Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Kolega Hulio i ®abice, za¹to be¾ite od prvog reda i za¹to pi¹ete po klupi?! :K :K :K
Sramota!

Dana¹nje ve¾be iz statistike su bile ludilo!  :box

hulio_salinas

Koleginice Nela, treba da sedimo u poslednjim redovima ne bismo li kontrolisali situaciju. I bolja je preglednost u poslednjim redovima. Od jutras sam ukocen. Vrat nije moj.

Sto se pisanja po klupi tice, nije to bilo pisanje po klupi, nego ostrenje mine za olovku. Znas ono kad imas B2 mine, pa moras stalno da ih ostris da bi mogle dobro pisati.

:plez :plez :plez

:116: :siza: :116: :siza: :116:

lane

A Hulio, kako si je samo iskulirao prvi put kada ti je rekla da sedne¹ u prvi red...  :116:
(Nisi video njenu facu... :lol:)

I nas je terala u prvi red, ali smo sele bar u treæi kad nije gledala...  :lol3:

A na prvim ve¾bama su se sve tri drale i naterale nas da sednemo u pvi red, i ja sam imala ukoèen vrat danima, tako da te potpuno razumem...
Rekla sam: u prvi red nikada vi¹e, pa ne znam koliko insistirale! :nene:

Ne znam kako te je samo videla da o¹tri¹ minu - izgleda da joj predstavlja veliko zadovoljstvo da nekog uhvati u neèemu i da se dere, ne znam... :hmm

hulio_salinas

Pa pazi, morao sam je iskulirati. One misle da je lako sedeti u prvom redu. Zasto? Njih tri kada sednu u prvi red, gledaju u profesorku. Mi kada sednemo u prvi red, gledamo platno za projektor. Sto znaci da je nas mladi vrat nekoliko stepeni vise izlomljen od njihovog formiranog i odraslog. :>

Kako je videla ostrenja mine? Pa... Ispred mene je bila hrpa papira, pa sam se morao izviti u stranu ne bih li minu naostrio. Taj moj pokret udesno je videla i onda reagovala. Nemam komentar na njenu reakciju. Kao da sam motornom testerom urezivao svoje ime na klupi. :>

Nego, znam zasto je nas naterala da sedimo u prvi red. Prosle nedelje, jedna koleginica ( :1 ) je dosla posle nedelju dana na fax. Ceo red je bio uskomesan njenim prisustvom i svi smo bili malko nemirci. Zapamtili su to i obecali su nam da ce nas razmestiti sledece nedelje. Pa dobro, nisu nas bas razmestili, samo su nas na drugo mesto smestili. :>

lycos

svaki put se sve vise iznenadim na vezbama..u negativnom kontextu,of course..

lane

Njihove reakcije me stvarno odu¹evljavaju, svaki put sve vi¹e i vi¹e...

A ovo sa Huliom i ®abicom me je ba¹ nasmejalo!  :116: :116: :116:
Kao i ono sa Savom od pro¹log puta! :116:

©ta se bunimo, ipak nam je zanimljivo na ve¾bama!  :K

Pedja

Da,da zanimljivo je bilo juce  :116:

Bred

lane

Jao, ja im stvarno ne znam imena... :stid:
Ako ti i¹ta znaèi, jedna ima crvenkastu boju kose, druga crnu du¾u, a treæa crnu kratku... :K

Pedja

hulio_salinas

Znam samo da se jedna zove Aleksandra (visoka, sa kratkom crnom kosom). Ove druge dve ne znam... mislim imena.  :stid:

zabica

lane  :K  
sta da se radi, moramo iskusiti i taj prvi red, hehe
a stvarno i mene boli vrat  :roll:

pedja bilo je bas zabavno ali smo bili razdvojeni  a005 citava 3 mesta  :lol:

hulio  :nonono: koleginica vas je uskomesala... ccc.. sram je bilo! ko je ona, da je prevaspitamo?!

:help: joj ljudovi, sad ozbiljno, jel vam ide statistika, tj da li razumete sve?

Bred

Ok to su verovatno asistentkinje sa biohemije. Sve mi je jasno. :)

hulio_salinas

Zabice, ne smem da otkrijem njen identitet, jer i ona posecuje forum. To je ona sto je cele vezbe pricala, usta nije zatvarala.  :>

Necemo da je etiketiramo, ali svi znamo koliko je ona bezobrazna i bezobzirna.

:plez

Ajd sad ozbiljno:

pa ne znam... Meni idu nekako ti zadaci. Teoriju ne znam bas sjajno i bajno, jer mnogo ima. Svaki pojam mogu objasniti jednom-dve recenice, ali ne vise od toga. Sve je to sturo i mrsavo.  :silly:

Onako...  :roll:

lane

Meni je sve bilo super dok sam verovala da su dovoljni slajdovi samo sa ve¾bi i predavanja, i domaæi...
Verovala sam da nam one bele¹ke slu¾e da bolje razumemo kako se rade zadaci...
A onda se moj svet sru¹io kada sam èula da imamo SVE! :K

I meni je onako... :roll:
Mislim, stvarno mnogo ima u tim bele¹kama...