Botanika

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:37:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoe

Ма капирам вас ја... Имам ја један болоњски примерак студента Фармације у кући... и не бих се мењала са њим...
Капирам ја Хулиа који је реаговао по инерцији и по правилима које му је наметнуло искуство које је досад стекао, али увек постоји изузетак, а ово са ботаником стварно неће бити проблем! :cvet

lycos

jeco ,bojana ako nas oni ne vode na Goc ,idemo mi sami :) :) :K

hulio_salinas

Zoe, hvala ti!   :cvet

Hvala i za podrsku i za razumevanje.  :cvet

Phenomenon

A je li taj prakticni kolokvijum obavezan?

hulio_salinas

Mislim da jeste. On je uslov za izlazak na ispit. Slicno kao iz biologije.

lycos

mislim da ce ovaj predmet uopste po mnogo tome biti slican biosu

hulio_salinas

I ja sam tako mislio, ali stariji studenti su me demantovali. Pogotovo Zoe   :cvet

Ako bude "nabasala" na ovu temu, odgovorice ono sto je meni danas rekla. Mislim da nema razloga za brigu. Ali pustimo Zoe da objasni situaciju.

zoe

Оно што рекох Хулиу данас сам овде већ писала... Дакле, ако буде било каквих проблема људи са овог института ће вам изаћи у сусрет! А оно у шта сам ја сигурна је да проблема неће бити! :)

(Једино вам шапћем да сморите Данила да вас воде на Гоч :>... сад ће Данило да ме стреља puc :run)

shiky

Stvarno bi bilo super da idemo na Goc...Nas je profesor botanike u srednjoj vodio na to biljarenje,i bilo je extra(sem pljuska koji nas je uhvatio,pa smo se svi cedili :happy: Preko dana smo isli u "pohode" ,a uvece,zna se,zuraja! :V

hulio_salinas

Pa. Mislim da od Goca nema nista. Evo zasto:

Mi bismo imali aprilski rok, kao i svi drugi studenti do sada. Odnosno, rok je od 01 do 25.04. Ispiti se zakazu tada i tada, a ti bato spremaj ispite pored svih obaveza i izlazi na iste. Smislili smo nesto sto moze da nam olaksa posao. Naime, predlozili smo da imamo jednu kompletno praznu nedelju od 16. do 22.04. U tom periodu imacemo dva polusemestralna ispita (statistiku i analiticku). Znaci imamo jednu praznu nedelju samo za ispite. Tu mogu da se "uglave" i oni ispiti, koje nismo dali u januaru.

Posto trazimo jednu slobodnu nedelju, profesori "gube" jednu nedelju za predavanje. Zato se semestar produzava za 7 dana, odnosno do 08.06. Dakle, mozemo da biramo da li hocemo tu praznu nedelju ili ne.

Odnosno, da li hocemo praznu nedelju za ispite ili za Goc?
Moje misljenje, a i misljenje ostalih ljudi koji su se pitali, jeste da je bolje da tada imamo ispite, jer nam je raspored vise nego prebunkiran. Starije generacije su mogle komotno da idu na Goc, jer su svi predmeti iz II semestra bili u II godini. Dakle, ono sto su oni slusali tokom 2 semestra, mi slusamo samo u jedan i u pola.

Ako hocete da se odreknemo te nedelje za ispite, javite sto pre. Onda cemo morati da pomerimo ceo raspored kolokvijuma i ispita. Moracemo da se odreknemo kolokvijuma iz statistike. Dakle, ako ste svi odlucni da zelite da idete na Goc umesto da dajete ispite u aprilu, ja vas necu sputavati. Samo mi recite, pa da stvari promenimo dok se one jos mogu promeniti.

mina_v

Ja se prva ne slazem da se odreknemo te slobodne nedelje i da idemo na Goc!!!!!!

zabica

Quote from: mina_v on 22-02-2007, 11:59:14
Ja se prva ne slazem da se odreknemo te slobodne nedelje i da idemo na Goc!!!!!!

a kad cemo onda da polazemo ispite??? :roll:
rekli su nam danas da cemo ici u botanicku bastu i na kosutnjak, pa i to  ce biti super...

whatever

Ma joj kakav crni Goc, sve je to lepo fino, biljarenje, tra-la-la, ali izgubiti slobodnu nedelju za ispite u situaciji kad vecina ima bar 1-2 zaostao ispit, plus ove standardne, pa da jos nemamo jedan kolokvijum, dodatno gradivo na ispitu... Manite se toga, sacekajte leto, pa biljarite, peskarite, svako po volji... (da ne spominjem sto ja npr. imam alergiju na polen  :K )

Pedja

Hmmm, Ispiti ili Goc...

Deo mene kaze,idi na Goc i zezaj se,a drugi deo mene kaze sedi i uci jer nisi dao 3 ispita iz Januara  :K

Ipak ,mislim da je realnije u ovom trenutku da ta nedelja bude za Ispite   :roll:

Ono sto bih dodao jeste da hocu da pohvalim Asistente Instituta za Botaniku  :Bog

shiky

Pa jeste bolje da onda tad imamo ispite,nisam znala da je ili-ili :ohwell: