Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 21-02-2007, 05:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

@ lane - nema pauze izmedju statistike (; (tih 15min sto ti kazes)
ja sam se samo pogresno izrazila ... (;
mislila sam da uzmemo neki termin koji pola obuhvata 1., pola 2. vezbe, da bi svi ljudi imali mogucnost podjednako da dodju (;

@ Phenomenon - p onda ti mozes da stignes bar na deo konsultacija ... (; jer smo rekli termin od 12-14 (;
kao sto rekoh mislim da su to konsultacije samo da dodjemo i pitamo sta nam nije jasno, ne kao sto su bile za org I ... (mada je to vise samo moja pretpostavka...)

zabica

ljudi dzabe trazite rupu izmedju vezbi kad cete je tesko naci..
sto termin ne bi bio za vreme predavanja (kao kod Zorane) pa ko je voljan da sankcionise predavanja, on ode na kons. ionako ne mozemo svi odjednom.
znam da to nije najpametnije, ali na predavanja te niko ne tera a na vezbe moras da odes... neko bi tako uvek izvisio  :roll:
ne znam, mozda gresim, ali tako mi se cini bolje...

lane

Pa ®abice, mo¾da si i u pravu...
Izgleda da bezuspe¹no poku¹avamo da naðemo neki termin kada su svi slobodni.
Ali ako bude za vreme predavanja, onda neka bude za vreme neèega ¹to nije 100% obavezno.
Ne za vreme onih gde æe prozivati ili gde æemo se potpisivati...
Mi profesoru treba sutra da predlo¾imo ne¹to, a ako ne, on æe nam sam dati neki termin, ¹to nam najverovatnije neæe odgovarati.
Ali ja sam ostala bez predloga...

pipi_duga_carapa

p vise-manje su nam na svim predmetima rekli da ce pustiti papir za potpisivanje s vremena na vreme (; (tj na svim?)
tako da ...

ne znam ... znaci ostajemo bez termina (8

p.s. znam da nema rupa izmedju vezbi (hvala b(B)ogu, inace bi imali pauze po 4-5h;p), nego sam mislila pola-pola, kao sto rekoh ...
no dobro ...
dakle, ostavljamo to ipak profesoru (8

shiky

Znaci definitivno predaja?jbg

pipi_duga_carapa

p ne znam ...
sto se mene tice, mislim da su oni termini prilicno moguci ...
ali ko bi to uopste i predlozio?
a i kada se predlozi neki ce verovatno krenuti na predavanju da se bune ili sta vec ... i nisam sigurna da ce sve to ispasti kako treba ... (bice ko se to dogovorio?!)
jer samo na 4-5 komentarisemo ... ne znam ... ne mozemo mi bas u ime svih ... da se bar vise ljudi odazvalo na ovu ideju ...

lane

Ma, videæete sutra... Sigurno æe se buniti na svaki predlo¾en termin, jer ne mo¾e svima da odgovara!
Ja æu se prilagoditi koje god vreme da se odabere... :wink:

pipi_duga_carapa

p predlozeni termini ce biti samo od strane profesora, tako da nece moci mnogo da se bune (8

me too ...

mushu

:hmm  :hmm  :hmm
Da li smo mi rodjeni sa znanjem apsolutno svih aparatura, procesa odgovora na pitanja....ili smo ipak samo (m)ucenici kojima je ipak potrebno da im mudri ljudi udele malo znanja da ne bi na ispit izasli automatski sa 2 ocene manjka, iako smo bili ubedjeni da 100% znamo sta radimo na vezbama.... :roll: :roll: :roll:

hulio_salinas

Quote from: mushu on 08-03-2007, 18:45:08
:hmm  :hmm  :hmm
Da li smo mi rodjeni sa znanjem apsolutno svih aparatura, procesa odgovora na pitanja....ili smo ipak samo (m)ucenici kojima je ipak potrebno da im mudri ljudi udele malo znanja da ne bi na ispit izasli automatski sa 2 ocene manjka, iako smo bili ubedjeni da 100% znamo sta radimo na vezbama.... :roll: :roll: :roll:

Mushu, mozes li da izneses konkretan problem? Nesto kacim, ali u sustini nista ne shvatam!   :roll:  8)

lycos

pa,profa je danas delio jako malo bodova na vezbama..jedna devojka je dobila o.5 od moguca 4..otprilike,ko je izvukao 2-srecan je

lane

I tako ti oduzmu poen po poen, 3 poena po 3 poena i na kraju mo¾e¹ super da uradi¹ ispit, a zna¹ da sigurno ima¹ ocenu ili dve manje... :roll:
Bezveze... :roll:

mushu

upravo to....mi zapravo uopste i ne znamo po koliko smo dobili jer nas je proresetao pitanjima grupno ne pitajuci za imena... :namcor

lycos

danas je drugarica racunala-vec ima ocenu manje.. a super je pripremljena,odlicno sklapa aparature.. -a kada kolokvira vezbu,pitaju je neke nebuloze..

hulio_salinas

Aaaa. O tome se radi...

Pa... Novi program je pun i dobrih i losih stvari. Jako je nezgodno bilo sta sada pricati i bilo kako vas tesiti. Ne bih smeo da kazem nista da ne bih opet dobio onaj atribut. Nebitno je sada.

Mogu samo da vam savetujem da se ne nervirate. Imamo 14 ispita na prvoj godini i 55 ispita ukupno. Suvise je malo vremena da bismo mogli da se svakom ispitu posvetimo maksimalno. Zato i ne treba da nas zanima ocena. Ja tako gledam na stvari. Samo da prodjem, a ocena je nebitna.

Znate sta su mi rekli stariji i mudriji kada sam kretao na fakultet:
"Studiranje fakulteta je kao lutrija. Kako god da naucis, to nije dovoljno merilo za ocenu. Mozes da se extra spremis i da dobijes slabiju ocenu, a mozes bez spremanja da 'ubodes' nesto konkretnije"

Od tog trenutka sam obecao sebi da me nece zanimati ocene. Probajte s te strane da posmatrate.

Nemamo nista od nerviranja. Ne mozemo situaciju promeniti. Najgore sto mozemo uraditi, jeste da postanemo ljuti i besni. Samo sebi cinimo stetu. Samo se nasmejte i terajte dalje.

8)