Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 23:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: lane on 15-03-2007, 10:02:41
Sla¾em se da ljudi treba da pitaju sve ¹to im nije jasno, ali da ja imam ne¹to da pitam, sigurno ne bih to uradila, da zbog mene 300 ljudi èeka i  ne mo¾e na pauzu!
Pitala bih mo¾da pre sledeæeg predavanja ili na konsultacijama...

Ljudi su razliciti i ne treba o tome raspravljati.

Ne razumem zasto vam smeta da sacekate 2 minuta duze? Pa nigde ne gori!

:cvet

Phenomenon

Sta bre kukate za je**na 2 minuta! Ako ce nekome stvarno pomoci odgovor na postavljeno pitanje, neka onda pita.

lane

Ma ne, ovo danas je bilo OK.
Ja prièam o nekom od pro¹lih predavanja kada je bilo postavljeno 10 pitanja, ja ¾urim na pauzu jer mi poèinju ve¾be, a treba da fotokopiram ne¹to, jo¹ plus da pogledam ve¾bu koju nisam ba¹ spremila...
Samo ka¾em da neko mo¾da stvarno ¾uri, ima ne¹to isplanirano...
Dva minuta stvarno nisu problem!  :cvet

hulio_salinas

Lane, pa nemoj tako.

Zabraniti ljudima da pitaju neko pitanje, koje moze mnogo da znaci, samo zato sto nisam spremio vezbu i sto moram nesto da kopiram.

Nemojmo tako. Malo kolegijalnosti.

:cvet

lane

U pravu si, ali mo¾da neko ima va¾nije stvari da uradi (va¾nije od glupog kopiranja i spremanja ve¾be), ali to je veæ problem te osobe...
Ali ajde, povlaèim sve ono ¹to sam rekla...
To ¹to oni pitaju, mo¾e da koristi i mnogima kojima to isto nije bilo ba¹ najjasnije, tako da je to i dvostruka korist!  :wink:

hulio_salinas

Ne moze da bude toliko vazno, a da ne moze da se saceka 2-3 i 10 minuta (ako treba).

Ali drago mi je da se slazemo.

:cvet  :happy:

jeca87

Ko moze da sedi 90, moze i 95 min. Je l tako? Tako je! :) :) :)

lycos

suta imamo predavanja?

hulio_salinas

Profesor je rekao "NAJVEROVATNIJE NE". Javice nam blagovremeno ako budemo imali. Ali posto nije nista javljeno, zakljucujem da nemamo.

Vukibog

Da li imamo predavanje iz organske II sutra???

hulio_salinas

Da. Rekla nam je asistentkinja Milena danas na vezbama.

kyu_1987

jel moze neko da skenira vezbu iz fenola sa pitanjima iz praktikuma i da je okaci posto sam izgubio praktikum
Hvala

Vukibog

Ok. Hvala na obave¹tenju,a ja sam se taman ponadala da mo¾da neæemo imati... ;p

Sole

ljudi, ste poceli sa org. II? nekako mi se cini da nece mnogo ljudi izaci...
odakle cete da ucite, prof. nesto rece da kao nije dovoljno sa slajdova...
imam neku knjigu od Mihaljovica, ali nemam pojma, iz sveske mi je nekako lakse. ;-)

pipi_duga_carapa

ja mislim da to samo niko necje da se javi kada prof. pita ko cje da izadje (8 inache, mislim da vecjina planira da izadje ?: bar sam ja stekla takav utisak ...

shto se uchenja tiche - profesor je na prvom predavanju rekao da se iz Mihajlovicja uchi stereohemija ... tj. da je odatle najbolje uchiti ...