Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 12:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lycos

Bojana 153

Ljudi su se lepo snalazili, neki bolje neki losije... ali u principu nije bilo mnogo tesko snaci se..  :K

josefina87

Slazem se! :wink: Mada ja ipak spadam u onu drugu grupu.. :)):

Pedja

Извештај:   :)
Као прво пишите о оним стварима које су везане за тему у овом случају за фиѕику а не о сналажењу... Закључите сами   :1

Што се тиче мене,урадио сам сва мг питања у још нека обична чисто да покријем грешке из мг(ако их буде)
Молио сам Бога да ми не да 18-то мг питање ,ондосно Шредингера и није ми то пало  :lol:

Резултати су у Среду

П.С. Контрола је била ригорозна и зато желим а питам шта ће бити са људима који су избачени?  :hm
Доста мојих пријатеља је избачено  a005 a005

hulio_salinas

Pravila su jasna:
Ako profesor pokaze dobru volju - nista nece biti, osim naucene lekcije.
Ako profesor postupi po pravilima - 2 roka nema polaganja nijednog ispita.

pipi_duga_carapa

2? zar nije 3?
mislim bolje ako je 2 (8

inache, mislim da necje nishta biti ako im nishta nisu odmah rekli?

Bred

pa negde su bili rigorozni a negde ne :wink:

majadzo

e jel zna neko mozda kombinacije pitanja iz fizike tj obicnih pitanja ja imam kombinacije svih mg ali obicna nema tako da ako neko ima nek se javi ja cu vec ako nekom znaci dati kombinacije mg

mushu

Ja sam imala 14. 37. 28. i 32. obicno

hulio_salinas

Izasli su rezultati iz fizike.

Takodje, objavljeno je sta ce biti sa ljudima koji su "uhvaceni" - disciplinski prekrsaj.
Sve je jasno. Pravila su stroga.

lane

Чекај, је л' то значи да им је забрањено да полажу 2 рока?! :shock
Да ли је могуће?!
Не могу да верујем... :roll:

hulio_salinas

To znaci da izlaze pred disciplinsku komisiju. Disciplinska komisija ispituje i donosi odluku koja je u skladu sa Statutom fakulteta i sa Pravilnikom o disciplinskoj odgovornosti studenta. Disciplinska komisija mora da postupi u skladu sa ovim dokumentima, sto prakticno znaci da ce studenti izgubiti pravo da izlaze na bilo koji ispit u 2 naredna roka. Toliko.

Bojana 153

Stvarno ne mogu da verujem... Jeste sve po pravilima, ali opet je previse... :shock
Da li su ta dva roka aprilski i junski 1 ili junski 1 i junski 2?
Bas mi je krivo zbog vas... :(

Bred

Si siguran hulio da je za BILO KOJI ispit?!
I nisu izasli svi rezultati, vec samo za one koji su polagali u 9h. Za ostale sutra u 12h.

jeca87

Au! Koje s'anje... :(
I mene zanima isto ovo sto i Bojanu! Nadam se, najiskrenije, da je u pitanju smo junski....