjA

Znaci nama uslovnima vidim da ne gine usmeni......  :roll:
Je l' bio iko od vas na tom usmenom? Na sta to lici...? Celu knjigu napamet ili....?  :][

Blesava*

A ja sam cula da ti konacna ocena zavisi i od toga da li si profesoru simpatican-a ili ne... O0  O0

yeca

Ma kakva simpatiènost ili ne, oni su suvi¹e nezainteresovani za vas...
Ja nisam bila na usmenom ali znam za jednog lika da ga je pitao pitanje koje je bilo medju onim obaveznim ¹to se provlaèe po grupama...Ne verujem da æe vas pitati ono ¹to nije bilo na kolokvijumima odn. u onih 6 ili 8 grupa koje se stalno provlaèe za jedan i za drugi kolokvijum

marer_86

samo da ne pitaju nausmenom delu ispita!!

bebica111

ma to sve zavisi kako su oni bili raspolozeni. ja na prvom kolikvijumu jedva posla na uslovno, a na drugom dobila 7. otisla tamo spremna da mi upisu 6-ako je nekako moguce bez usmenog, kad mi se onaj prof. buric  nasmesio i kaze" koleginice, jel moze 7?" a ja mislila da me zeza..........

TanjA

Ufff sta bih dala da mi se to desi!!.... :smile:  Ako vide na usmenom koliko veze s vezom nemam, dzabe ja sto sam polozila i prvi i drugi kolokvijum....
Izgleda ipak da to nije obavezno obavezno za "nas uslovne"....  :`?