Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 23:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Danas sam bio kod profesora. Pitao sam ga da li se priznaju polozeni delovi ispita.

Odgovor je: NE.
Obrazlozenje: (eliminacioni) kolokvijumi su bili za one koji su redovno radili i kojima je lakse da daju iz delova. Zavrsni ispit se sastoji iz svih delova za one koje nisu polozili. Ovo je ispit kao i svaki drugi i nema potrebe da polazemo iz delica. Polozen ispit znaci da moramo tacno uraditi po 60% iz svake oblasti. To je kao ispit na kome imate 3 pitanja i morate sva tri znati najmanje po 60& da biste polozili. Mislim da nema vise rasprave. Sve je jasno.

whatever

A sto se tice organizacije ispita, da li ce svi dobiti isti test i raditi podjednako dugo, odnosno da li ce oni koji rade 2 ili sva 3 dela imati vise (`ocu reci dovoljno  :)) vremena.

hulio_salinas

Hm... Mislim da cemo svi dobiti test i raditi ga 3 sata (koliko traje ispit) bez obzira sta radimo. Ponavaljam MISLIM, jer ovo nije zvanicna cinjenica, nego moje misljenje. Provericu.

Bred

Katastrofa. To je u dubokoj suprotnosti sa sustinom Bolonjskog procesa...

zabica

mislim da je milos vec jednom pisao o tome, da oni koji rade sve rade 3 sata, dva dela 2 sata, a jedan deo sat, ili eventualno sat i po

Loptica

To nije fer.Niko meni nije kriv sto nisam polozila kolokvijume,ali ako se svaki kolokvijum radio sat i po,onda bi bilo logicno da se ispit radi cetiri i po sata.Mislim da tri sata nije dovoljno za sva tri dela.Mada mi se cini da se samo ja brinem,da je to ostalima ok  :hmm

Phenomenon

Quote from: zabica on 28-05-2007, 06:41:08
mislim da je milos vec jednom pisao o tome, da oni koji rade sve rade 3 sata, dva dela 2 sata, a jedan deo sat, ili eventualno sat i po

Zabice, jel sigurno tako?

mina_v

Quote from: zabica on 28-05-2007, 06:41:08
nesto mi to nije logicno!!!
nece valjda nakon sat i po da jure po amfiteatru ljude koji polazu samo heterocikle, a nakon dva da izbacuju one koji polazu dve oblasti :hmm :hmm
zar nije malo debilno??
ili jos gore da potvrdjujemo izlaz na ispit(koji smo prijavili),pa da u sklopu toga jos pisemo da li polazemo trecinu ili citav ispit, pa da nas oni u zavisnosti od toga svrstavaju po razl.amf. :wall: :wall:
ovo je jos debilnije!!!

(ovaj post bi trebalo da zvuci ironicno)

Bojana 153

Mislim da ovde treba ozbiljno reagovati!!! Covek preteruje!!! Ljudi, dajte da promenimo nesto dok jos mozemo (ako mozemo)...  :namcor

laclaire

Moram da reagujem, iako sam rekao da vise necu pisati...Nikada nisam rekao tako nesto, nemojte da me citirate pogresno i da pravite frku tamo gde je nema...Jednostavno pitajte profesora, svaki dan je na fakultetu, pa cete dobiti tacan i zvanican odgovor, nemojte ovako da nagadjate.

ancha

Najbolje da kod profesora odu predstavnici (hulio ili neko drugi) i pitaju sve sto nas interesuje i poprave sta se moze popraviti. Mislim da ce ga mnogo nervirati ako idemo pojedinacno. Molim da se nesto promeni i da se priznaju delovi kao i na ostalim predmetima i na Organskoj I (uostalom valjda su oni jedan instutut).  :smekerica: :roll: :> :K

jeca87

Ancha, to sto se tice priznavanja delova- to odmah odpisi, a sto se tice vremena treba profesora pitati kako je to isplanirao. I tu sam 90% sigurna da nece promeniti vreme, ali barem mozemo definitivno da saznamo kako ce i sta biti.

lycos

a jel treba da se potvrdi izlazak na ispit??

jeca87

Ne. To je Mina iznela samo kao pretpostavku.

bokicaKNN

e, ljudi.. sto se tice trajanja ispita.. moja drugarica je pitala Savica jos pre, i on joj rece da se radi tri sata....ZA SVE... mozda se do sad predomislio, al' cisto sumnjam... znate njega..