Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

whatever

Пеђа, свакако треба, чак иако не буде у форми да се нешто допише (пошто мислим да је рекао да је тест цео на заокруживање) он може све то да наброји само у четири варијанте, три погрешне, па да ти мораш да заокружиш тачну. Дакле, треба. Мислим да има један такав пример на овом тесту који може да се види на сајту.

hulio_salinas

Ja znam da je profesor rekao da sve sto pise u knjizi, moze doci na ispit. Primeri ispitnih pitanja se nalaze u praktikumu i takve forme mozemo ocekivati. Dakle, verovatno moze da dodje sve.

A sto se tice trajanja ispita, nemojte da komplikujete sve sto se moze zakomplikovati. Ispit pocinje u 10. Tada dodjite i nema dalje price.

Sole

Quote from: hulio_salinas on 19-06-2007, 06:44:27

A sto se tice trajanja ispita, nemojte da komplikujete sve sto se moze zakomplikovati. Ispit pocinje u 10. Tada dodjite i nema dalje price.

mora da se "komplikuje" kad neki imaju fiziku u 11.

josefina87

moram da pitam.. :hmm
odakle definitivno uèite slike?
jel samo one koje smo crtali i radili na ve¾bama ili sve iz knjige?

Bred

I termin je 21.6 u 10h
II termin je 13.7 u 10h.

zabica

Quote from: josefina87 on 19-06-2007, 11:20:18
moram da pitam.. :hmm
odakle definitivno uèite slike?
jel samo one koje smo crtali i radili na ve¾bama ili sve iz knjige?

te slike iz knjige i jesu one koje smo crtali u praktikumu, ali mislim da sve moze da dodje, jer ucimo svu teoriju a ne samo delove koje smo nacrtali. tako da ako ucis slike, prodji sve...

Bojana 153

Ne znam kako vama ide, ali meni ovo nista ne ulazi u glavu... UZAS!!!  :namcor

lycos

4 i 5 vezba su mi najgore..

hulio_salinas

Sole, fizika je usmeni ispit. Histologija je pismeni. Onaj ko ima usmeni ispit, treba da ode kod profesora i da mu kaze u cemu je problem.

Sole

kako ste prosli?
meni se cini da nije bilo bas tako naivno, ali ja stvarno nisam nesto posteno ni ucila.
ne znam da li sam dobro razumela pred ovaj ispit, ali receno je valjda da necemo imati zadnju vezbu, odnosno cula i kozu? koliko vidim svi su imali makar po jedno pitanje.
imam 2 pitanja:
koje su ono bile slike i da li je mozda trebalo obeleziti zonu glomerulozu i fasciculatu?
da li se po histoloskim karakteristikama izdvajaju mikrotubuli, mikrofilamenti ili intermedijerni filamenti?

ako neko zna neka napise.
thanks!
;-)

jeca87

Rekli su da nece biti CULA, niko nije spominjao da nece biti koza. Za sliku si u pravu, a sto se pitanja tice, nemam pojma, imala sam ga i ja i stavila sam mikrofilamenti ( aktin, mijozin).

Sole

aha ok, ja sam mislila i jedno i drugo da ne treba za ovaj rok.
za pitanje:stavila sam  nijedno od navedenih jer nisam znala tacno.
hvala!
;-)

mushu

intermedijerni filamenti

Phenomenon

Jel u ponedeljak ili sutra od 9 do 11 treba da se predaju indexi? Zena je ponovila 100000000 puta, ali ja blento nisam zapamtio

whatever

Сутра после 12:00 ће бити резултати на Институту за физиологију, индекс се предаје у понедељак, 9:00-11:00 у сали Б302. Асистенткиња је `замолила` (`оћу рећи, издрала се пар пута :)) да се индекси предају само у овом временском интервалу, не после.