Miss SCG

Started by Darker, 03-07-2006, 02:46:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Ajde plizzzzzzzzzzz bez ogovaranja ljudi koji nisu prisutni na forumu(a da pritom nisu ni profesori :> :> :> :>)

pekmez

Quote from: TweeTy on 04-07-2006, 18:06:11
Ja sam gledala samo na vestim B92ojke kada ih je TV manijak isprozivao.Magnetno polje je nista u odnosu sta su sve lupale...nevidljive letelice,veze sa vanzemaljcima.....A sve je kao spontano,nisu se spremale,nego eto kao prate lik i delo Nikole Tesle....ma vazi :F

оно ми је било смешно Пупин са Ð'елом измислио Ñ,елеÑ,,он, је л сÑ,варно? ја Ñ,ако нисам учио.

Quote from: lijepa bosanka on 04-07-2006, 18:10:22
Ma bolje da su se spremile....nego da su ih pitali,a one pojma nemaju....
samo su trebali to malo spontanije izvesti.....onako mi je mnogo izvestaceno bilo....

ипак иÑ... је Ñ,ребало пиÑ,аÑ,и за мишљење, као шÑ,о се на осÑ,алим изборима ради, а не кад је роÑ'ен Тесла, Ñ,о реÑ,ко ко зна, значи оно шÑ,о су морале да бубају, па нису дошле на испиÑ,, ван сваке памеÑ,и.

Quote from: Darker on 04-07-2006, 11:03:55
Da to za elektro-magnetno polje je stvarno bilo vrh...

е сад је пиÑ,ање да ли је рекла да је он оÑ,крио или направио, а Ñ,о су две различиÑ,е радње.

zoe

Pekmez, uopste ne vidim tvoje poruke...samo neke hieroglife....

Darker

@Zoe: promeni u profilu jezik na srpski :wink:
@Pekmez: Napravio, odnosno, to je jedan od njegovih izuma :> :> :> :> :> :> Mislim, kontam da su bubačile odgovore, ali koliki debil moraš biti??? I ko im je uopšte dao tako kretenske odgovore? Ajde i da skapiram neku fuficu sa 5 mobilnih za svaku modnu kuću, koja u životu nije ni čula za teslu sem preko novčanice od 100 din, ali taj ko je sastavljao pitanja je KRETEN, da se blago izrazim... :wink:

Al-Jasmina

Ambiciozan KRETEN!!!!!!!!!!!

Joj, ni manje zemlje,
ni veceg odliva mozgova
ni masovnijeg debilizma na televiziji

Zasto mi ne mozemo da napravimo
ljupku scenografiju,
smislenu koreografiju za devojke,
ZAISTA profesionalne voditelje a ne zamuckivache i lapsus-majstore
???

Zar je Mica Orlovic poslednji od te vrste???? :wink:

SandraD.

ja mislim da se to radi namerno,kako bi ova nacija bila sto debilnija....a i kad pogledas ko je na vlasti ,kakav je direktor televizije samo....nista me ne cudi....to sve nepismeno,je si cula samo kako ona,ne znam ni kako se zove,sto vodi onu emisiju na pinku "Sve za ljubav",ona kao da joj srpski nije maternji jezik...boze me sakloni.....

willie the scot

ne dirajte mi tijanica,...da vam nije veran matic mozda bolji?..hm,...

SandraD.

e moj Willie,sve se ne mogu odluciti koji je bolji,zar nismo otisli malo u  :OFF

Darker

O da... itekako (u svojoj traci :> :> :>)
Imate topic tv, pa udrite o Tijaniću i Matiću i Mitroviću(kako njega niko ne spomene?? :> :> :>)
Sandra, hvala što obavljaš moj moderatorski posao :K :K :K Nije mi bio horoskop nešto, pa me nije bilo na forumu :> :> :> :>
Å aaaalim se :* :* :* :*
Dosta :OFF

SandraD.

Al-Jasmina

Dobro ali Missice i voditelji i urednici,
zar to nije isti kos???
:)

pekmez

Quote from: willie the scot on 06-07-2006, 16:21:36
ne dirajte mi tijanica,...da vam nije veran matic mozda bolji?..hm,...

јесÑ,е бољи је.

Al-Jasmina

OFFTOPIC:
Pekmezu, od cega si?  :)

end of offtopic!

DOSTA OFFTOPICA... :>
dakle
sta mislite ko bi najbolje organizovao izbor za Miss? :smile:

SandraD.

pa,to ne mogu pametni ljudi,jer da oni to rade,misice ne bi bile tako ružne....i ne bi se šepurile u bikiniju,sa tri kilograma šminke....ne bi se smeškale izveštačeno,već bi bile normalne,onako,prirodne;ne bi se prikazivale kao roba na prodaju,već bi bile uhvaćene u kadar,a da to i ne znaju;izrazi na njihovom licu bili bi odraz nekog stanja zbog trenutnog osećanja...oni bi znali da uhvate lepotu,u svoj univerzalnosti ličnosti,duha,inteligencije....oni bi znali šta je lepota,a ne ovi da ih ne nazivam svakakvim imenima,koji ne znaju ni normalno da govore,a kamoli da znaju šta je lepota....

willie the scot

gomila nepostojecih stvorova koji se uvlace u dupe jedni drugima iz ciste inercije i nemoci,a pritom se mrze iz dna duse...(mislim na organizatore)...misice su tu jos i najpametnije...