Miss SCG

Started by Darker, 03-07-2006, 02:46:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Da to za elektro-magnetno polje je stvarno bilo vrh... Scenografija u fazonu Kolorado-majko mila(kakve to veze ima sa Teslom???) A ona drolja sa ¹tajge-seka-mi-je-najbolja-ortakinja-i-uzor ¹to je dobila lentu za lice ne znam ni ja èega(nekih termo izolacionih materijala)? Znaèi, iskreno oèekivao sam pre ona da pobedi od ove brðanke... Za drugu pratilju bih rekao da je neobièna i kad je u¹la meðu tri, mislio sam da æe ona biti(uostalom i bila je kretenski na¹minkana, kao da veæ plaèe, ali je bar neobièna i ¹to neko reèe zraèi nekom sexualno¹æu), druga pratilja je totalan prosek(kao Kameron Dijaz recimo), mislim simpa, ali takvih riba stvarno ima 5000 po Knezu da ne zalazimo ka drugim, ni¾im delovima Doræola... A prva... majke mi, ako nije neka brðanka iz CG-a, onda stavrno...

Al-Jasmina

Nije ona brdjanka
.
.
.
ona je tatino sunce! :smile:

sandric

Pa jos je najludje to sto Vesna Jugovic u svakom intervjuu izjavljuje i ponosno tvrdi da je nasa miss najlepsa i najpametnija :K,a to sto smo uvek poslednji na svetskom takmicenju je najvecim delom zasluga povrede vrata,slomljene stikle i toga sto nas svet mrzi :loptica

lijepa bosanka

Pa svet nas mrzi,ali to smo mi i nasi mediji prije svega krivi!!!!!
Mislim iskreno da ni "strane misice" nisu nista bolje....sve su one tu negdje kako bi se reklo..."ista pamet"!!!!
Za povrede...stikle i ostalo....ne znam...mozda i to.... :K

Skarlet

Meni je Vesna Jugovic jeziva... Nisam sigurna za sta sve ona regrutuje nase devojke...

A scenarijo je totalni haos vec godinama. Secam se nekog prethodnog izbora posvecenog Jeleni Anzujskoj koju je "predstavljala" Sanja Papic obucena u srpsku srednjevekovnu odecu. Izgleda da su resili da svake godine ismeju po neku vaznu licnost za nasu istoriju...

Maslacak

Pa da, nas izbor za mis je uvek tematski...ja ovaj nisam gledala, a tog sa Jelenom se secam, bio je horor, isto su tako morale da uce napamet odgovore na pitanja, obucene kaatastrofalno...da covek ne poveruje koliko je to sve pacenicki...

A Sanja Papic je tek koma...je l' ona vodila i ovaj izbor? Kad se bar ne bi ubijala od truda da prica onako sladunjavo i smesno :twisted:

I niko nije prokomentarisao to sto imamo princezicu na faxu! :>

sandric

Pa dobro nije ona bila princeza neko jedna od pratilja.....posle toga se toliko uobrazila da je parala nosem nebo.....A do tad je bila bas fina koleginica.... :K

Maslacak

Ja sam je i primetila tek posle, kad je pocela da para nosem nebo...a baas se uobrazila :> Ali opet, ja pricam bezveze, jer ne znam devojku...

pereca

Dajte, ostavite devojku na miru. Mozda ju je za izbor prijavila drugarica a ona nije ni znala  :lol: :lol: :K

Btw, miss scg je iz Australije. Bila je miss dijaspore. Dakle, nije brdjanka mada je za nepoverovati u to

TweeTy

Ja sam gledala samo na vestim B92ojke kada ih je TV manijak isprozivao.Magnetno polje je nista u odnosu sta su sve lupale...nevidljive letelice,veze sa vanzemaljcima.....A sve je kao spontano,nisu se spremale,nego eto kao prate lik i delo Nikole Tesle....ma vazi :F

sandric

Pa verovatno im je Kleopatra prorekla sta ces ih pitati pa su se dobro spremile...........mucenice

lijepa bosanka

Ma bolje da su se spremile....nego da su ih pitali,a one pojma nemaju....
samo su trebali to malo spontanije izvesti.....onako mi je mnogo izvestaceno bilo....

Al-Jasmina

Nema sta nije bilo izvestaceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:

Debelokozci...
nista i' nije blam!!!!!!!!! :happy:

yeca

Quote from: Maslacak on 04-07-2006, 17:10:17
I niko nije prokomentarisao to sto imamo princezicu na faxu! :>

uau, vidim da se ove godine ba¹ pratila ova sveèanost (??).
ja sam ba¹ slabo gledala. jednom sam ih odgledala, nisam ne¹to bila zadovoljna ali nisam uhvatila ovaj deo da je medju njima bila i neka farmaceutkinja. hehe

pa?? je l' osvetlala obraz??

Maslacak

Ma ne yeco, nisi u toku...ta nasa nije bila sad na izboru, vec na nekom davno, mislim da to bese prosle godine, a mozda i krajem pretprosle...