Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 12:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Phenomenon

Hulio, nazalost si u pravu, sto se pravila tice, jesu i jasna i stroga. Samo nada ostaje da ce se disciplinska komisija malo smilovati. Inace, zna li neko orijentaciono broj ljudi koji su "uhvaceni"?

jeca87

10-ak, u prva dva termina, ali ne znam kakvo je stanje bilo kod onih koji su radili od 14h!

Mili

Ja sam bila u grupi od 14 h, i mislim da niko nije uhvaæen...

Sole

znaci, recicu samo, strahota! mada, kad se pogledaju oni pregledani ispiti, izgleda da se dosta ljudi snaslo, naucilo, sta vec... ali, koliko sam onako odokativno mogla da primetim, malo ljudi je pozvano na usmeni. ja sam ocekivala da cu bar to docekati, ali mi pise samo crtica, pala. mislila sam da ce bar napisati koliko smo bodova imali... vi, ljudi, kako ste prosli? a i ono za "uhvacene", nadam se da ce biti dobri prema njima! ;-)

hulio_salinas

Bred, siguran 100%.

Члан 198.
   Теже повреде обавеза студената су:
1.   давање нетачних података о себи у циљу обмане;
2.   преправка података у индексу или јавној исправи коју издаје Факултет;
3.   крађа државне имовине, имовине Факултета и имовине студената;
4.   непоштовање прописа о заштити на раду и непоштовање прописа о раду у лабораторији;
5.   коришћење, подстрекавање, давање или помагање другима у употреби алкохола и наркотичних средстава;
6.   изазивање туче у седишту Факултета.
7.   коришћење недозвољених средстава или пружање помоћи другим студентима за време полагања испита;
   За повреде из става 1 тачке 1, 2 и 3 изриче се дисциплинска мера трајног искључења са студија или дисциплинска мера привременог искључења са студија у трајању од 12 до 24 месеца.
   За повреде из става 1 тачке 4, 5 и 6 изриче се дисциплинска мера привременог искључења са студија у трајању од 6 до 12 месеци.
   За повреде из става 1 тачка 7 изриче се дисциплинска мера забране полагања испита из свих предмета у два (2) наредна испитна рока.
   Учињени прекршаји и изречене дисциплинске мере наводе се у додатку дипломи.

lane

Људи, ја не знам шта да кажем... :(
Можда ће овог пута бити блажи пошто је као први пут или, не знам... :roll:
Стварно не могу да поверујем да би то стварно урадили...  :roll:

И, за које се рокове то тачно односи?
Тј., колико рокова још имамо до краја?

hulio_salinas

To se odnosi na junsko-julski i za septembarski. Ostaje oktobarski rok za preostale ispite.

Ne brinite. Sta god da se desi, nece biti toliko strasno. Relax. Nece se svet srusiti.

lane

Па, онда, добро је, бар постоји још један рок... :wink:
Ја сам се шлогирала јер сам мислила да имамо још само јунски и септембарски (тј. нисам знала да имамо и октобарски)...
Мислила сам да нема наде...
Онда стварно није крај света!
Само треба да се спремају испити као за јунски рок, после неће бити проблем да се они дају у октобру!  :wink:

Али опет кажем, ваљда неће бити баш толико строги...
Видећемо...

hulio_salinas

Ahahhahahha!!! Mislis li da je lako dati XY ispita u oktobru?  :>

Tesko je, ali ne i neizvodljivo!  :wink:

O tom potom.

lane

Па Хулио, не кажем да је лако!!!!
Напротив!
Само хоћу да кажем да није све готово, само толико...
Због вас... :cvet

shiky

To sam bas htela da kazem,da je nenormalno dati sve u jednom roku...pogotovo ako je nesto zaostalo iz prvog semestra...Ne znam,ja kad sam polagala,bili su ok.I na usmenom,covek je ispao vise nego korektan,tako da  ne mogu da verujem da je ovu stvar doveo pred komisiju...sve u svemu sta ce biti,bice.Zelim vam da sve bude ok...

lane

Јао људи, покушала сам само да кажем да није готово, да није немогуће!
Требало је да то буде нека врста подршке, а испало је безвезе... :roll:
Знам да је страшно, и да ће бити ненормално тешко, због тога сам и тако реаговала у првим постовима...
Верујте, знам како би мени било да сам у таквој ситуацији... :roll:
Немојте само погрешно да ме схватите... :cvet

shiky

Pa Lane,i zvucalo je kao podrska,nemoj da te to toliko pogadja... :cvet :cvet :cvet
Mislim da svi oni znaju da smo uz njih!

hulio_salinas

Sta ti je, Nela? Opusti se. Niko te ne krivi, niti te napada. Ne moras da brines. Podrska je OK i koristi. Nemoj se osecati prozvanom. Samo sam malo pokusao da docaram kako je to sa druge (okrivljene) strane. Don't worry, be happy!

Bojana 153

Nikada mi nece biti jasno odakle tebi, Hulio, toliko optimizma!!! Svaka ti cast, da znas da ti zavidim na tome. :Bog
Ljudi, glupo je bilo sta govoriti, jer vam nista nece pomoci sada. Meni je najvise krivo i nepravedno sto pojedinci ispastaju, ali tako je uvek bilo... Samo opusteno, ja zaista verujem da ce malo omeksati profesori i da ce vam smanjiti kaznu!